sigismund wrote:Danes sem blokiral že desetega bota! Tole bo treba uštimat!
jah lahko bi pri registraciji zahteval nek "ključ" v slovenščini... Pač, da se pojavi vprašanje v slovenščini, npr. Ime in priimek trenerja, ki je leta 2004 prevzel Chelsea... al pa kaj čist xy, katerega leta se je osamosvojila slovenija..
Ok nebi več vsakemu posebaj pisal ZS, ker vidim da vas je ogromno, tole zdaj pišem že petič in zadnjič, čeprav je forum že polen mojih obrazložitev.
Zdaj smo končno dobili vsa potrebna gesla in up. imena, da začnemo delat na novem forumu in spletni strani od tistega, ki je prej imel to čez. Nova spletna stran in forum sta že v pripravi, tako da malo potrpljenja bi še prosil. Boti vam ne grejo nič manj na živce kot meni in ostalim moderatorjem, s to razliko, da jih moramo mi brisati in blokirati, moči, da bi rekrutiral nove moderatorje pa žal nihče od nas nima.
sej pomoje bi se dalo prenest teme na nov forum, skoda bi blo izgubit vse..
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Jaz imam informacijo, da je tale forum en kup sranja, ki ga noben ne posodablja, popravlja oz ne nadgraduje, kdor bi to moral delati pa je že dalj čas odsoten in bo zato narejen nov forum ki ga pripravlja en član foruma. Pa še kot vem do stran z večjo kapaciteto kot jo ima ta in tej strani se bliža konec. Če sem kaj narobe napisal naj me kdo popravi.
Niso problem samo boti je še veliko drugih stvari, so pa boti najbolj moteči.
kontakterite tega k je naredu ta forum in zrihtite z njim nej bojo admini za to ene 5 adminov forum rab k majo čs in znajo delat. tko da brez veze je nov forum delat, k se bojim da bo use skup zamrl. če se bo skos menju forum, ene 2 leti nazaj se je lih ta naredu.