A ni mal drago?!?lajko wrote:Travel Lodge Fulham.
5 minut peš od Lazy Fox-a in 10-15 minut peš od Stamford Bridga in podzemne.
http://www.hrs.com/uk/booking/en/united ... 47991.html
A ni mal drago?!?lajko wrote:Travel Lodge Fulham.
5 minut peš od Lazy Fox-a in 10-15 minut peš od Stamford Bridga in podzemne.
Plača se za celo sobo, tako da se znesek deli glede na število oseb, ki so v njej
Komot.beiib wrote:A se vama lahk prdruzva,men bi blo ful lazji k greva prvic pa da sva z enim k se ze spoznajo nato.
Rover je tudi za to pet-nedelja ali petek-ponedeljek. A mislite, da bodo šle karte še kaj dol. Danes je petek 59,99€ povratek nedelja 99, 64€ ali povratek ponedeljek 66,64€lajko wrote: Komot.
Saj potem, ko bo datum bližje bomo organizirali še Stamford Bridge Tour in še par zbirnih mest, pa pride kdor mu paše. Definitvno bo to v petek zvečer - verjetno Lazy Fox, morda pa se enkrat lahko tudi prestavimo malce stran, recimo Camden? Pa potem v soboto pred tekmo,...
rover wrote:V sredo je zadnji termin, ko jetreba kupiti karte za tekmo. Sam bi si želel pogledat tekmo a še nisem čisto odločen, razlog je da ni letos nekega interesa. Tako me zanima kdo sploh gre?!? Kdo gre petek-nedelja (ponedeljek). Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.
Rover, jaz sem ravno prejšnji teden plačal, tako da zdj zihr grem.....rover wrote:V sredo je zadnji termin, ko jetreba kupiti karte za tekmo. Sam bi si želel pogledat tekmo a še nisem čisto odločen, razlog je da ni letos nekega interesa. Tako me zanima kdo sploh gre?!? Kdo gre petek-nedelja (ponedeljek). Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore.