Re: Govorice
- Joshua McEachran
- Joshua McEachran
- damjan1120
Forlan sam je rekel, da mu je zanima Turčija za igranje tako, da mislm c'monJoshua McEachran wrote:Photoshop al pa pač newem ene smešnice?
Mislm c'mon forlan?
- damjan1120
Joshua McEachran wrote:June 16th? dej no prosm
16 avgust
http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/ ... noter.aspx
resda nogomania ampak oni so samo od nekje prevedli
- damjan1120
Ne vem, če je to sploh vredno napisati samo jaz sem se tok smejal, da sem to enostavno moral napisati, da se še vi nasmejete...pa sploh nisem vedel kam naj to napišem..tukaj ali pod Smešni,zanimivi,kruti,...LINKI =D
Cadena SER (radio postaja v Španiji) poroča, da v primeru, da Real Madrid po koncu te sezone ne osvoji nobene lovorike, bo Perez pustil Chelsea-ju, da kupi Mourinha za 25 milijonov. hahahahah Chelsea pa sploh nima novega trenerja ane.
In, da to ne bi bilo dovolj, naj bi pustil tudi, da z njim odideta še Coentrao in Cristiano Ronaldo za skupno ceno 125 milijonov kar pomeni, da bi RM z prodajo teh treh, zaslužil 150 milijonov evrov.
Jaz te novice sicer nisem našel na tej strani ampak na eni drugi.
No morem pa priznati, da se ne bi nobenega branil ane =) Mourinho, da se vrne na SB...spet smo nepremagljivi doma =) Coentrao je res odličen nogometaš+zelo vsestranski...Ronaldo pa...ni nič drugega dodati kot to, da je najboljši nogometaš na svetu...
Cadena SER (radio postaja v Španiji) poroča, da v primeru, da Real Madrid po koncu te sezone ne osvoji nobene lovorike, bo Perez pustil Chelsea-ju, da kupi Mourinha za 25 milijonov. hahahahah Chelsea pa sploh nima novega trenerja ane.
In, da to ne bi bilo dovolj, naj bi pustil tudi, da z njim odideta še Coentrao in Cristiano Ronaldo za skupno ceno 125 milijonov kar pomeni, da bi RM z prodajo teh treh, zaslužil 150 milijonov evrov.
Jaz te novice sicer nisem našel na tej strani ampak na eni drugi.
No morem pa priznati, da se ne bi nobenega branil ane =) Mourinho, da se vrne na SB...spet smo nepremagljivi doma =) Coentrao je res odličen nogometaš+zelo vsestranski...Ronaldo pa...ni nič drugega dodati kot to, da je najboljši nogometaš na svetu...
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Mourinho je legenda ampak nej ostane v Madridu in še naprej prca Putalonce, poleg tega pa imamo super mladega in talentiranega trenerja v Villasu Boasu, ki ima v Londonu še veliko prihodnost.
Coentrao ni nič posebnega, IMO je kar precej overrated glede na to da je koštau 30mil imel pa je 2 dobri sezoni pri Benfici. A.Cole je boljši, potem sta tu še odlična Bertrand in pa Van Aanholt, za levo krilo pa bo prišel Mata (upam !!).
Ronaldo je odličen igralec, ima tudi ogromno izkušenj v PL, tako da bi bil sigurno dobrodošel ampak on bo še neki let ostal v Realu, če se pa vrne v Anglijo bo šou pa v City al pa nazaj v United. Da niti ne govorim koliko denarja bi rabl za njegovo odškodnino in plačo ... za tak dnar raje kupimo 3-4 odlične igralce ala Modrič, Hamšik, Mata, Hazard, Sneijder itd.
Coentrao ni nič posebnega, IMO je kar precej overrated glede na to da je koštau 30mil imel pa je 2 dobri sezoni pri Benfici. A.Cole je boljši, potem sta tu še odlična Bertrand in pa Van Aanholt, za levo krilo pa bo prišel Mata (upam !!).
Ronaldo je odličen igralec, ima tudi ogromno izkušenj v PL, tako da bi bil sigurno dobrodošel ampak on bo še neki let ostal v Realu, če se pa vrne v Anglijo bo šou pa v City al pa nazaj v United. Da niti ne govorim koliko denarja bi rabl za njegovo odškodnino in plačo ... za tak dnar raje kupimo 3-4 odlične igralce ala Modrič, Hamšik, Mata, Hazard, Sneijder itd.
Ronaldo ima za Real Madrid več golov kot nastopov, tako da noben miljon zanjga nebi bilo škoda in takoj bi ga imel v ekipi!
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Cr ja tud če bi plačal 200 Miljonov eurov bi s prodajo dresov bli v plusu, ker Cr je najbol prepoznaven igralec na svetu tko da bi prodaja dresov šla kot po maslu, tko kot real madrid si je privošču tok denarja da ga prpelje ker so vedl da bojo pokril use z dresi...
Cr ja bi usak mev v ekipi, vendar je skoraj ne mogoče da ga bomo gledal pri nam...
Cr ja bi usak mev v ekipi, vendar je skoraj ne mogoče da ga bomo gledal pri nam...
Peter Crouch will be playing his last game for Spurs tomorrow night, as they are close to signing Adebayor. (Daily Mail)
Baje naj bi hoteli tudi Diarraja iz Reala.
- damjan1120
In kaj ima to veze z Chelsea-jem =) to bi moral napisati pod prestopni rok 2011, če se ne motim ker ta tema govorice so samo govorice glede Chelsea-ja. Vsaj jaz sem to tako dojel, če pa imam narobe se ti opravičujem =)m4t1c wrote:Peter Crouch will be playing his last game for Spurs tomorrow night, as they are close to signing Adebayor. (Daily Mail)
aja, no se opravičujem če ne spada sem, ampak sem dal ker je govorica.
v temo prestopni rok 2011 pa ponavadi pišem samo 100% prestope
v temo prestopni rok 2011 pa ponavadi pišem samo 100% prestope
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
- damjan1120
- damjan1120
To za dovoljenje mi je res glupo..pa kako lahko čisto vsak dobi dovoljenje samo Rajković ne...
Ti so smešni. Kaj so pa mislili, da bodo vsako tekmo imeli clean sheet z tako mlado obrambo?!?!
Zakaj pa ne bi mogla Bruma in Rajković igrati na centralnem mestu?
Ti so smešni. Kaj so pa mislili, da bodo vsako tekmo imeli clean sheet z tako mlado obrambo?!?!
Zakaj pa ne bi mogla Bruma in Rajković igrati na centralnem mestu?