Forum
Re: predlog za forum
A se da kako vsa zasebna sporočila naenkrat zbrisat?
Future is bright, future is blue.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Žal ne, samo postopno. Greš na ZS in daš tam spodaj "Označi vse" -> "Izbriši označeno" in ti zbriše vse ZS na tisti strani...mislim da imaš lahko tako ali tako 16 al 20 strani MAX zasebnih sporočil, tako da ni veliko dela
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 44 times
PREMIER LEAGUE 14/15
Odstran se ga naj iz foruma.
Že pred časom sem kritiziral administratorje, moderatorje na forumu, pa naletel na odgovor, kaj težim, saj to ni moja naloga in da je forum ful uredu.
Če pomen ful uredu, da je čedalje manj aktivnih članov, potem ok, drugače pa bo treba nekaj spremenit, ker tut men počas postaja tale forum ena velika smešnica in vse drugo kot spletno mesto, kjer lahko kulturno debatiram, saj mi do drugih oblik debatiranja ni.
Sem moderator na enem večjem forumu in vem kako se stvarem streže - ničelna toleranca do žaljenja drugih uporabnikov, oz. kogarkoli in je problem rešen, debata pa poteka na veliko bolj kulturen način, saj vsak premisli, kaj bo napisal (mnenja o drugih) in ne kakor tukaj, ko vsak napiše tisto kar mu paše in se mu samo izbriše komentar -> za takšne komentarje uporabniki na drugih forumih dobijo mesečni ali večmesečni aranžma v termah Banovci - samo za informacijo. V takšnem primeru, kot je viden zgoraj, pa celo doživljenskega.
Itak pa vem, da bo tale post naletel na prazna ušesa, po možnoti ga bodo moderatorji še zbrisal... Saj vse štima, tko k more bit.
Že pred časom sem kritiziral administratorje, moderatorje na forumu, pa naletel na odgovor, kaj težim, saj to ni moja naloga in da je forum ful uredu.
Če pomen ful uredu, da je čedalje manj aktivnih članov, potem ok, drugače pa bo treba nekaj spremenit, ker tut men počas postaja tale forum ena velika smešnica in vse drugo kot spletno mesto, kjer lahko kulturno debatiram, saj mi do drugih oblik debatiranja ni.
Sem moderator na enem večjem forumu in vem kako se stvarem streže - ničelna toleranca do žaljenja drugih uporabnikov, oz. kogarkoli in je problem rešen, debata pa poteka na veliko bolj kulturen način, saj vsak premisli, kaj bo napisal (mnenja o drugih) in ne kakor tukaj, ko vsak napiše tisto kar mu paše in se mu samo izbriše komentar -> za takšne komentarje uporabniki na drugih forumih dobijo mesečni ali večmesečni aranžma v termah Banovci - samo za informacijo. V takšnem primeru, kot je viden zgoraj, pa celo doživljenskega.
Itak pa vem, da bo tale post naletel na prazna ušesa, po možnoti ga bodo moderatorji še zbrisal... Saj vse štima, tko k more bit.
- sigismund
- admin
Re: PREMIER LEAGUE 14/15
RedMiner nevem komu in kam si se pritozu, men kateremu bi se moral se nisi, mozno pa da ti je Lajko odgovarjal na mail, pa nevem ce se cisto zaveda stanja.
Skratka tole dons z bolhco je bla kaplja cez rob, dost mam ze tega neprestalnega zaljenja, ne jebem vise, ne da se mi vec, kritike sprejemam, itak so konstruktivne je pa lepse brat ce pisatelj ne govoti kot da samo on zna opravljat to delo
Rover tebi sm pa ze rekel da te stvari resuj prek ZS pa kr vztrajno pises vse v poste in s tem kvecjem odganjas folk m more brat k te cel forum prca, pis meni ZS pa se va zmenila.
Kar se tice schurrleja pa res lahko vidimo zakaj mu mou ne zaupa. Ze nekajkrat zapored so ga precej skitizirali, sploh vceraj, tko da zgleda bo res kmalu sel,salah je pa ista zgodba, le da za slednjega sploh nevem zakaj se ga je takrat kupilo..
Skratka tole dons z bolhco je bla kaplja cez rob, dost mam ze tega neprestalnega zaljenja, ne jebem vise, ne da se mi vec, kritike sprejemam, itak so konstruktivne je pa lepse brat ce pisatelj ne govoti kot da samo on zna opravljat to delo
Rover tebi sm pa ze rekel da te stvari resuj prek ZS pa kr vztrajno pises vse v poste in s tem kvecjem odganjas folk m more brat k te cel forum prca, pis meni ZS pa se va zmenila.
