10 - Juan Mata
- loonymcgreat
Re: 10 - Juan Mata
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 47 times
Bomo jutr vidl kolk je res. Ne vem pa zakaj bi prodajal ekipi, ki noče prodat nam. Skregano z logiko.
Če že res gre, bo to prvi dan, ko mi bo dejansko žal, da je Mourinho pršu nazaj.
Če že res gre, bo to prvi dan, ko mi bo dejansko žal, da je Mourinho pršu nazaj.
- damjan1120
@GuillemBalague
All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon.
Čeprav jaz še vedno menim, da bo ostal pri nas.
All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon.
Čeprav jaz še vedno menim, da bo ostal pri nas.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 189 times
Rajši objavljajte takele linke, kot pa butaste čveke in napovedi in predvidevanja s Twitterja k se jih lahko jst tudi sam izmislim.
Zakaj ne prodati Mate.
Sem slučajno zasledil link in sicer piše na Telegraphu da je vse zmenjeno, ker pa ne vem kako kredibilen vir je Telegraph nemorem nič reči. Sami presodite.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... elsea.html
Zakaj ne prodati Mate.
Sem slučajno zasledil link in sicer piše na Telegraphu da je vse zmenjeno, ker pa ne vem kako kredibilen vir je Telegraph nemorem nič reči. Sami presodite.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... elsea.html
- blueboy11826
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 84 times
Upam da to ni res. Srce me boli (dobesedno) ko to vidm. Sploh si ne morm predstavlat igralca ki je bil 2-krat igralec kluba, v dresu scumov
. In zdej živčno čakajmo na nove novice.
KTBFFH
Ampak 45M je pa res ogromno denarja za nekoga, ki je več kot polovico letošnje sezone presedel na klopi. Bi jih menjava Rooney - Mata prišla dosti ceneje. Ne vem, a so tako optimistični da upajo, da se bodo uvrstili v LP in da Rooney potem podaljša. No js upam, da jim to ne rata..mam raje Liverpool nazaj v LP za kakšno sezono
Pa tudi če poleti prodajo Rooneya (v Real), bodo še vseen v minusu.
Pa tudi če poleti prodajo Rooneya (v Real), bodo še vseen v minusu.
oke že nekak zastopim zakaj pa mata noče biti več naš član, ampak da je še v manure? 
Sem pa mal čustveno prizadet ob temle (skorajšnjem) prestopu Mate v United. Sej ne da ga bom tako pogrešal, gre za ljubosumje.
K bom s kakim dobrim frendom, ki navija za United...pa k se ne bom mogu znebit občutka kako med vikendom drka na Mato. Na mojega, našega ljubljenca zadnjih dveh sezon.
To je tako, k če bi en moj frend bil z mojo bivšo
Hvala bogu da izvenserijska forma Hazarda malo omili zadevo...
K bom s kakim dobrim frendom, ki navija za United...pa k se ne bom mogu znebit občutka kako med vikendom drka na Mato. Na mojega, našega ljubljenca zadnjih dveh sezon.
To je tako, k če bi en moj frend bil z mojo bivšo
Hvala bogu da izvenserijska forma Hazarda malo omili zadevo...
- damjan1120
ahhaahahahahhaha pa kva vi delate hahahah dobr da ne bo kdo še samomora naredu ahah igralci odhajajo, klub ostaja. Tako je bilo vedno, tako je in tako bo tudi v prihodnje. Kr neki jokate. Men je Mata isto car in tudi sam sem proti prodaji, sam če ga prodajo, ga pač prodajo. Zajebaval ste se iz Liverpoola, ko so nam prodali Torresa, k jim je bil najjači igrač, zajebaval ste se iz Arsenala k je prodal Van Persieja Unitedu, zdej se zajebavite še iz Chelsea-ja. Pa itak bo Mata ostal, kr neki delate paniko za brezveze.
Damjan, ponavadi rad berem tvoje komentarje...če je bil tale smeh na začetku namenjen predvsem mojemu komentarju, si me pa mal razočaru. Sem upal, da je sarkazem iz vesolja viden, pa sem se zmotu očitno.
S komentarjem sem zgolj želel opisati, kako obesdeno stanje vlada pri nekaterih, ki so na Mato očitno zelo navezani
Se pa strinjam z drugim delom tvojega komentarja...kak je recimo blo navijačem BvB-ja v primeru Goetze, ko je peba imel v zibeljko položeno, da bi postal klubska legenda. Mogoče celo največji v njihovi zgodovini. V Bayernu pa je sam en delček Pepovega motorja.
S komentarjem sem zgolj želel opisati, kako obesdeno stanje vlada pri nekaterih, ki so na Mato očitno zelo navezani
Se pa strinjam z drugim delom tvojega komentarja...kak je recimo blo navijačem BvB-ja v primeru Goetze, ko je peba imel v zibeljko položeno, da bi postal klubska legenda. Mogoče celo največji v njihovi zgodovini. V Bayernu pa je sam en delček Pepovega motorja.
- damjan1120
mah ne sej razmišljaš na podoben način kokr jz
sam poglej komentarje tukaj na zadnjih straneh al pa twitterju, facebooku, ostalih športnih straneh haha komedija 
Jaz še sam tle berem komentarje, ker na fejsbuku in twitterju so vsi komentarji napisani "podobno". Hujš k da je kdo umrl.
Tule je bolj normalno stanje, nekega pretiranega objokavanja ni več. Sploh sedaj, ko so otroc že šli spat. Trivinho pa ne vem, a se je že sprijaznil, al je pa že tud šel spat
Tule je bolj normalno stanje, nekega pretiranega objokavanja ni več. Sploh sedaj, ko so otroc že šli spat. Trivinho pa ne vem, a se je že sprijaznil, al je pa že tud šel spat
- loonymcgreat
Nevem kaj je narobe če je folk razočaran nad temi novicami glede odhoda. Sej se ne pogovarjamo o prodaji Torresa al Hillaria ampak o Mati jebemuboga.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'