CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Mount in Jorginho ne bosta smela igrati proti Atleticu tako, da bosta danes zagotovo v prvi postavi.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Starting vs Leeds:
Mendy, Azpi, Christensen, Rudiger, Chilwell Kante, Jorginho, Mount, Ziyech, Havertz, Pulisic
Subs: Kepa, Alonso Zouma, James, Kova, Emerson, Odoi, Werner, Giroud
Zelo, zelo zanimivo. Kdo spila tle spico?
Mendy, Azpi, Christensen, Rudiger, Chilwell Kante, Jorginho, Mount, Ziyech, Havertz, Pulisic
Subs: Kepa, Alonso Zouma, James, Kova, Emerson, Odoi, Werner, Giroud
Zelo, zelo zanimivo. Kdo spila tle spico?
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Sprememba formacija, zanimivo. Tuchel je sicer potrdil, da nekako Havertza najbolj vidi na položaju false 9. Vsekakor pa mamo dost kvalitetno klop, če karkoli ne bo šlo po planu.
Včeraj mi ni zneslo napisat, si bom pa zdej vzel čas.
Kot prvo se je dalo hitro videt, da to ni klasična formacija s 4 zadaj, sploh od neke 20. minute naprej smo praktično igral s 3 zadaj, kar se dost lepo vidi tud na positional reportu.
Overall predstava je bila taka povprečna, smo na momente deloval dobro in si ustvarli par priložnosti, spet pa manjka v tisti zaključni fazi.
Res je da je Leeds izredno fizična in neugodna ekipa, se mi zdi, da nas je v zadnjih 15 minutah kar malo zmanjkalo, ritem je naporen, težke in utrudljive tekme si sledijo ena zapored in to se je včeraj proti Leedsu poznalo.
Me je pa spet močno zmotil Ziyech, njegov work rate je obupen. Samo kot en dokaz prilagam to: https://mobile.twitter.com/devsbluearmy ... of-the-day
Pa še to, Mount mi nikakor ne paše na krilo, vsi vemo kako energijo daje ko igra v sredini in na krilu nikakor ne pride do izraza, upam, da ga Tuchel ne postavi več tja.
Se vsekakor strinjam, 2 izgubljeni točki ampak jbg, gremo naprej, na Atletico
Kot prvo se je dalo hitro videt, da to ni klasična formacija s 4 zadaj, sploh od neke 20. minute naprej smo praktično igral s 3 zadaj, kar se dost lepo vidi tud na positional reportu.
Overall predstava je bila taka povprečna, smo na momente deloval dobro in si ustvarli par priložnosti, spet pa manjka v tisti zaključni fazi.
Res je da je Leeds izredno fizična in neugodna ekipa, se mi zdi, da nas je v zadnjih 15 minutah kar malo zmanjkalo, ritem je naporen, težke in utrudljive tekme si sledijo ena zapored in to se je včeraj proti Leedsu poznalo.
Me je pa spet močno zmotil Ziyech, njegov work rate je obupen. Samo kot en dokaz prilagam to: https://mobile.twitter.com/devsbluearmy ... of-the-day
Pa še to, Mount mi nikakor ne paše na krilo, vsi vemo kako energijo daje ko igra v sredini in na krilu nikakor ne pride do izraza, upam, da ga Tuchel ne postavi več tja.
Se vsekakor strinjam, 2 izgubljeni točki ampak jbg, gremo naprej, na Atletico
- sigismund
- admin
Kante se vrača iz reprezentančnega tabora nazaj v Chelsea, razlog pa - poškodba
Nikoli in nikdar nisem bil fan reprezentančnih premorov v vrhuncu sezone, ko se ti itak lomi sezona.
Reprezentančni premori so trije. Res amazing.
Nikoli in nikdar nisem bil fan reprezentančnih premorov v vrhuncu sezone, ko se ti itak lomi sezona.
Reprezentančni premori so trije. Res amazing.
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Matchday news:
Kante izven kadra. Manjkal bo tudi na tekmi proti Portu
Werner začenja v 1. postavi. Tuchel je pohvalil bjegovo željo po izboljšanju svojih zaključkov.
Kante izven kadra. Manjkal bo tudi na tekmi proti Portu
Werner začenja v 1. postavi. Tuchel je pohvalil bjegovo željo po izboljšanju svojih zaključkov.
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Končno se vrača nazaj klubski nogomet in upam da obdržimo dobro formo, saj prihajajo ključne tekme.
Prenos ob 13.30 na Sportklubu 1.

Prenos ob 13.30 na Sportklubu 1.
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

West Brom je ekipa z najslabšo obrambo v ligi, glede na to, da krvavo rabijo točke najbrž pretirano defenzivno vseeno ne bojo igrali. Tekme v tem delu sezone so proti ekipam, ki se borijo za obstanek ponavadi kr zahtevne, vseeno pa danes pričakujem 3 točke in dominantno igro.
Zanimivo bo videt s kakšno postavo se bo Tuchel lotil te tekme, a bo kaj šparal igralce za Porto+namenil dodaten počitek tistim, ki so aktivno igrali za repke, ali pa bo šel full in. Js sm mnenja, da se preveč ni za poigravat, tudi mi rabmo točke za top4.
Zanimivo bo videt s kakšno postavo se bo Tuchel lotil te tekme, a bo kaj šparal igralce za Porto+namenil dodaten počitek tistim, ki so aktivno igrali za repke, ali pa bo šel full in. Js sm mnenja, da se preveč ni za poigravat, tudi mi rabmo točke za top4.
- sigismund
- admin
Postava za West Brim:
Mendy, Azpi, SILVA, Zouma, James, Jorginho, Kovacic, Alonso, Pulisic, Werner, Ziyech
SUBS: Kepa, Rudiger, Christensen, Chilwell, GIlmour, Mount, Havertz, Odoi, Giroud
Mendy, Azpi, SILVA, Zouma, James, Jorginho, Kovacic, Alonso, Pulisic, Werner, Ziyech
SUBS: Kepa, Rudiger, Christensen, Chilwell, GIlmour, Mount, Havertz, Odoi, Giroud