Forum

predlogi, kritike in pohvale
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: predlog za forum

Post by sigismund »

Ne, je že bila ideja če boš prebral kakšno stran nazaj, ampak point nove teme (PL) Man. United - Chelsea ; Ponedeljek, 26.8.2013 ob 21:00h je ravno to, nabijanje postov in vse kar je veze s tekmo, chat odpade. Za medsebojno dopisovanje imate pa ZS.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Vsi, ki ste člani CFC Slovenija in ste plačali članarino mi prosim pošljite ZS, da vam "obarvam nick" (tisti, ki to želite!!).
ZS naj vsebuje vaše polno ime in podatek, ali ste član TB ali ne.
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

glosos wrote:Če si mislil mene, ne motijo me barve, tud mene lahko obarvate roza :)

Moti pa me ustvarjanje nekega ločevanja na podlagi članstva v društvu, na katerega (ločevanje) člani foruma niso pristali ko so se pridružili forumu.

Ker z lahkoto pa postavimo obrnjeno vprašanje: zakaj pa bi koga motilo, da je na forumu "večina takih, ki forum zgolj uporabljajo, nimajo pa nikakršne veze s klubom Chelsea FC Slovenija"?
No, to ne bo držalo.

Mi nobenega ne silimo v navijaški klub. Sploh ne. Na forumu je kup ljudi, ki niso člani. Vendar, pa se morate vprašati tole:
Kdo plačuje za domeno foruma in strani: Navijaški klub
Kdo ureja forum in stran: Člani navijaškega kluba
Kdo piše napovednike in ostale stvari: člani navijaškega kluba
Kdo je moderniziral forum in stran: člani navijaškeg kluba.

Sam sem od samega začetka že član foruma in zadeva se je zelo dobro razvila in modernizirala. Ko bo pa kakšen drug prevzel odgovornost za spletne strani in vse ostalo, naj potem postavlja on pravila.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Profesor

Post by Profesor »

P.S.

Če komu kaj ni všeč ali se z odločitvami vodenja kluba/foruma/strani ne strinja in ima boljše rešitve, naj se obrne direktno na predsednika ali name. Vse se da dogovoriti in zmeniti.

To sporočilo ne leti na nobenega forumaša ali člana kluba.

LP Prof
Grugar

Post by Grugar »

glede cenzure ima glosos prav. predlagam, da se cela beseda cenzurira, če se že more
All rights reserved.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Cenzura je bila par dni zdaj za probo in ni nek presežek oz. je brezvezna, tako da je že odstranjena.

Še vedno pa velja omejena uporaba kletvic in zbadljivk, sploh kar se tiče zmerjanja ostalih uporabnikov foruma. Nekaj vas je že bilo prvič opozorjenih, bodisi zaradi pretirane uporabe kletvic, bodisi zaradi zmerjanja (poniževanja) ostalih uporabnikov, najde se pa tudi kak majster, ki je kriv obojega ;)

LP
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Profesor wrote: No, to ne bo držalo.

Mi nobenega ne silimo v navijaški klub. Sploh ne. Na forumu je kup ljudi, ki niso člani. Vendar, pa se morate vprašati tole:
Kdo plačuje za domeno foruma in strani: Navijaški klub
Kdo ureja forum in stran: Člani navijaškega kluba
Kdo piše napovednike in ostale stvari: člani navijaškega kluba
Kdo je moderniziral forum in stran: člani navijaškeg kluba.

Sam sem od samega začetka že član foruma in zadeva se je zelo dobro razvila in modernizirala. Ko bo pa kakšen drug prevzel odgovornost za spletne strani in vse ostalo, naj potem postavlja on pravila.
Hvala, tak odgovor je osnova, ko gre za neke odločitve in mnenja forumašev o teh odločitvah. To je zdaj prvič, da so moji komentarji doživeli odziv. S tem mislim vsebinski.

Glej, ravno ta prehod je bil v megli, ko je forum iz 'lasti' članov foruma prešel v last društva. Vem da je obarvanje nickov mala sprememba, ampak uvaja ločevanje članov, ki ne temelji na funkcionalnosti (kot je to primer pri označevanju adminov), ampak nečem drugem. Poleg tega pa kaže na tendenco, da se to ločevanje sčasoma poveča, ali pa se mu doda večji pomen. In to brez razprave in upoštevanja različnih mnenj.

Pa da ne bo pomote, nič nimam proti društvu, super se mi zdi. Večkrat sem že razmišljal da bi se včlanil, pa sem očitno vsakič preveč len da bi šel v papirnico printat prijavo in nakazal denar :P Zdaj pa tudi ne morem, ker sem dvignil preveč prahu in bi vsi mislili da to počnem samo zaradi zelenega nicka :P
branko1993

Post by branko1993 »

sigismund wrote:Cenzura je bila par dni zdaj za probo in ni nek presežek oz. je brezvezna, tako da je že odstranjena.

