Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)
Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)
hahahha igra izločanja... mi temu rečemo knockoutrck2own wrote:[youtube]j3bUb72KzFA&feature=aso[/youtube]
Ob igri izločanja Lebron James podre otroka
All rights reserved.
oprosti, ker sem ti prevedel nisem bil prepričan ali boš razumelGrugar wrote: hahahha igra izločanja... mi temu rečemo knockout
rck2own wrote: oprosti, ker sem ti prevedel nisem bil prepričan ali boš razumel
nišlo za posmehovanje. sam prvič sem slišal za prevod...
All rights reserved.
- Joshua McEachran
Hahah je tamalmu je pa res ful bed, smeji se k počen maček hahah
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
LeBron se mu je po temu treningu opraviču pa mu dal podpisane šuze, kar je pomoje lepa gesta. Bo pa loh tamau čez 30 let razlagu svojim pamžem da je dubu "poster" od Kinga Jamesa
.
- damjan1120
rck2own wrote:[youtube]j3bUb72KzFA&feature=aso[/youtube]
Ob igri izločanja Lebron James podre otroka
ker car, da gre tko otroku zabijat...bravo KRALJ brez prstana =) zmaga komentar: lebron travelled... =D brez kreganja prosm =D
haha sej ta komentar "lebron travelled" je na ful velik nba posnetkih, pa tut če ni njega sploh na posnetku 
- Joshua McEachran
Če bosta še brata ja
To je baje res in se mi zdi res smešn da lahko tkole en vodi repko za nos.
To je baje res in se mi zdi res smešn da lahko tkole en vodi repko za nos.
- damjan1120
Kako si lahko spremljal rokomet pa nisi poznal Noko? Kaj je naredil iz Kiel, svaka čast... Pa tudi Božidar je z klubi osvojil vse živo =) pa ne se razburjat samo ona dva sta res veliki imena teh športov pa mi je čudno, da jih nisi poznal...
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Iz Kiela ni naredil nič posebnega. Če ne veš je rokometni klub Kiel podjetje in ne pravi tradicionalni klub. Oni namreč nimajo mladinskih selekcij in imajo samo člane. Imajo pa tudi ogromno denarja oz. bogate sponzorje in lastnike, ki so Noki pripeljali vsakega igralca ki si ga je želel. In ko imaš ti naenkrat v ekipi 12 top igralcev v Evropi ni težko uspeti. Tudi Tiselj ali pa Tamše ali pa Čotar bi naredili tam dobro ekipo z dobrimi rezultati.damjan1120 wrote:Kako si lahko spremljal rokomet pa nisi poznal Noko? Kaj je naredil iz Kiel, svaka čast... Pa tudi Božidar je z klubi osvojil vse živo =) pa ne se razburjat samo ona dva sta res veliki imena teh športov pa mi je čudno, da jih nisi poznal...
Svoje kvalitete pa je Noka tako ali tako pokazal v Sloveniji, v Celju in reprezentanci. V Celju se je držal tistih sedmih igralcev, medtem ko drugim ni ponudil priložnosti, pa vemo kako dobro so igrali mladci na koncu sezone. Marguč, Razgor in pa Lesjak naprimer. On pa jim ni ponudil priložnosti na nobeni tekmi, niti v državnem prvenstvu proti kaki dosti slabši ekipi.
Mal offtopica ampak vseeno, ne prebavljam ljudi ki pravijo da je Noka dober trener.
- damjan1120
Lovorike govorijo zase
pa končam z to debato...
Morda kdo ve, če je kaj novega v zvezi z lockoutom?
Morda kdo ve, če je kaj novega v zvezi z lockoutom?
- Joshua McEachran
Bečirevič je najslabši možen igralec za repko, tko da jst se kr strinjam s selektorjem.
NBA lockout še nič novega čaka se na naslednji sestanek vendar mislim, da do dogovora še ne bo prišlo. Naj bi pa že tista firma, ki skrbi za večino NBA zvezdnikov poskrbela, da če pride do lockouta, da odidejo igrat na kitajsko za eno sezono. Med njimi naj bi bili Howard, Gasol, James, Kobe,...
Glede slovenske repke se je pa bv kregat. Rezultati govorijo sami zase in mislim, da imamo v tem športu v vsakem primeru dovolj kakovostne igralce tudi mladince, da lahko v vsakem prvenstvu posežejo po medaljah.
Glede slovenske repke se je pa bv kregat. Rezultati govorijo sami zase in mislim, da imamo v tem športu v vsakem primeru dovolj kakovostne igralce tudi mladince, da lahko v vsakem prvenstvu posežejo po medaljah.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!