Dobr, da mam rojstn dan 25. oktobra, da bom že 16 lepoRedMiner wrote:
po tanovem je to treba do dopoljnenega 16ega leta
(CL) Juventus-Chelsea, 20.11.
- nežachelsea
Re: (CL) Juventus-Chelsea, 20.11.
Za iti v tujino je mogoče 16. Kar se pa tiče ogledov tekem, ki jih organizira navijaški klub Chelsea Slovenija, pa je potrebno biti star 18 let, če se hočeš udeležiti tekme. Oziroma lahko, če gre nekdo, ki prevzame odgovornost zate, s tabo.

Future is bright, future is blue.
prav tega posta sem se baunastja8 wrote:Za iti v tujino je mogoče 16. Kar se pa tiče ogledov tekem, ki jih organizira navijaški klub Chelsea Slovenija, pa je potrebno biti star 18 let, če se hočeš udeležiti tekme. Oziroma lahko, če gre nekdo, ki prevzame odgovornost zate, s tabo.

- nežachelsea
Ja sej razumem, da more nekdo odgovornost prevzet, pa moji starši morjo podpisat, da mi dovolijonastja8 wrote:Za iti v tujino je mogoče 16. Kar se pa tiče ogledov tekem, ki jih organizira navijaški klub Chelsea Slovenija, pa je potrebno biti star 18 let, če se hočeš udeležiti tekme. Oziroma lahko, če gre nekdo, ki prevzame odgovornost zate, s tabo.
Ne:) Povil bom najmajsega navijaca:)Profesor wrote:Pa jebemumatr, a glih tist termin je tekma!!! zal ne bom mogel iti. jezen k ris....
It`s not just supporting, it`s obsession...
ah kart bi mogl glede na velikost stadiona bit dovolj, sploh če še gledamo kako je obiskan se ni za bat, da jih ne bi dobil..

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- loonymcgreat
haha samč jz bi tut rad bil tko optimističen kot ti glede napredovanja
5. kolo zna bit kr zanimivo pomoje, sej smo vidli lani s kakšno težavo smo se uvrstili naprej..
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Ja sam lani smo mel na začetku kao malega Mourinha z ogromno taktikam, ki je pa ob avt liniji samo muhe odganajal. Tko da težav glih neb smel bit
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- loonymcgreat
no dobro sej ubistvu sploh ni važno al bomo naprej al ne
važno da vidimo chelsea igrat, zarad mene tut če bi bila prijateljska proti 5. ligašu iz torina bi šel gledat. Naboj tekme me sploh ne zanima 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
Točn tko treba hodit tut na gostovanja ne sam na SBloonymcgreat wrote:no dobro sej ubistvu sploh ni važno al bomo naprej al nevažno da vidimo chelsea igrat, zarad mene tut če bi bila prijateljska proti 5. ligašu iz torina bi šel gledat. Naboj tekme me sploh ne zanima
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- jernej1989
Upam da bomo lahko šli tisti ki so in ki bomo plačali članarino...torej da nebomo meli TRUE BLUE
BLUE IS THE COLOR
-
KlemenMihelcic
Dober dan, jst bi šou pa na prvo tekmo Chelseaja in Juventusa na Stamford Bridge, karte pa lahko dobijo samo memberji in season ticket holderji preko uradne strani. Ker nisem član oz. sm že hotu postat pa je sedaj brezveze, ker bi to mug postat pred žrebom LP, da bi dubu karte za Juve bi zelo zelo lepo prosu, če bi se mi lohk javu kakšen true blue member iz slovenije, da bi lahko preko njega kupu 2,3 karte. Dam napitnino
;)
mail: mihelcicklemen@gmail.com
mail: mihelcicklemen@gmail.com