Kar se tice schurrleja pa res lahko vidimo zakaj mu mou ne zaupa. Ze nekajkrat zapored so ga precej skitizirali, sploh vceraj, tko da zgleda bo res kmalu sel,salah je pa ista zgodba, le da za slednjega sploh nevem zakaj se ga je takrat kupilo..
Ne, ne, jaz tega ne rešujem, niti ne morem sam.
Ti si ADMIN in sem tebi pisal glede tega problema.
Tokrat je definitivno bilo preveč in je treba najti neko rešitev.
Ti si ADMIN in sem tebi pisal glede tega problema.
Tokrat je definitivno bilo preveč in je treba najti neko rešitev.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Problem je v tem, da se "bojimo" kaj bi bilo brez določenih ljudi na forumu, mislimo da ne bo nihče več kaj napisal. Ne zavedamo se pa, da zaradi enega ki tukaj gor piše res smešne stvari na forumu ni več aktivnih deset članov.
- sigismund
- admin
Bolhca je bil blokiran, zdaj je šel res predaleč, ampak kaj nam nuca če se bo pa itak prijavil z 10 drugimi maili če je treba, ne bo prvi in ne zadnji ki bi to počel
Je pa res da če bi več ljudi pisalo bi se tudi malo bolj gledalo na to kaj se piše, tako je pa na tekmo PL že uspeh če imamo 7 postov, pa še to 5 od roverja Če mislite da je bil bolhca nesramen, potem morate it brat Šport TV forum kjer rover tudi piše, to je šele nekaj..
Gremo zdaj malo spedenat tale forum, nema više zajebancije, če se ne motim sem bolhco 3x opozoril pred banom, ostali ste pa kul, tko da keep on good work
Je pa res da če bi več ljudi pisalo bi se tudi malo bolj gledalo na to kaj se piše, tako je pa na tekmo PL že uspeh če imamo 7 postov, pa še to 5 od roverja Če mislite da je bil bolhca nesramen, potem morate it brat Šport TV forum kjer rover tudi piše, to je šele nekaj..
Gremo zdaj malo spedenat tale forum, nema više zajebancije, če se ne motim sem bolhco 3x opozoril pred banom, ostali ste pa kul, tko da keep on good work
Na Šport TV forumu je čist druga stvar, tam če navijaš za Chelsea in rečeš čez United si že proti vsem dobiš jih najmanj od 4 uporabnikov. Tam sva praktično samo 2 navijača Chelseaja. Drugi klubi jih imajo po najmanj 4 aktivne. Nihče sploh ne prenese športne kritike enega kluba do drugega. Tam pa eni lahko pišejo, kar hočejo ker itak Šport TV in posledično njihov forum crkava.
Problem v tem forumu je v tem da je FB preprosto bolj ušečen kot forum in da eni ki niso marali igre Mourinha sploh več ne pišejo, ker ste tolkli po njih. Isto recimo se dogaja, ko tolčete po meni, ker se mi je zameril Lampard.
Problem v tem forumu je v tem da je FB preprosto bolj ušečen kot forum in da eni ki niso marali igre Mourinha sploh več ne pišejo, ker ste tolkli po njih. Isto recimo se dogaja, ko tolčete po meni, ker se mi je zameril Lampard.
dajte zrihtat tapatalk za forum, pa se bo vec pisalo... res je stran trapasta za uporabo prek telefona
All rights reserved.
- sigismund
- admin
Zrihtano. Sporoči če dela, oz. tisti ki imate Tapatalk lahko sprobate pa povejte Kolega je probal, njemu dela..Vtipkajte cel naslov, najde pa baje tudi če iščete Chelsea SlovenijaGrugar wrote:dajte zrihtat tapatalk za forum, pa se bo vec pisalo... res je stran trapasta za uporabo prek telefona
super dela!sigismund wrote:
Zrihtano. Sporoči če dela, oz. tisti ki imate Tapatalk lahko sprobate pa povejte Kolega je probal, njemu dela..Vtipkajte cel naslov, najde pa baje tudi če iščete Chelsea Slovenija
All rights reserved.
- sigismund
- admin
Dragi forumaši!
Sporočamo vam, da je od danes naprej do našega foruma možno dostopati preko mobilne aplikacije TAPATALK, ki uporabo foruma preko telefona/tablice precej olajša Preizkusite jo!
Sporočamo vam, da je od danes naprej do našega foruma možno dostopati preko mobilne aplikacije TAPATALK, ki uporabo foruma preko telefona/tablice precej olajša Preizkusite jo!
Nobl
Carefree, wherever we may be,
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC
We are the famous CFC,
And we don't care
Whoever you may be,
'Cos we are the famous CFC