Re: xyDebate
Če koga zanima imamo z nekaj prijatelji namen ponovno iti v Split na tekmo Hajduk - Dinamo. Tekma je 14ga tega meseca. Za 3 je še frej v kombiju. Če je kdo zainteresiran naj me kontaktira v roku dveh dneh (do četrtka) pa mu povem cel plan. Priporočljivo je, da ste navijači/simpatizerji Hajduka, ker imamo karte za del kjer so torcide.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
opozorilo: to so gorenjci, kar pomeni da tisti ki se javi, bo moral plačati še njihov prevoz, pijačo in ostale stroške.
- loonymcgreat
tm okol 15 evrov boš plačal, bol se ti splača it z busom sej fura vedno
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
eh saj bo šlo skos,nebi radi vse prtljage na bus vlačili..loonymcgreat wrote:tm okol 15 evrov boš plačal, bol se ti splača it z busom sej fura vedno

Mogoče malo bedna ampak vseeno: telefon se mi noče polniti in ga nesem na servis. Trenutno mam preusmeritev in ne dobim smsov. Če kdo kaj rabi, glede na to da mamo jutri srečanje, naj obvezno kliče! Na FB pa tudi nisem aktiven...
LP Prof
LP Prof
It`s not just supporting, it`s obsession...
ah dj no, a pol mojih dirty mmsov tud ne dobivaš?Profesor wrote:Mogoče malo bedna ampak vseeno: telefon se mi noče polniti in ga nesem na servis. Trenutno mam preusmeritev in ne dobim smsov. Če kdo kaj rabi, glede na to da mamo jutri srečanje, naj obvezno kliče! Na FB pa tudi nisem aktiven...
LP Prof
- davidluiz4
Tudi jaz ga, samo tudi igralci si želijo igrati na SP 2014, ki bo v Braziliji in če ne kaj druzga je to da se dokažejo. Je pa to dvorezen meč, igralci lahko zablestijo (Ramires) ali pa se poškodujejo (Haszard, Oscar).
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Hazard se je poškodoval na treningu in je izpustil petkovo tekmo, Oscar je odšepal iz igrišča v prvem polčasu in še Eto'o se je poškodoval.
"Zelo težko je bilo dvakrat zavrniti Barcelono. To je klub, ki ga občudujem že od otroštva. A zakaj bi pri Barceloni igral za manj denarja kot pri PSG? Zakaj bi se morali žrtvovati le igralci? Življenje je sestavljeno iz težkih odločitev, ki so nekoč usmerjene tudi proti tvojim sanjam. Slišim, da ljudje govorijo, kako razmišljam samo o denarju. Pozabljajo, da imamo tudi mi družine, ki jih hranimo",je povedal Silva, ki letno zasluži več kot 10 milijonov evrov
Ta je tud...
Ta je tud...

Future is bright, future is blue.