Re: xyDebate
- The blues11
http://sl.wikipedia.org/wiki/Smu%C4%8Darski_skokiThe blues11 wrote:a me kdo kako seminarsko doma od smučarskih poletov, al pa sj kj literature??

Ja sam od Stareta bi blo pomoje bolj za doktorsko disertacijostass wrote: Essien bi ti lahko kaj od dr. Stareta zrihtal.
- The blues11
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
hachi zabil arsenalovca na 24ur.com:
"razlika med 3. in 6. mestom? hm, je ne vidim. vidim pa razliko, ce osvojis ligo prvakov in FA pokal, medtem ko nekdo na drugi strani slavi 3. mesto v prvenstvu! "
hahaha hachi, če si na tem forumu ti rečem sam kralj
to je sam eden od tvojih komentarjev ki me nasmejijo, pa še bolj blizu resnice nebi moral bit
čeprov je te arsenalovce pa liverpoolčane res komot nazaj zabit ti dam respect za trud in voljo 
"razlika med 3. in 6. mestom? hm, je ne vidim. vidim pa razliko, ce osvojis ligo prvakov in FA pokal, medtem ko nekdo na drugi strani slavi 3. mesto v prvenstvu! "
hahaha hachi, če si na tem forumu ti rečem sam kralj
- Reichenburg
Jst sm 1x njega pa Alešiča v 1 lokalu v Lj sreču pa sm uletu do mize kjer sta neki debatirala da če se mi še 1 dereta po tv k formulo pa fuzbal gledam, da jima bom gobec stouku. Pa sta oba bleda ratala k stena. Vse je bla zajebancija a dokler jima nism povedu da se sam hecam(v bistvu se niti nism tolk hecu a je bla stava taka da jima povem) mi nista skup upala rečt čist nič, tiho k bubike 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
Nakladaš, sam dresa oz mikice pa ne upa meti na sebi.Reichenburg wrote:Jst sm 1x njega pa Alešiča v 1 lokalu v Lj sreču pa sm uletu do mize kjer sta neki debatirala da če se mi še 1 dereta po tv k formulo pa fuzbal gledam, da jima bom gobec stouku. Pa sta oba bleda ratala k stena. Vse je bla zajebancija a dokler jima nism povedu da se sam hecam(v bistvu se niti nism tolk hecu a je bla stava taka da jima povem) mi nista skup upala rečt čist nič, tiho k bubike
- Reichenburg
lepo da si opazu...sigismund wrote:kva je ta goran GRD!! OMG

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
ma do zdaj sem ga videl sam v studiju lige prvakov, že tam ni bil lih presežek, ampak zdajle ko ga vidim je pa res ogabnzrim92 wrote: lepo da si opazu...
EDIT: off topic fact; Samuel Eto'o zasluži 0,60 funta na sekundo, to je 36 funtov na minuto, 2160 funtov na uro, 51'840 funtov na dan, v (neprestopnem) letu pa mu to nanese 18'921'600 funtov letno. Kot da to nebi bilo dovolj mu njegovi bogati lastniki letno plačo zaokrožijo na 20M funtov, sproti pa mu kupujejo bogata večmiljonska darila v obliki avtomobilov, ur, vil, jaht in oblek. Letos je v dobrodelnost namenil 0,00 funta.