Kevin de Bruyne
Re: Kevin de Bruyne
7, 14 odpadeta. Hazard se je moral sprijazniti s 17-ko (v belgijski reprezentanci nosi 7-ko), tako da za KDB-ja računam na 21-ko. Marin pa piči na posojo
Blue is the colour!
Lahko dobi 15 ali 16 oz 21 ali 23didier wrote:7, 14 odpadeta. Hazard se je moral sprijazniti s 17-ko (v belgijski reprezentanci nosi 7-ko), tako da za KDB-ja računam na 21-ko. Marin pa piči na posojo
Lahko dobi marsikaj. Pač računam na 21-ko (3x7) Ali pa celo 41
Blue is the colour!
Jaz pa 15 = 2x7+1didier wrote:Lahko dobi marsikaj. Pač računam na 21-ko (3x7) Ali pa celo 41
Hazard ima v reprezentanci 10-ko, 7-ko ima KDBdidier wrote:7, 14 odpadeta. Hazard se je moral sprijazniti s 17-ko (v belgijski reprezentanci nosi 7-ko), tako da za KDB-ja računam na 21-ko. Marin pa piči na posojo
drugače pa mislim da zna pri Chelsea-ju dobit 16ko
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 20 times
Tole s temi številkami pri nas je res mal čudno. Ne rečem, da ne bi bla nobena druga fraj ali pa da igralec, ki si je eno številko izbral sploh še ne bi zaigral za Chelsea z njo na hrbtu. Lani je tud Moses vzel 13ico, ki je pripadala Courtoisu, ampak takrat res ni blo nobene druge "normalne" cifre več. Mal mi je ne fer, da se igralcu odvzame številka, pa magari je en mladič, ki je do zdej igral le na pripravah.
Ta številka (19,5) ne obstajazrim92 wrote:Jaz pa na 3x3+7-13:2+10= ne vem več..
Blue is the colour!
Aja, ker pred časom je imel 10-ko Witsel.m4t1c wrote: Hazard ima v reprezentanci 10-ko, 7-ko ima KDB
Blue is the colour!
- davidluiz4
Pa tudi Lukaku, Kalas in Blackman. Lukaku, ki je imel danes 3 priložnosti je pa pokazal več kot Ba, zna se odlično odkrivat in na first touch kot stari DD tudi streljat na gol danes mu je oba strela obranil vratar. Tudi Kalas ni slab in to je danes ob boku JT tudi pokazal. Blackman danes ni naredil nobene napake in je že sedaj pokazal več kot Turnbull ali Hilario. KDB pa bo postal menjava za Mato, ki jo lani sploh nismo imeli.bork wrote:Poleg Mourinha bo KDB najvecja okrepitev za ekipo Chelsea letos:D