Še vedno pa velja omejena uporaba kletvic in zbadljivk, sploh kar se tiče zmerjanja ostalih uporabnikov foruma. Nekaj vas je že bilo prvič opozorjenih, bodisi zaradi pretirane uporabe kletvic, bodisi zaradi zmerjanja (poniževanja) ostalih uporabnikov, najde se pa tudi kak majster, ki je kriv obojega ;)

LP
Ob telem mi zadiši ime "MESSI" haha :D
Image
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

branko1993 wrote: Ob telem mi zadiši ime "MESSI" haha :D
Pššš, da ne bo ta beseda slučajno dodana na seznam :D
m4t1c

Post by m4t1c »

branko, pazi da g. Zalogaj ne pokrbi zate :D
Image
Profesor

Post by Profesor »

glosos wrote: Hvala, tak odgovor je osnova, ko gre za neke odločitve in mnenja forumašev o teh odločitvah. To je zdaj prvič, da so moji komentarji doživeli odziv. S tem mislim vsebinski.

Glej, ravno ta prehod je bil v megli, ko je forum iz 'lasti' članov foruma prešel v last društva. Vem da je obarvanje nickov mala sprememba, ampak uvaja ločevanje članov, ki ne temelji na funkcionalnosti (kot je to primer pri označevanju adminov), ampak nečem drugem. Poleg tega pa kaže na tendenco, da se to ločevanje sčasoma poveča, ali pa se mu doda večji pomen. In to brez razprave in upoštevanja različnih mnenj.

Pa da ne bo pomote, nič nimam proti društvu, super se mi zdi. Večkrat sem že razmišljal da bi se včlanil, pa sem očitno vsakič preveč len da bi šel v papirnico printat prijavo in nakazal denar :P Zdaj pa tudi ne morem, ker sem dvignil preveč prahu in bi vsi mislili da to počnem samo zaradi zelenega nicka :P
Ločevanje predvsem meni olajša delo. Če se kje kaj pogovarjamo o tem in onem glede društva-recimo trip v London, takoj vidim, kakšne so želje članov, ker vseh itak ne poznam in niti ne vem kakšne nicke imajo na forumu.
Te razumem, da te moti ločevanje. Samo, poglej si druge forume. Imajo npr:ugled! Ma kaki ugled zaboga...

Zadevo lahko enostavno rešimo z anketo. Naj traja 1 teden, ker se gre za forum lahko glasujejo vsi in vsak glas je verodostojen. Potem pa se ravnamo po rezultatih.

P.S. Ne vem, kaj še čakaš z včlanitvijo. Glede na to, da si tu že od leta 2008, ti te zadeve niso tuje. Včlaniš se pa lahko na kateremkoli srečanju, da ti ni treba hoditi na banko. In ja, s tem podpiramo lenobo in neuporabo informacijske pismenosti in še dela imam pol več, ampak mi ni problema, ker se mi gre da rastemo skupaj!
Če tega ne bi bilo omogočeno, bi imeli pomoje 10 članov.
:cfc01:
sigismund
admin

Post by sigismund »

No o temu citiranju dolgih (zaporednih) postov sem govoril :) Ne bi bilo bolje in bolj pregledno, če bi citiral samo tisti odstavek, na katerega si mu odgovoril, namesto cele kače ;) Samo predlog.
Profesor

Post by Profesor »

Ja, spozabil sem se...:) Pardon :jao:
nastja8

Post by nastja8 »

En predlog. A se da naštimat, da ko klikneš na link, da se avtomatsko odpre v noven zavihku. Vem, da se to da rešit tako, da kliknem na kolešček pri miški, ampak sem na večini forumov navajena, da le kliknem na link in tako tud tuki avtomatsko klikam z levim klikom ;)
Image
Future is bright, future is blue.
branko1993

Post by branko1993 »

Aja jst bi še neki povedu, sem ful Chelsea Fan pa vse, in tle redno sledim in obožujem klub in ful tko podpiram vaše delo in vse... in se pol človek vpraša zakaj pa nisem član vašega navijaškega kluba ??

Razlogi:
-doma iz Sevnice, študiram v Slovenj Gradcu
-časa mam NIČ, res nič, občasno vikende delam
-pa tut finančno mi ne znese da se peljem na razne sestanke in piknike žal

Upam da pa bom kdaj v prihodnosti postal član in imel več cajta za to, ker vas res ful podpiram, kr se mi zdi da ste ful poštena in uredu ekipa!
Image
Post Reply