Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
blue222
Posts: 763
Joined: 09 Jan 2015, 23:25
Been thanked: 7 times

Re: Govorice

Post by blue222 »

upa da greta mikel pa oscar za drugo mi je pa vseeno. ne morem ju več gledat
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3539
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 31 times
Been thanked: 50 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

To be honest, I would rather sign Lacazette and Icardi for a combined fee of £90M than buy Lukaku for £80M.

Tale komentar dost povzame moje mnenje :)
@blue222, same here. Čeprav Mikel je hvaležen igralec in nor destruktor, zna dejansko še prav pridt, medtem ko Oscar je pa obup.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Glede Thiaga Maie vem le, da ga drugi hvalijo in da je poleg Gabigola drugi izjemen talent Santosa (Zeca pa tretji). To je pa tudi vse :) Bo treba gledat olimpijske :)

Če Costa hoče it, naj gre. Mu ne stojim na poti. Vsekakor pa mislim, da bomo nazadovali če zamenjamo Costo za Lukakuja. Lukaku gole res daje, sam kaj pa druge stvari? Njegov 1st touch je tak ko da bi si stena želela zaustaviti žogo.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
jernej93
Posts: 524
Joined: 21 Apr 2008, 12:31

Re: Govorice

Post by jernej93 »

Lukaku je trenutno najbolj precenjen igralec na trgu ...
Image
shaq-marriner
Posts: 37
Joined: 03 Feb 2014, 20:21

Re: Govorice

Post by shaq-marriner »

jernej93 wrote:Lukaku je trenutno najbolj precenjen igralec na trgu ...
Še enkrat bom povedal,številke in denarji so vrtoglavi in nerealni,ampak,če potegnemo eno črto in vidimo,da je Lukaku iz sezone v sezono nenormalno napredoval in,da je v 2 polnih sezonah in nekaj malega tretje za en kurčev Evrton zabil nevrjetnih 61 golov in da je od svojega 19 tega leta v štirih sezonah prebitih v Angliji zabil 85 golov lahko govorimo o extra špici oziroma top golgetrju.

Za primerjavo,Diego Costa 2 sezoni za boljši klub z boljšimi igralci za njim dosegel 35 golov.

Še Griezmann,dve sezoni prebitih v Atletiku 62 golov tako kot Lukaku za Everton,k je v Angliji sigurno težji dosegat gole kot pa Atletiku k je na določenih tekmah zabijal tudi po 4 in več golov.

Zakaj je Griezman lahko vreden 100 plus miljonov Lukaku pa pri svojih 23 letih ne 60 miljonov????

Povdarjam,da,če se Diego punta in hoče oditi iz kluba in,če nam je Lukaku na dosegu je to za nas najboljša opcija,ker trenutno na trgu ne vidim top špice,ki bi bila dosegljiva ali pa bi bila pripravljena igrati za Chelsea,ker ne igramo evrope.
Lukaku ni šmeks kot Griezman,Suarez,Aguero....je robusten tip napadalca z nevrjetnim nosom za gol tako z nogo kot glavo ravno to kar potrebujemo,rojen za Angleško ligo.Vrjamem,da lahko za Chelsea doseže 20+golov in ja tak igralec je vreden 60 Abramovicevih miljonov.

Če je Higuain bil 94 miljonov pa vrjamem,da za Evrton tud 15 golov nebi dal je tud Lukaku vredn vsakega penija,ki ga Evrton zahteva.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Spoštujem vsako mnenje, mi je pa zelo fascinantno kako se mnenje razlikuje med našimi in angleškimi navijači. Redki, redki so otoški navijači Chelsea, ki podpirajo nakup Lukakuja. Pa pogosto to opažam, ne samo pri njem. Edino pri Willianu smo vsi razdvojeni. Eni močno proti, eni močno za, nekako 50-50 :D
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
blueboy11826
Posts: 1102
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 21 times
Been thanked: 19 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Dejstvo je da Lukaku svojga potenciala ne bo nikol izkoristu zarad lenobe in obnašanja. Diego je še daleč pred njim, tko ko ste napisal je letos kljub obupni sezoni na koncu kr neki spacal skupi. Mamo pa itak še Batshuayija, ki je mel tut z Marseillom slabo sezono pa je dal vseen 17 golov v ligi. V roku 1ga leta lahk sigurno postane boljši napadalc kot je Lukaku.
KTBFFH
shaq-marriner
Posts: 37
Joined: 03 Feb 2014, 20:21

Re: Govorice

Post by shaq-marriner »

A lahko to razložiš glede lenobe pa obnašanja???
A si ga gledov na treningih????
jaz sem ga na dveh tekmah u živo pa nekaj Evrtonovih tekem sem pogledal pa nisem opazil lenobe,je pa res,da se igralec pri 1.90 cm in 100 kil mišic premika na igrišču drugače kot en oscar,ki ima 60 kil z kopačkami vred ali Hazard z 1.60 cm
Glede obnašanja pa nebi,ker Costa je uzor lepega obnašana in Lukaku je res umazan :eek:

