10 - Juan Mata

Teme o bivših igralcih, trenerjih itd.
Chelsea_fan
Has thanked: 14 times
Been thanked: 17 times

Re: 10 - Juan Mata

Post by Chelsea_fan »

Če je to res, da Mata odhaja sem res razočaran! Ne vidim niti enega razloga s strani kluba zakaj bi ga prodali. Denar ne rabimo, vezistov pa nimamo neki kvalitetnih za menjavo Oscarja, Hazarda, Williana… Mata je odličen igralec in škoda, da ni dobil več priložnosti za igro ampak sezona je še dolga in ključne tekme prihajajo tako, da ga res ne smemo prodati! Kdo bo igral na teh 3 položajih Ramires, Lampard..? Ne hvala … edini Schurle k zna tm kej odigrat ostali pa niso kvalitetni za tak položaj. Poleti pa spet iskat novega vezista medtem, ko je Mata že uveljavljen preizkušen v premier ligi.. Nevem res UPAM, da ga ne prodajo :) :cfc03: :cfc03:
BLUE IS THE COLOUR!!!
didier

Post by didier »

Težko bo dobil pravo priložnost za dokazovanje. Mogoče proti West Hamu, če bo Mou že začel z Matićem. Proti Cityju in Newcastleu dvomim, da bo zbral minute, bo Mou začel s preverjeno enajsterico (sredina Hazard - Oscar - Willian). Tekma proti Sotonu je bila zanj kar prelomna.
Blue is the colour!
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

didier wrote:Težko bo dobil pravo priložnost za dokazovanje. Mogoče proti West Hamu, če bo Mou že začel z Matićem. Proti Cityju in Newcastleu dvomim, da bo zbral minute, bo Mou začel s preverjeno enajsterico (sredina Hazard - Oscar - Willian). Tekma proti Sotonu je bila zanj kar prelomna.

Se strinjam..

Z njegovega vidika je razumljivo, da hoče stran kjer bo igral kjer bo blestel saj igra v najboljši reprezentanci v tem času in je konkurenca prehuda.

Ampak se vseeno, kar ne morem sprijazniti, da bo odšel, ker to je zagotovljeno, da kamor koli bo šel bo trgal. :) :cfc01: :cfc01: :cfc01:
BLUE IS THE COLOUR!!!
Grugar

Post by Grugar »

blueboy11826 wrote: Čaki a to je hec ne!?
Ne. V ključnih momentih pogori, premalo agresiven v obrambi, njegov stil igranja v napadu (prepočasi) mi pa tudi ni bil nikoli simpatičen. Zdaj, ko imamo dovolj napadalnih vezistov, ga pa tudi ne potrebujemo ;). Argument, da je bil najboljši igralec v zadnjih dveh letih, pa pri meni tudi ne obvelja..
All rights reserved.
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Grugar wrote: Ne. V ključnih momentih pogori, premalo agresiven v obrambi, njegov stil igranja v napadu (prepočasi) mi pa tudi ni bil nikoli simpatičen. Zdaj, ko imamo dovolj napadalnih vezistov, ga pa tudi ne potrebujemo ;). Argument, da je bil najboljši igralec v zadnjih dveh letih, pa pri meni tudi ne obvelja..
Ti raj spremlji tenis in igralca, ki ga imaš na sliki, ker očitno o nogometu nimaš pojma ;)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Grugar

Post by Grugar »

Chelsea_fan wrote:
Ti raj spremlji tenis in igralca, ki ga imaš na sliki, ker očitno o nogometu nimaš pojma ;)
gledam, gledam ;) z mato smo se borili za 4. mesto, brez njega pa za prvaka... ;) očitno s josejem nimava pojma
All rights reserved.
Trivinho
Has thanked: 93 times
Been thanked: 14 times

Post by Trivinho »

Če že gre k Unitedu naj gre na posojo tam se bo naigral in bo pomagal Unitedu ukrast točke Citiyu in Arsenalu,
na koncu bo pa spet naš...
zrim92

Post by zrim92 »

Grugar wrote: gledam, gledam ;) z mato smo se borili za 4. mesto, brez njega pa za prvaka... ;) očitno s josejem nimava pojma
Dobr ta je tud mal huda.. Verjetno je Mata, ki je bil edini, kateri nas je držal v tej igri za 4 mesto kriv, da nismo bili prvaki. Po tvojem mišljenju tudi za Olimpijo ni dober.

