Vsaka čast! Prav pogledat sem šel kdaj sem se jaz prijavil in isto nemorem verjetno da je tudi že 9 let od tega.Sicer vmes neaktiven amapak se skos spremljasigismund wrote:Danes mineva 10. leto kar sem član tega foruma. Najprej kot pionirček še v srednji šoli, sedaj že kakih 8 let admin, urednik in kreator foruma, vodim igro napovedovanja rezultatov že kar nekaj let in še in še. Vmes smo zamenjali podobo foruma (se kdo spomni tiste stare predpotopne podobe?), uredili smo Tapatalk, zamenjali vsaj 39 trenerjev, stotim ljudem smo povrnili pozabljeno geslo in še in še...moramo reči, da nam ni dolgčas
![]()
Najbolj si bom zagotovo zapomnil dva dneva. Dan 19. maj 2012 ki je uradno še vedno najbolj obiskani dan našega foruma z 90+ prijavami z različnimi uporabniškimi imeni, ki so prišli prebirat forum in se veseliti z nami, puščali komentarje, pa čeprav samo za tisti en dan. Lepo je bilo. Trenutno sicer kaže invazijo 150 prijav enkrat marca lani, vendar je šlo za SPAM BOT attack kar ne šteje![]()
Drugi pa je današnji dan, ko sem član foruma že 10. leto in hkrati dan, ko je Chelsea odstavil mojega najljubšega igralca Chelseaja s trenerskega stolčka.Na novih 10 let!

21.06.2021 bo 10 let