Prva stran

rover

Re: Prva stran

Post by rover »

Lepo bi bilo da kdo odpre z prestopi, ki so se zgodili in takoj zatem še o prvi tekmi.
Dajem vam prednost v začetku.
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

eko moj predlog kako bi mogu zgledat report tekme

Najprej
-postave skupaj z menjavami, zadetki in kartoni. To so najpomembnejše novice in to mora bit na začetku
-potem bi vsaj jaz naredil nekako timeline v alinejah z akcijami. Torej samo nizanje podatkov tako kot to naredi rover med polčasom in po tekmi. Brez nakladanja ampak samo recimo 17'- Lampard strelja in zadane vratnico. Tle bi pomoje mogli naštevat res prave šanse ne pa vsako akcijo s katero smo prišli blizu gola in potem nič naredili.
-potem sledi nek osebni report. Torej kaj si misliš o tekmi, kako smo overall odigrali, kdo je izstopal in kdo ni. Nek srednje dolg odstavek, ne predolgo ker potem se folku neda brat.
-nato lahko sledijo "cukrčki". Torej video s highlightsi. Ampak s temi videoti so problemi ker je težko dobit en dober video kjer bi ble prikazane res najpomembnejše akcije z goli. Al maš videe ki trajajo 20 minut in je noter vsaka podaja al pa maš videe ki pokažejo samo gol in moraš za vsak gol iskat nov video.

Povejte če vam je tak način všeč, lahko se tudi kaj spremeni ni problema :)

Ker bo reportov tekem največ je treba tole najbolj uredit. Za ostale novice že nebo problem nekaj spesnit :D
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
rover

Post by rover »

Boljš zgleda naslov tekme primeren recimo Torres rešil Chelsea, potem statistika obeh klubov (moštvo, klop, sodnik, moštvo klop, statistika tekme, originalni opis , potem se napiše še stastika najboljših 5 igralce in potem pač komentar tistega ki bi pisal, na koncu video predlagam video Rutuba, ker drugi videi kmali izginejo in jasno na koncu še kaj slik iz tekme, ki se naložijo na imagebam predlagam 150 x 150 square.

Kar se tiče prestopov slika, ime igralca, podatki in na koncu kakšen video igralca.

Poškodbe slika, ime in opis kako je do tega prišlo, kok časa bo poškodovan in na koncu misel, da se čimprej vrne.

Toliko na kratko.
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

In kje ti dobiš vse te podatke na enem mestu? Če hočeš vse to napisat morš met kr eno kredibilno stran ki se redno osvežuje z vsemi temi stvarmi.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
rover

Post by rover »

loonymcgreat wrote:In kje ti dobiš vse te podatke na enem mestu? Če hočeš vse to napisat morš met kr eno kredibilno stran ki se redno osvežuje z vsemi temi stvarmi.
sky sports, rutube, sportgftx in jasno chelsea.com
Image
rover

Post by rover »

Raje ena slika ki se določi recimo 460 x ostalo in naslov Torres odigral najboljšo tekmo in potem ostalo.

primer
REMI STOKE CITY 0-O CHELSEA, KLJUB TORRESOVI NAJBOLJŠI IGRI

Image
Last edited by rover on 15 Aug 2011, 23:21, edited 3 times in total.
Image
branko1993

Post by branko1993 »

Image

Če vam pride takšen način prikaza tekme kaj prav.. velikost in ostalo se seveda še da urediti. po potrebi in se prilagodi spletni strani , tudi barva ozadja :)
Image
rover

Post by rover »

Se že kaj dela?!?
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

jz za to tekmo nemorm kr me v pondelk in tork cakata dva popravca in nimam cajta
repe

Post by repe »

Lahko jst. Samo mi boš moral malo povedati kaj in kako. ker še nisem nikoli. :D
rover

Post by rover »

Staaa ne me narobe razumet v začetku smo se zmenili da bo to vodil pač Alex in da bo on razporedil delo oz kdo bo imel kakšen opis.
Kje je zdej to vodstvo in kjee je kakšen razpored?!? S tem ne mislim napadat nikogar, sam če ima nekdo neko obvezo naj se potem to tudi dela.
Ker pa vidim da ni ne repa ne glave se jaz javim za reportažo z Genkom.
Kam jo bom moral poslati tebi stass ali imam dostop do strani direktno, kakor jaz vem nimam dostopa.
Hvala tok z moje strani.
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ah dej no rover a zdej pa mora prit alex pa določit kdo bo napisal report? če se je repe javil naj ga napiše, no big deal. Razen če se je že en javil potem se pa ona dva privat zmenta in to je to. Ne rabmo zdej neki komplicirat.
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Jaz bom konec tedna poskušal napisat mal o CPO sagi. Do petka nimam časa ampak se bom potrudil naredit še pred glasovanjem ki je 26. 10
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Kako dodam novico na stran? Vidim da je nastji in jerneju že ratal :D registriral sem se že, kaj pa zdej ?
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

in tvoj mail je... ? :D
Post Reply