Re: Govorice
- damjan1120
John Obi Mikel has agreed terms with #Galatasaray ahead of a transfer to the Turkish side. [prosport]
Pa na nogomanii ( se mi zdi ) so omenili ceno 12m € , kar je dobr transfer, za razliko od nekaterih neumnih prodaj pred tem in še pod ceno
astro10 wrote:Pa na nogomanii ( se mi zdi ) so omenili ceno 12m € , kar je dobr transfer, za razliko od nekaterih neumnih prodaj pred tem in še pod ceno
Tud 12 milijonov za Mikela (ki ima pogodbo do 2017), je smešna cena.
- loonymcgreat
lol 12 miljonov za njega, to je smesna cena sploh ker je se pod dolgo pogodbo. 12 miljonov moras danes fuknit na mizo za vsakega mulca, če neznajo za tako uveljavljenega in kakovostnega igralca iztržit več so nesposobni
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Tokrat se strinajm s tabo the slim one.loonymcgreat wrote:lol 12 miljonov za njega, to je smesna cena sploh ker je se pod dolgo pogodbo. 12 miljonov moras danes fuknit na mizo za vsakega mulca, če neznajo za tako uveljavljenega in kakovostnega igralca iztržit več so nesposobni

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
loonymcgreat wrote:lol 12 miljonov za njega, to je smesna cena sploh ker je se pod dolgo pogodbo. 12 miljonov moras danes fuknit na mizo za vsakega mulca, če neznajo za tako uveljavljenega in kakovostnega igralca iztržit več so nesposobni
Galatasaray confident they can convince Chelsea's John Obi Mikel to reunite with Blues pal DrogbaChelsea would demand a fee of at least £18million for the 26-year-old.
- Reichenburg
Koga so šli naši gledat:

Drugače je padel nakup Cavanija in sedaj lovijo Lewandowskega, ki je ravno pol cenejši.
Chelsea ready to bid for Lewandowski after Cavani snub
za 52 miljonov kupimo 2 igralca in sicer Lewandowskega in Jovetiča.
Jores Okore je zavrnil Chelsea in je prestopil k Aston Villi.

Drugače je padel nakup Cavanija in sedaj lovijo Lewandowskega, ki je ravno pol cenejši.
Chelsea ready to bid for Lewandowski after Cavani snub
za 52 miljonov kupimo 2 igralca in sicer Lewandowskega in Jovetiča.
Jores Okore je zavrnil Chelsea in je prestopil k Aston Villi.
Prva tarča verjetno Zenit - HulkRedMiner wrote:Ne mi z Jovetičam, overrated...
Van Ginkel transfer should be done next week.
- loonymcgreat
in bos razlozil kaj pomeni ta tabela al moras res vsako neumnost, ki jo vidis na internetu zalimat sem ?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'