Maribor ne pokaže veliko v ligi prvakov, Maribor ne naredi nič v ligi Evropa, ...medtem pa ˝največji˝klub v Sloveniji vsako leto niti blizu Ligi Evropa ne pride
-8
Si prebral moj post, ki govori o tem da nek klub pobere vse kar je dobro. Ja raje imam Olimpijo, ker pač delajo z manj denarja in z slabšim kadrom uspehi pa so bili in še bodo.Reichenburg wrote:ahahahahahaha rover majstr kot 97% ljubljencev lolimpije
Maribor ne pokaže veliko v ligi prvakov, Maribor ne naredi nič v ligi Evropa, ...medtem pa ˝največji˝klub v Sloveniji vsako leto niti blizu Ligi Evropa ne pride
-8
To si ti tako predstavil, kot da NK Maribor ugrablja igralcerover wrote: Si prebral moj post, ki govori o tem da nek klub pobere vse kar je dobro. Ja raje imam Olimpijo, ker pač delajo z manj denarja in z slabšim kadrom uspehi pa so bili in še bodo.
Isto, drugače košarke ne spremljamglosos wrote: To si ti tako predstavil, kot da NK Maribor ugrablja igralce![]()
Kaj pa po tvojem mnenju dela Union Olimpija v basketu?
Sem prebral in izpostavil 2 ključne trditve ki jih ljubljenci Olimpije redno povdarjate.rover wrote:Sam osebno imam raje Olimpijo, kot Maribor, ker Maribor je isto s****e kot Barca in Real, ki pobereta vse kar je dobro in kako naj potem klubski nogomet v Sloveniji kam pride, če gre vse v Maribor. Na koncu pa Maribor ne pokaže veliko v Ligi prvakov, pa tudi če vsako tekmo dobi v sloveniji. Se pravi, da to ni nobenj pokazatelj, kje je Maribor po kvaliteti. Maribor bo itak padel v Ligo Europa, pa še tam lahko hitro konča.
Zato raje že doooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllgggggggggggggggggg časa navijam za Chelsea.
O tem kar sem napisal so dejstva vprašejte malo druge ekipe, mki sem jih naštel, veliko ekip je bilo pri nas na pripravah in ker je moj sin v NK sem pač imel malo debate o slovenskem nogometu. Če eni tega ne vidite ne morem pomagat.bork wrote:Rover, ti še vedno ne dojameš..
Maribor dobi večino denarja s prodajo igralcev in igranjem v Evropi. Drugim slovenskim klubom nič ne "vzame". Problem slovenskih klubov je, da imajo slabo zasnovane načrte, slabe šole itd. In na tak način tudi uspehov ni. Še enkrat ponavljam, MB ostalim slovenskim klubom, od tistega kar jim pripada, nič ne vzame!
O kakem napredku ti govoriš?! Logčno je, da bi bilo bolje, da bi bila konkurenca v Sloveniji boljša, saj bi tako omogočila MBju da bi igral še na višji ravni. Jaz sem samo rekel, da je MB svetlobna leta pred ostalimi - dejstvo. Ni pa to napredek, to si ti sam rekel.
Slovenska liga je narejena v prid Mariboru? Maribor je kriv, da Dob ne more igrati v prvi slo ligi? Jao, jao kakšne neumnosti ti govoriš.....
Kar se pa tekme s Čehi tiče. Ti si pogledal samo rezultat 3:1, nisi pa pogledal tekme. Glede na to, da je MB igral na Češkem, proti ekipi katere prvi zvezdnik je ocenjen na 7M..je tudi rezultat 3:1 super, čeprav vsi k smo gledali tekmo vemo, da bi bil rezultat 2:1 bolj realen in pravičen.