Poletni prestopni rok 2025

o morebitnih prestopih
Post Reply
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Re: Poletni prestopni rok 2025

Post by bork »

Če spodnje drži, se je splačalo low-ballat.

Milan have finally agreed a €18m deal with Chelsea for Mike Maignan. Between today and tomorrow, the details of a deal will be ironed out.

Barring any surprises, Mike Maignan will go to Chelsea and play in the Club World Cup.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Sem pričakoval, da ne bomo kupovali golmana, sem pa zadovoljen z nakupom.
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

Moje mnenje je, da za ta denar to ni slab nakup. Bi pa Petrovića zopet poslal na posojo - glede na predstave predvidevam, da se bodo zanj ogreli top evropski klubi.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Z Maignanom smo očitno pohiteli, da bo lahko z nami na CWC – super poteza. Zdaj pa kaže, da bo špica glavna prioriteta po turnirju. Samo upam, da se ne bomo vlekli celo poletje z Ekitikejem, pogajali do onemoglosti in na koncu plačali preveč, ker ni bilo druge rešitve… ali pa da bomo zadnji trenutek panično vzeli nekoga, samo da ne ostanemo brez.

Če smo iskreni – karkoli od tega je še vedno boljše kot še ena sezona Jacksona.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Osimenh se ni odločil za Arabijo. Lahko bi poizkusili. Pripravljeni so bili plačati 75.
bork

Post by bork »

Maignan (pred CWC) in Gittens sta trenutno naši glavni tarči. Za oba ponujamo konkretno manj od zahtevane cene in se počasi približujemo neki vmesni ceni.

Dogajanje okrog Ekitikeja se je pa ohladilo, ker Frankfurt vztraja pri 100 mio EUR. Bo zanimivo videt, kdo bo naša naslednja tarča, če bo Frankfurt trmasto vztrajal.

Bi bilo pa top, če bi imeli do konca junija pod streho Delapa, Maignana in Gittensa.
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Kolikor zgleda je odškodnina za Ekitikeja in Osimhena približno tam tam. Meni bolj smiseln nakup bi bil Osimhen, je verjetno razlika v plači noč in dan med enim in drugim. Ampak, glede na to, kako Mikel promovira Osimhena kot velikega navijača Chelseaja, bi potemtakem lahko sprejel tudi plačo v rangu 150-180 k€/teden, namesto 250+.

Čisto tako, ko pogledam našo ekipo, mislim, da bi bili trije napadalci malo odveč. Hitro bi se pojavilo nezadovoljstvo, če eden ne bi igral. Jaz sem takoj za prodajo Jacksona, tip mi je eden bolj antipatičnih igralcev pri nas. Napad z Osimhenom n Delapom mislim, da bi bil več kot dovolj za naslednjo sezono.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Osimhen je čez vikend zavrnil brutalno (finančno) ponudbo od Saudijcev, tako da pri njemu vsaj takole na prvo žogo ne gre zgolj za keš. Očitno si želi ostati v evropi in igrati ligo prvakov?

Nekaj se tudi piše da nagaja Napoliju in bo oddelal svojo pogodbo do nule in šel od njih kot free agent. Pogodbo ima do 30. junija 2026. Zamislite si scenarij Osimhen 1 leto posoje, potem pa podpis kot free agent. Skoraj too good to be true. Sem pa glede na lansko dogajanje precej pesimističen da bo šel ta deal skozi.

Zelo me bega da se za Gyokeresa nihče ne zanima/stegne. A česa ne vemo?
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Tudi jaz sem seveda za Osimhena. Sigismund - lani je zavrnil mislim, da skoraj isto pogodbo iz tam. Res si očitno želi igrati na najvišjem nivoju v Evropi, iz moje strani respect, kjerkoli bo že pristal.

Liverpool menda hoče Isaka, škoda, da mi malo ne podrezamo, ker se govori o 100mil, ne tako zelo veliko več kot za Ekitikeja. Vem, najbrž mamo spet problem z njegovo plačo. Če Liverpool spelje to, plus Frimpong, Kerkez in Wirtz, me že zdej malo skrbi, da bojo spet premočni.
KTBFFH
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

🚨 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Mamadou Sarr joins Chelsea on 8 year contract from RC Strasbourg 💙✨

2005 born centre back will be part of Chelsea squad in time for FIFA Club World Cup, contract until June 2033.

𝐑𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝟏 𝐭𝐨 𝟏𝟎! 🇫🇷
sigismund
admin

Post by sigismund »

Who? Prvič slišim, upam da je dober. :)

CB, 194cm. Za pokoristit bo. Upam samo da mu bo šlo bolje od njegovega Sarr predhodnika.
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

A ni on ta drug Sarr tudi še vedno naš član? :D
bork

Post by bork »

Danes bomo verjetno dobili odgovor, ali bo Maignan nosil modri dres v naslednji sezoni.

Mamadou Sarr je top mladi branilec. Lani je prestopil v Strasbourg in takoj postal član prve enajsterice. Pri 18-19ih letih je odigral prav vse tekme v francoskem prvenstvu. Dobili smo ga po diskontni ceni, ker gre za prestop iz Strasbourga. Sam bi ga sicer še za eno sezono posodil v Francijo.
blueboy11826

Post by blueboy11826 »

Sarr, Badiashile, Baba Rahman za vse se je govorilo bodoči top branilci. Tudi s tem Sarrom počakajmo, da vidimo. Vsekakor ne more bit v tem trenutku tisti CB, o katerm govorimo, da ga še rabimo. Posoja za kakšno leto bi bila najbrž smiselna.
KTBFFH
blueboy11826

Post by blueboy11826 »

Danes je zadnji dan tega Club WC prestopnega roka. Tisti uradni se sicer začne že 16.6. ampak do danes je treba speljati prestope igralcev, ki jih hočemo met na CWC. Iz naše strani, kot veste, se gre predvsem za Gittensa in Maignana.
Za prvega js mislim, da tut če ga ne speljemo danes, ga bomo pač v tistem normalnem prestopnem roku. Za Maignana pa najbrž mislimo resno z zadnjo ponudbo in nism zihr, da se bomo še podil za njim, če ga ne dobimo danes po tej ceni.
KTBFFH
Post Reply