Zimski prestopni rok Januar 2025
Re: Zimski prestopni rok Januar 2025
Baje se zanimamo tudi za Kvaradono, ki je bil v mladosti navijač Chelsea. Zanimanje samo po sebi še nič ne pomeni, favorit je PSG. Cena pa 80mio.
Kvara je super igralec, ki bi ga imel, ampak ga pretirano ne rabimo.
Kvara je super igralec, ki bi ga imel, ampak ga pretirano ne rabimo.
- RedMiner
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 51 times
Ne vem, zakaj se osredotočamo na wingerje.
In ne - ne potrebujemo ga. Vsi pozabljamo, da pride Estevao, ki ima za svoja leta nore številke, na položaju wingerja.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 66 times
“He’s not happy with his situation”, MD reports
kaj pa tole? Osebno bi šel takoj po njega

BLUE IS THE COLOUR!!!
Se strinjam, me pa zelo skrbi njegova zgodovina poškodb. Zadnja stvar ki jo rabimo je 50m€ za branilca ki bo stalno poškodovanChelsea_fan wrote: ↑10 Jan 2025, 13:59𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Ronald Araujo is now seriously considering to LEAVE Barça IMMEDIATELY
“He’s not happy with his situation”, MD reports
kaj pa tole? Osebno bi šel takoj po njega![]()
- Chelsea_fan
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 66 times
z njem bi tvegal.. prej z njem kokr dat 50m za diasija al badija

BLUE IS THE COLOUR!!!
- RedMiner
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 51 times
Ne bi bila slaba opcija. Igra v sistemih, kjer se ogromno igra z žogo v nogah, tako da glede tega ima en velik plus.
Pogodba se mu izteče naslednje leto, Barca je v finančnih težavah.
Če so naši dobri pogajalci, bi se znali zmenit za kakšnih 30 in bi dejansko naredili dober deal, kot s Sanchom recimo.
Pogodba se mu izteče naslednje leto, Barca je v finančnih težavah.
Če so naši dobri pogajalci, bi se znali zmenit za kakšnih 30 in bi dejansko naredili dober deal, kot s Sanchom recimo.
- Trivinho
- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 37 times
Ja dejmo nase mladince posojat pa prodajat in kupovat odpadke barce za 50M.
Sej je tamau Achepong igral prejsni krog raje vidim da se mladincem da sanso..tudi Tosin ni slab, Recce James se vraca..
Sej je tamau Achepong igral prejsni krog raje vidim da se mladincem da sanso..tudi Tosin ni slab, Recce James se vraca..
- demiensatlier
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 53 times
Zdaj če bo prava cena in če so naši ocenli da ni prevlki riziko da bo velikokrat poškodovan potem bi šel po njega, je kvaliteten branilec in to rabmo, bi pa za ziher šel še po enega, če seveda prodamo odpadek. Upam samo da ne bomo na koncu spet kupli wingerja in pozabli na tiste delikatne pozicije ki vsi vemo kje so.
Kako je pa z Osimhenom? Nekje sem zasledil da ne bo več v Turčiji, je to res? Je velika verjetnost da Gyokeres odhaja?
Kako je pa z Osimhenom? Nekje sem zasledil da ne bo več v Turčiji, je to res? Je velika verjetnost da Gyokeres odhaja?
𝘽𝙍𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂: Chelsea are interested in Yeremay Hernandez & they have already made an offer to sign him.
[@relevo]
Yeremay igra v 2. španski ligi in ima za sabo precej dobro sezono. Ne vem pa, če bo kakorkoli izboljšal ekipo, razen če je smisel nakupa samo cover za začasno odsotnega Mudryka.
[@relevo]
Yeremay igra v 2. španski ligi in ima za sabo precej dobro sezono. Ne vem pa, če bo kakorkoli izboljšal ekipo, razen če je smisel nakupa samo cover za začasno odsotnega Mudryka.
- Trivinho
Ceu smisel kupovanja teh Veiga, Chukumeke in nevem se koga je ta da po po leta zelijo vsi stran, kar jih razumem zelijo igrati, ampak zakaj pol podpises za tak klub kjer nisi mislen za prvo ekipo...raj vidm da se kup 1 Wc igralc kot pa 10 takih k se sami nevejo kje so..ta politika kluba je katastrofa...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 185 times
Veiga naj bi pokrival kar nekaj pozicij v ekipi, če se prav spomnim CB, LB in CM. Vsestranko, super za nas, ampak...
Zdi se mi žalostno da igralec takole že po pol leta razmišlja o odhodu. Vedel je kam prihaja in kaj podpisuje. Naši ga sigurno niso imeli namena prodati ampak je očitno razočaran nad svojo vlogo oziroma pomanjkanjem le te. Ekipa ima težave v obrambi, to vemo vsi in seveda tudi igralci sami. Kljub temu Veiga ne dobiva toliko priložnosti kot bi si jih morda želel in bi si jo mogoče tudi zaslužil. On si pač misli da pač če me Maresca zdaj resno večkrat ne izbere za igranje ko imamo težave, kdaj me pa potem bo, če sploh?
Nad transfer requestom nisem presenečen, takih odhodov bo verjetno še precej. Imamo širok kader, menjav opravljamo pa zelo malo in marsikdo bo razočaran nad pomanjkanjem minut. Veigo še razumem, ko je igral načeloma ni bil deležen nekih kritik, igralci ki jih konstantno kritiziramo pa vztrajno dobivajo minute, meni bi se tudi zdelo zamalo.
Zdi se mi žalostno da igralec takole že po pol leta razmišlja o odhodu. Vedel je kam prihaja in kaj podpisuje. Naši ga sigurno niso imeli namena prodati ampak je očitno razočaran nad svojo vlogo oziroma pomanjkanjem le te. Ekipa ima težave v obrambi, to vemo vsi in seveda tudi igralci sami. Kljub temu Veiga ne dobiva toliko priložnosti kot bi si jih morda želel in bi si jo mogoče tudi zaslužil. On si pač misli da pač če me Maresca zdaj resno večkrat ne izbere za igranje ko imamo težave, kdaj me pa potem bo, če sploh?
Nad transfer requestom nisem presenečen, takih odhodov bo verjetno še precej. Imamo širok kader, menjav opravljamo pa zelo malo in marsikdo bo razočaran nad pomanjkanjem minut. Veigo še razumem, ko je igral načeloma ni bil deležen nekih kritik, igralci ki jih konstantno kritiziramo pa vztrajno dobivajo minute, meni bi se tudi zdelo zamalo.
- Trivinho
In pol recte da ni Maresca kriv, letos smo za ksno mesto visje kot lani predvsem zaradi tega ker imamo dosti manj poskodb in nekako kvalitetnejse igralce...
Se nebom cudiu ce Chilkwel, Veiga, Guiu, in ostali ki nas zapustijo v drugih klubih bojo trgal, se Hatson Odoi igra vrhunsko...
Se nebom cudiu ce Chilkwel, Veiga, Guiu, in ostali ki nas zapustijo v drugih klubih bojo trgal, se Hatson Odoi igra vrhunsko...