Uglavnem bo treba pohiteti,Stones v Sity,Lacazzete blizu Arsenala mi pa še vedno obsojeni na Mikela,Matiča,Cehila,Ivanoviča,Oscarja,Pedrota,Remija,Terya....ob takih igralcih nas tud Suares pa Aguero v tandemu ne spravita na četrto mesto.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1102
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 21 times
Been thanked: 19 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Glede lenobe pa obnašanja - na tekmah se brez žoge vleče ko megla (to je vsaj za mene leno), obnašanje je blo pa mišljeno mal drugač... ko je bil še v Chelseaju tiste kao če ne bo skos igral gre iz kluba pa to.. pa ni bil glih neka zvezda takrat.
Pač sej ne rečem da je slab igralc, to sploh ne. Sigurno pa je trenutno Costa še vedno boljši
KTBFFH
john terry
Posts: 105
Joined: 06 Apr 2011, 17:32

Re: Re: Govorice

Post by john terry »

Glede na to da Costa najverjetneje ostaja ( Atletico je kupil še Gameira), se mi zdi precej preveč 80-90m evrov za Lukakuja. Seveda je odličen napadalec, ampak a ga sploh rabimo? Imamo Costo, Michyja, Remyja, Traoreja, Cheeka + po novem naj bi še Hazard igral kot second striker kar pomeni 6 napadalcev, od teh vsaj 3 vrhunski( Costa, Hazard, Michy). Za teh 80m, ki bi jih vrgli za Lukakuja pa bi lahko kar konkretno okrepili ekipo z enim levim bočnim( levičar) in enim vrhunskim centralcom( Koulibaly). Sam bi bil takoj za nakup Kolarova, ki ste ga nekateri že omenjali, ampak žal sem zasledil,da se zanimamo trenutno zgolj za Ariasa, pa še ta je desničar, ki jih imamo že tako dovolj( Azpi, Aina, Ivke, Cuadrado). Ker trenutno imamo na levem boku enega levičarja( Kenedy) pa še nanj Conte ne računa resno glede na minutažo v preseasonu. Upam pa da pred začetkom sezone prodamo še Mikela, Oscarja in mogoče še Pedra, ter damo na posojo Traoreja.
User avatar
michooo
Posts: 643
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Govorice

Post by michooo »

Če želimo biti konkurenčni v ligi in naslednje leto v Evropi moramo imeti več kot samo enega top class napadalca. Sploh, ker bomo igrali z dvema. Trenutno imamo Costo, ki tako ali tako vsaj 10 tekem v sezoni presedi zaradi kazni in poškodbe, imamo Michyja, ki bo morda top čez leto ali dve in imamo Traoreja, ki je nedvomno talent, a na njemu še ne more sloneti igra v napadu. Torej iščemo nekoga, ki bo igral v paru s Costo. Če je Conte mnenja, da je to Lukaku, naj pride Lukaku, če pa misli, da je to Giovinco pa naj pride Giovinco. Razmere na trgu so tako čisto nore in cene so pač takšne kot so. Za vse so enake (edino Barca dobiva igralce nekam poceni), denar pa tako imamo od sponzorjev in Romana.
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by damjan1120 »

Sky Sports: Chelsea have bid a British record £65m for their former striker Romelu Lukaku, several national newspapers have reported this morning. The Everton man, who left Stamford Bridge to join the Toffees in 2014, scored 25 goals in 46 appearances last season. Loic Remy could be used as a makeweight in the bid, with Chelsea reportedly keen for a quick answer.

Conte je na novinarski konferenci povedal: "'Diego Costa is a Chelsea player and very happy to stay with us."
glosos
Posts: 812
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 56 times
Been thanked: 21 times

Re: Govorice

Post by glosos »

Meni se nekako zdi, da je skoraj nujno, da ob tem, da obdržimo Costo, kupimo še enga (near) wc napadalca, in Lukaku je precej blizu temu, s potencialom, da se se razvije. Predvsem pa ena redkih doseglivih tarč. Po moje bi mu koristila sezona ali dve dela s Costo, da se nauči napalit za tekmo, in "sfajtat" na igrišču.
Kot kaže bomo hvalabogu segli v žep za to, kar NUJNO potrebujemo.

Upam, da to nakazuje, da se bomo tudi za Koulibalyja stegnili, kolikor bo potrebno. Potem imamo ob Zoumi in Christensenu centralne položaje v obrambi dolgoročno porihtane.

Kak Mahrez bi bil pa že bonus, ampak res dobrodošel.
User avatar
RedMiner
Posts: 1135
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: Re: Govorice

Post by RedMiner »

Mahreza ne potrebujemo, niti ne vem kam bi ga Conte uturil.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Meni pa smrdi tole po Stonesu iz lanske sezone, čeprav bi se lahko Everton kaj naučil iz tistega.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
Post Reply