Chelsea Football Club and Bayer 04 Leverkusen have reached an agreement for the transfer of André Schürrle, subject to the completion of legal documentation and related matters, including personal terms and passing a medical.
Dobrodošel v klubu Andre. Moram rečt da ni ravno nakup ki bi ga podpiral že tekom vseh govoric, ampak upam da se izkaže kot igralec in da je bil z dobrim razlogom pripeljan, srečno in uspešno !!
Moram priznat, da nisem naklonjen temu prestopu, ker ne vidim prave kvalitete. Glede cene mi je vseeno, ker pač ni moj denar, vesel sem edino, da v transfer ni bil vpleten De Bruyne. Prepričan sem, da bo igral toliko, kot si bo zaslužil, in ima mojo podporo, saj je le član Chelsea.
A pa mislite, da je bil Schurle prav osebno Mourinhova želja, ali je bil Mourinho prisiljen izpeljat prestop do konca, glede na to da se je o tem prestopu govorilo že precej dlje od dejanskega prihoda Mourinha (razen če ni Mou vedel za svoj prihod že en mesec in že predčasno namignil, da si ga želi v ekipi)?
sigismund wrote:A pa mislite, da je bil Schurle prav osebno Mourinhova želja, ali je bil Mourinho prisiljen izpeljat prestop do konca, glede na to da se je o tem prestopu govorilo že precej dlje od dejanskega prihoda Mourinha (razen če ni Mou vedel za svoj prihod že en mesec in že predčasno namignil, da si ga želi v ekipi)?
Bomo videli če bo redno igral je bila verjetno želja MOU-ja.
sandi94 wrote:
Bomo videli če bo redno igral je bila verjetno želja MOU-ja.
Nevem če je to ravno res. Lahko bo veliko igral pa ni bil Mourinhova želja. Ne vemo, čigava želja je bil Marin, glede na to da so ga pripeljali, igral je pa v celi sezoni 10 minut.