Plan za 4. Annual Trip

rover

Re: Plan za 4. Annual Trip

Post by rover »

lajko wrote:Travel Lodge Fulham.

5 minut peš od Lazy Fox-a in 10-15 minut peš od Stamford Bridga in podzemne.
A ni mal drago?!?

http://www.hrs.com/uk/booking/en/united ... 47991.html
Image
didier

Post by didier »

Plača se za celo sobo, tako da se znesek deli glede na število oseb, ki so v njej :)
Blue is the colour!
lajko

Post by lajko »

beiib wrote:A se vama lahk prdruzva,men bi blo ful lazji k greva prvic pa da sva z enim k se ze spoznajo nato.
Komot.

Saj potem, ko bo datum bližje bomo organizirali še Stamford Bridge Tour in še par zbirnih mest, pa pride kdor mu paše. Definitvno bo to v petek zvečer - verjetno Lazy Fox, morda pa se enkrat lahko tudi prestavimo malce stran, recimo Camden? Pa potem v soboto pred tekmo,...
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
rover

Post by rover »

lajko wrote: Komot.

Saj potem, ko bo datum bližje bomo organizirali še Stamford Bridge Tour in še par zbirnih mest, pa pride kdor mu paše. Definitvno bo to v petek zvečer - verjetno Lazy Fox, morda pa se enkrat lahko tudi prestavimo malce stran, recimo Camden? Pa potem v soboto pred tekmo,...
Rover je tudi za to pet-nedelja ali petek-ponedeljek. A mislite, da bodo šle karte še kaj dol. Danes je petek 59,99€ povratek nedelja 99, 64€ ali povratek ponedeljek 66,64€
Image
lajko

Post by lajko »

Zdaj so zgleda že mal dražje. Mi smo jih dobili za 45 EUR, po mojem bodo pa spet padle - še dolga je :wink:
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
mikl17

Post by mikl17 »

Zdravo, jas sem letos nov pri vsem tem ... Zanima me če bi se dalo najt kake 3-4 ki so že bili na kakšni tekmi... in ki bi šli letos in bi me sprejeli zraven glede organizacije letala, hotela... ker še nisem toliko seznanjen z vsem. Prosim da me kontaktira :) in da se zmenimo... :)) LP Mitja Mikl (fb. Mitja Mikl, telefon 031 263 043) Hvala.
rover

Post by rover »

V sredo je zadnji termin, ko jetreba kupiti karte za tekmo. Sam bi si želel pogledat tekmo a še nisem čisto odločen, razlog je da ni letos nekega interesa. Tako me zanima kdo sploh gre?!? Kdo gre petek-nedelja (ponedeljek). Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore. :wink:
Image
mikl17

Post by mikl17 »

rover wrote:V sredo je zadnji termin, ko jetreba kupiti karte za tekmo. Sam bi si želel pogledat tekmo a še nisem čisto odločen, razlog je da ni letos nekega interesa. Tako me zanima kdo sploh gre?!? Kdo gre petek-nedelja (ponedeljek). Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore. :wink:

Zdravo ja jas bi tudi šel tak petek-sobota-nedelja... tak da jas sem za :) če bi lahko se zmenli kak za organizacijo vsega :)
BOŠTAJ
Been thanked: 4 times

Post by BOŠTAJ »

rover wrote:V sredo je zadnji termin, ko jetreba kupiti karte za tekmo. Sam bi si želel pogledat tekmo a še nisem čisto odločen, razlog je da ni letos nekega interesa. Tako me zanima kdo sploh gre?!? Kdo gre petek-nedelja (ponedeljek). Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore. :wink:
Rover, jaz sem ravno prejšnji teden plačal, tako da zdj zihr grem.....
Ziga

Post by Ziga »

Meni letos ne bo časovno zneslo! Naslednje leto pa zih :)
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Časa za karte imate do petka!
Zaenkrat 20 prijavljenih.
It`s not just supporting, it`s obsession...
BOŠTAJ
Been thanked: 4 times

Post by BOŠTAJ »

Sj vem, da se je ravno končala evforija na štajerskem, pa me vseeno zanima, kakšen je plan za 5.annual trip, katera tekma bi se šla gledat???
Gledam spored, pa da nebi šli spet Stokea gledat, pa gremo 2. maja na tekmo s Crystal Palaceom??
Nazadnje, ko smo se dobili na Viru, smo se pogovarjali o številu TB memberjev, ki pa nas je zaenkrat še premal, da bi si šli ogledat kakšno ''boljšo'' tekmo, ali se motim?? :?:
Je pa v soboto zanimiva tekma PL, tako da pričakujem lepo število modrih na viru, pa se mogoče že kaj pomenimo, predlagamo...... :rtfm:
Post Reply