Re: Govorice
Yossi je pokazal potencial in željo po igri v Chelsea-ju, Kalou pa zaradi mene lahko gre.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- Joshua McEachran
Kakšnih 16mil pa to me en zajebava.
Najbolš da prodamo 2 igralca za 16mil pa kupmo 3 pa damo za usazga 25...
Ne gre tko no.
Pa res newem zakaj hočete usi da Kalou gre, govorite kt da se nebi trudu al neki..
Mogoče res ni najbolši sam je pa hiter prodoren igralc in takih nam primankuje...
Najbolš da prodamo 2 igralca za 16mil pa kupmo 3 pa damo za usazga 25...
Ne gre tko no.
Pa res newem zakaj hočete usi da Kalou gre, govorite kt da se nebi trudu al neki..
Mogoče res ni najbolši sam je pa hiter prodoren igralc in takih nam primankuje...
- damjan1120
Kar je res je res. Nevem zakaj se eni slepite, če ste gledali kaj tekme ste lahko vidli, da Kalou ni na nivoju kateri je potreben, da lahko igraš za chelsea. On lahko igra zadnjih 10-15 min če je potrebno.ESSIEN wrote:
dobro da si ti boljši in da igraš za real madrid, barco, liverpool, arsenal in ostale velikane, v Chelseaju te še nisem videl, lahko bi že zamenjal kalouja če si res tok dobr da si drzneš profesionalncu govorit da je zanič.
Lahk bi že nehal s tem kdo je hlod itd, ker to ne pelje nikamor.
In da to opaziš ne rabiš biti boljši od Kalouja ali igrati za nogometne velikane
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
- damjan1120
Pisu bom kar jaz hočem. Če mi nek nogometaš ni dober in tudi v resnici ni dober, mi dol maha, če tebi to ni všeč. Če pa ti drkaš na vsakega nogometaša, ki kadar koli zaigra za Chelsea, potem pa žalostno. Konec debate, ne mislim se kregati.ESSIEN wrote:
dobro da si ti boljši in da igraš za real madrid, barco, liverpool, arsenal in ostale velikane, v Chelseaju te še nisem videl, lahko bi že zamenjal kalouja če si res tok dobr da si drzneš profesionalncu govorit da je zanič.
Lahk bi že nehal s tem kdo je hlod itd, ker to ne pelje nikamor.
sam sem mnenja, da je žaljenje nepotrebno in se da kvaliteto nogometaša na dosti bolj strokoven način opisat kot je izraz "hlod". Pač poveš zakaj ti ni všeč, žaljiv pa ravno ni treba bitidamjan1120 wrote: Pisu bom kar jaz hočem. Če mi nek nogometaš ni dober in tudi v resnici ni dober, mi dol maha, če tebi to ni všeč. Če pa ti drkaš na vsakega nogometaša, ki kadar koli zaigra za Chelsea, potem pa žalostno. Konec debate, ne mislim se kregati.
All rights reserved.
- damjan1120
Grugar wrote: sam sem mnenja, da je žaljenje nepotrebno in se da kvaliteto nogometaša na dosti bolj strokoven način opisat kot je izraz "hlod". Pač poveš zakaj ti ni všeč, žaljiv pa ravno ni treba biti
Popolnoma prav imaš. To je bila res moja napaka. Se opravičujem vsem, ki sem jih užalil s tem. Skušal bom to popraviti samo meni Kalou res ni všeč kot nogometaš. Res je dal lansko sezono veliko golov (zanj) samo tip se vedno spusti v dribling in se zaplete. Sploh ne vem, če sem ga kdaj videl, da je uspešno koga preigral. Potem podaje so mu katastrofa. Strel tudi slab. Edino kar mi je všeč je to, da je zabavljač =) to je pa to. Enako velja za Anelkaja. No pa, da se vrnemo k temi.
Baje naj bi Chelsea bil resno zagret za Rolanda iz Porta čeprav ne vidim zakaj bi morali kupovati centralnega branilca.
Mogoče zato, ker je spet vse več govoric da Alex odhaja v Juventus in to samo za 7,5 mio! Težko verjetno ampak če že, bi bila to zelo neumna prodaja.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- damjan1120
AVB has admitted that he needs 6 midfielders to be able to prepare his aquad for the season. He currently has 4. Two mor signings seems more and more likely huh
Lampard, Mikel, Ramires in Josh. Prideta še Romeu in januarja Essien.
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Pa še Piazon konc Januarja ... 20. če smo natančni, ker takrat bo dopolnil 18 let.damjan1120 wrote:AVB has admitted that he needs 6 midfielders to be able to prepare his aquad for the season. He currently has 4. Two mor signings seems more and more likely huh
Vseeno pa se mi zdi da rabimo usaj še enega vezista in upam da ga do konca prestopnega roka tudi dobimo.
- Joshua McEachran
Newem če ste gledal lani tekmi z interjev v ligi prvakov je bil za razred boljši od vseh.
Tako da zame je kar na nivoju za igranje v modrem svetem dresu
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Proti Realu pa za razred slabši od vseh ...Joshua McEachran wrote:Newem če ste gledal lani tekmi z interjev v ligi prvakov je bil za razred boljši od vseh.

Kaj pa Benayoun? Ali pa so mišljeni centralni vezisti...didi_drogba wrote: Pa še Piazon konc Januarja ... 20. če smo natančni, ker takrat bo dopolnil 18 let.
Vseeno pa se mi zdi da rabimo usaj še enega vezista in upam da ga do konca prestopnega roka tudi dobimo.
Blue is the colour!