Re: xyDebate

se pogovarjamo o vsem ostalem

Fabrizio Romano je z objavami:

resnično želel poročati o tragični nesreči
0
No votes
pretiraval za voljo "engagement famringa"
6
100%

Total votes: 6

boshko

Post by boshko »

Naj grejo v k**** !!!
JT Captain Leader LEGEND !
rover

Post by rover »

pred kakšno minuto
POMEMBNO OBVESTILO!

Dobili smo pristanek Sportkluba, da do konca pogajanj lahko prenašamo programe Sportklub, tako da kanale v nekaj minutah ponovno vklapljamo in boste lahko nemoteno spremljali že današnje tekme.

Programi bodo na voljo vse do predvidenega končnega dogovora.

Prosimo delite to objavo, da obvestilo doseže čim več ljudi.

Hvala
:juhej: :juhej: :juhej:
Image
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Vsaj neki. Respect Amisu, da so po takem bučnem negativnem odzivu ljudi tko hitro vskočili in še isto popoldne nazaj vključili SK in pridobi nekaj pogajalskega časa. Tko se tepe za naročnike :ava:
sandi94

Post by sandi94 »

pri tem pof**** siolu ne dela že 1 mesec : :evil:
Image
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

sandi94 wrote:pri tem pof**** siolu ne dela že 1 mesec : :evil:
Ne razumem zakaj vstrajate pri ponudnikih, ki vam niso všeč, in raje pizdite ...
sandi94

Post by sandi94 »

glosos wrote: Ne razumem zakaj vstrajate pri ponudnikih, ki vam niso všeč, in raje pizdite ...
zato ker je pred 1 letom še bilo dokaj normalno in sem vzel tv zraven zdaj vsaki mesec plačujemo še 20€ zraven in dokler to ne plačamo dokonca nemoremo pogodbe prekinit ( še 2 mesca hvala bogu )
Image
rover

Post by rover »

Ker ima vsak neko pogodbo, no jaz sem jim včeraj napel Amisu, da to ne gre da kar odklopijo programe in da to ne gre po zakonodaji. Pa z odvetnikom sem jim težil. Ker danes odklopijo 4 programe, jutri spet 4 na koncu jih ne bo 150, kot za njih plačujem 55 €, ampak manj. Kmalu zatem so našli rešitev.

Drugače imamo pač pogodbe, jaz sem lani vzel Amis za 2 leti in ja sem jim rekel, da bom odpovedal pogodbo, ker jo kršijo in to brez kazni ter jim zagrozil z odvetnikom.
Image
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Sam rover more poklicat pa zagrozit z odvetnikom pa mamo še isto popoldne nazaj vse programe :D

Hvala rover!
glosos

Post by glosos »

Lepo je rover napisal, in tudi Zveza potrošnikov to zagotavlja, da te nobena firma ne more vezat dolgoročno z neko pogodbo, ki je zate škodljiva, sploh, če sami kršijo pogodbo. Morate razumet, da so to (poslovno) kompetitivne firme, ki vam niso ničesar dolžne same po sebi (ni to država), in niste vezani na njih, če vam ponudba ne odgovarja. Zato mi je smešno brat povsod o tem siolu in SK ... No, zdaj je že malo nadležno :)
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Pri Siolu lepo piše v pogodbi, da se lahko programska shema spremeni in niso dolžni odgovarjati. Ko to pač podpišeš si gotov.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Ta Siol je gnil že 10 let skup, vse kar je v povezavi s Siolom smrdi že na deleč. Od ponudbe, pomoči.... vse tko da ste si popolnoma sami krivi da ste nasedli tem goljufom.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
glosos

Post by glosos »

Profesor wrote:Pri Siolu lepo piše v pogodbi, da se lahko programska shema spremeni in niso dolžni odgovarjati. Ko to pač podpišeš si gotov.
To ni res. Malo pobrskajte po spletni strani zveze potrošnikov. Določila v pogodbah, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo, so nična, pa če jih s krvjo podpišeš :)
Grugar

Post by Grugar »

glosos wrote: To ni res. Malo pobrskajte po spletni strani zveze potrošnikov. Določila v pogodbah, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo, so nična, pa če jih s krvjo podpišeš :)
to je ista fora k z đabestom, ki so ga podražili, pa še zmanjšal količino enot.. sam moraš v določenem roku po spremembi prekinit pogodbo
All rights reserved.
repe

Post by repe »

Točno tako, pogoji pri katerih si podpisal pogodbo so se spremenili, tako da jo brez problema lahko prekineš. Mislim pa da imaš v splošnih pogojih napisano, da to moraš narest v 30 dneh. V vsakem primeru pa jo lahko prekineš kadar ti paše, ampak pri tem pač plačaš penale(+odkup/uporabnino opreme če si naredil take vrste vezavo).
glosos

Post by glosos »

Opremo moraš odplačati, seveda, razen če vrneš, za kar pa lahko terjaš povrnitev kupnine (če si znotraj roka), storitve pa lahko vedno prekineš brez penalov, če so se pogoji spremenili tebi v škodo.

Premalo se zavedamo svojih pravic kot potrošniki. Država na tem področju (dejansko) zelo dobro ščiti naše interese, in če se ti da malo zajebavat, se da marsikaj doseči v zvezi s temi pogodbami. Obstaja set pravic, ki sem jim po zakonu ne moreš odpovedt tudi če ne vem kaj podpišeš.

(primer: delodajalec ti da v podpis izjavo, da se odpoveduješ dopustu. Ta dokument si lahko samo nekam zatlači, ker dopust spada med pravice, ki se jim ne moreš odpovedat).
Post Reply