3. Annual Trip: Sunderland
- Reichenburg
Re: 3. Annual Trip: Sunderland
Zvečer, če se ne motim.Reichenburg wrote:kdaj ga mamo mi profesor?
It`s not just supporting, it`s obsession...
Zvečer. Saj tekma bo verjetno ob 20-21h, tako da bodo delili podpise po 23h. Upam 

Blue is the colour!
SAj mi smo na istem avionu, kajne?didier wrote:Zvečer. Saj tekma bo verjetno ob 20-21h, tako da bodo delili podpise po 23h. Upam
- loonymcgreat
easyjet pristane ob 18:15, wizzair pa ob 20:40. To sta edini dve opciji, upam da veste pri katerem ponudniku letiste 

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Misliš letite? Letiste is not in SSKJ:)loonymcgreat wrote:easyjet pristane ob 18:15, wizzair pa ob 20:40. To sta edini dve opciji, upam da veste pri katerem ponudniku letiste
- loonymcgreat
obstaja v SPKJ
(slovar primorskega knjižnega jezika
)

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
No ne vem. Moram Zrima vprašat za mnenje:)loonymcgreat wrote:obstaja v SPKJ(slovar primorskega knjižnega jezika
)
SevedaProfesor wrote: SAj mi smo na istem avionu, kajne?

Blue is the colour!
Očitno je naš tujec ponovno vzel prekomeren odmerek konjskih tablet.Profesor wrote: No ne vem. Moram Zrima vprašat za mnenje:)

I WAS THERE WHEN WE WON IT!

..a mislis da bi se dalo dobit karte kje pred stadionom?Reichenburg wrote:Škoda k ni avion kake 3 urce prej bi si lahko komot še to tekmo ogledal
- Reichenburg
Nimam pojma, prek neta zihr, ker če gčedaš zadnjo tekmo ni blo niti približno polno, Rubin kazan pa tut ni neka wow ekipa da bi blo razprodano.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
aha.. mi pridemo ze zjutri gor, pa ce bi zvohu kje karte bi si sli se to pogledat 

Zagotovo se bo dalo dobiti karte. Če ne drugega, tiste "hospitality" (dražje). Probaj preko viagoga.
Blue is the colour!