2. Annual Trip: STOKE
- loonymcgreat
Re: 2. Annual Trip: STOKE
pa ka si ti nor haha ludnica v Londonu triiiiiiiii štiiiiiiiiir , komi čakam naslednje leto da gremo spet 

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- chelsea111
Najbol je blo! Če kermu kej ni blo usec, kokr prav patricio : PULL IT ME ( potegn mi ga )
BOYYYYYY PA TI SI NAJVEČJI CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHELSEAAAA ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!

- loonymcgreat
patrik, ki je doživel v Londonu tolk hudega, da bi se vsak drug človek šel ubit, je prišel domou vseeno srečen. bravo štarejc !chelsea111 wrote:Najbol je blo! Če kermu kej ni blo usec, kokr prav patricio : PULL IT ME ( potegn mi ga )

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- chelsea111
V podporo našemu Patriku, bi se spodobilo da mu navijaški klub omogoči nekaj lepega!chelsea111 wrote:Slovaki, Srbi.. Vse smo. Slovenci itak da nezakaj bi bli
Patrik je car !
Sam sem za to, da se mu na račun kluba kupi dres z napisom po njegovi želji!

Res je. Dobra ideja. Bomo nekaj naredili glede tega.ESSIEN wrote: V podporo našemu Patriku, bi se spodobilo da mu navijaški klub omogoči nekaj lepega!
It`s not just supporting, it`s obsession...
ESSIEN wrote: V podporo našemu Patriku, bi se spodobilo da mu navijaški klub omogoči nekaj lepega!

Blue is the colour!
Bo že Patrik sam povedal, če bo hotel.sandi94 wrote:Lahko vprašam kaj je bilo? če seveda ni skrivnost.