Kar se tiče Mate je stvar taka. Igralec je po kvaliteti poleg Hazard najboljši v klubu. Če si to priznate ali pa ne. Poleg Hazarda je najbolj sposoben igralec. Na žalost pa je tako, kot vas je tudi že večina ugotovila, da ne paše v ta Mourinhov sistem. Sam ga ne bi nikoli prodal, ker je le taka klasa. Vprašanje je tudi, če se Mata ne bi mogel prilagodit tem sistemu. Po mojem mnenju bi se verjetno lahko, ni pa nujno seveda. Sedaj je samo odvisno od Mourinha, ali bo vztrajal z pretransformacijo Mate ali ne. Sam upam, da bo, ker res ne želim odhoda Mate. Če pa ne bo, pa ne bo. Jebiga, treba se bo sprijaznit. Noben igralec ni večji od kluba, sploh pa zaupam Mourinhu. Človek ve kaj dela. Kar bo pa bo, v vsakem primeru pa ne dvomim, da ne bi bilo v dobro kluba.
Last edited by zrim92 on 22 Jan 2014, 14:25, edited 1 time in total.
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
Trivinho

Post by Trivinho »

Al bo pa taka zgodba k z Robenom za nas je biu steklen, v drugih klubih je biu pa edn najbolših, in igral na najvišem rangu
RedMiner
Has thanked: 83 times
Been thanked: 47 times

Post by RedMiner »

Ja škoda da ne kupmo Robna, trollkinga.

Trivinho, z vsako novo izjavo dokazuješ, da bi lahko bil eden izmed vrhunskih managerjev. :ava:
Trivinho

Post by Trivinho »

RedMiner wrote:Ja škoda da ne kupmo Robna, trollkinga.

Trivinho, z vsako novo izjavo dokazuješ, da bi lahko bil eden izmed vrhunskih managerjev. :ava:
kaj je narobe z mojimi izjavami? mogoče se kaj motim? Roben je steklen in je precej egoist tko kot ste govoril za Sturridga.
Ampak Roben je biu pr Bajernu edn najbolših čeprov je biu soler saj zabiju je. da ne govorim spet o Sturidgu kadar igra zabija pa naj je 1000x egoist dokler igra dobro in zabija naj je tak..Cr da ni egoist pa Messi nebi bila tok dobra in nebi toliko golov dali...
VIP

Post by VIP »

Mata je v drugem planu Mourinha. Obenem pa nekdo ponuja 40milio€ zanj. Je tu potrebno še sploh kaj dodati ali v katerem svetu vi živite šejki?
bork
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Post by bork »

Edina stvar, ki se mi zdi res butasta pri vsem skupaj, je, da nam niso hoteli oz nam nočejo prodati Rooneya, mi pa jim bomo prodali Mato. Z menjavo Rooney - Mata bi se takoj strinjal, seveda pa United ne bo pristal na to. Če je United na koncu med top4 Rooney podpiše novo pogodbo, drugače pa gre poleti za ene 25M v Real. Chelsea v vsakem primeru "pade mim".
Ne vem kdaj smo postal tak klub, da prodajamo svoje najboljše igralce okrog. Sej nismo Arsenal pi*da...
Trivinho

Post by Trivinho »

Znači za United je dobr za Chelsea pa ne :-?
Goran Nikolov : model je fakin 21 pa je biu 2x zapored zbran za najboljšga igralca sezone v chelseaju. bumbar mou...
pred 4 min · Všeč mi je

evo izjava enga mojga frenda na facebooku use pove.
zrim92

Post by zrim92 »

Trivinho wrote:Znači za United je dobr za Chelsea pa ne :-?
Goran Nikolov : model je fakin 21 pa je biu 2x zapored zbran za najboljšga igralca sezone v chelseaju. bumbar mou...
pred 4 min · Všeč mi je

evo izjava enga mojga frenda na facebooku use pove.
Da je treba frende zamenjat :?:
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
Post Reply