So dal še Torresa zravnmichooo wrote:Zakaj bi dal 15m več, kot je njegova odkupna klavzula?
Re: Govorice
Torres gre po zadnih govoricah v Inter. Zakaj naj bi Chelsea dal tok denarja za Costo nikjer ne piše. Chelsea kupuje turškega vezista Hakan Calhanogluja iz Hamburga, ter zanima se za 19 letnega branilca Evertona John Stonesa.rck2own wrote: So dal še Torresa zravn
http://bleacherreport.com/articles/2007 ... arget-hulk
Mi je mal čudno, ko sedaj tako silijo Hulka kot CF Sam bi ga z veseljem gledal na desnem krilu kjer je ubijalski s svojo levico
Sem pa skoraj prepričan, da do obeh transferjev ne bo prišlo, to bi blo že preveč gužve v "napadu". Je pa res, da v primeru, da osvojimo npr. CL, je vse možno, ker bi s tem se v klub prililo ogromno novega denarja, če pa k tem dodamo še vse potencialne prodaje naših igralcev (Ba, Torres, Mikel, Marin, Moses...)... Nikoli ne veš
Mi je mal čudno, ko sedaj tako silijo Hulka kot CF Sam bi ga z veseljem gledal na desnem krilu kjer je ubijalski s svojo levico
Sem pa skoraj prepričan, da do obeh transferjev ne bo prišlo, to bi blo že preveč gužve v "napadu". Je pa res, da v primeru, da osvojimo npr. CL, je vse možno, ker bi s tem se v klub prililo ogromno novega denarja, če pa k tem dodamo še vse potencialne prodaje naših igralcev (Ba, Torres, Mikel, Marin, Moses...)... Nikoli ne veš
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Re: Govorice
Hulk bi zihr zlo dobr deloval v špici (čeprav je z glavo slab - kar je v Angliji pomembno, je še vedno odličen po tleh). Njega in Lukakuja bi z lahkoto rotiral, ob spremembi formacije pa z dvema napadalcema ustvarimo neverjeten napad. Men je še vedno Hulk > D.Costa
KTBFFH
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Joj pa kdaj bo folk dojel da je Hulk klasičen winger ... v Portu je igral wingerja, v Zenitu igra wingerja, v Braziliji igra wingerja in če bo po kšnem čudežu prišel v Chelsea bo tut kle igrov faking wingerja.
Tako da nevem zakaj ga rinete v napad, ko pa so njegove lastnosti čisto drugačne od klasičnih napadalcev in se veliko bolje znajde na desnem krilu. Lahko odigra kakšno tekmo tudi v špici (ko je bil Falcao poškodovan pri Portu nekaj časa recimo) ampak tam ni nevem kao efektiven, podobno kot pri nas Schurrle. Če je Sturridge začel trgat v napadu pri Liverpoolu potem ko je pri nam igral na krilu, še ne pomeni da bo isto veljalo za Hulka. Sploh je pa Hulk star že 27 let in pri teh letih se ponavadi že ve na kateri poziciji bo igralec igral do konca kariere.
Kar se tiče pa Coste je pa dejstvo da je najboljši NAPADALEC trenutno na trgu in bi moral biti prva tarča poleti, sploh če se zmenimo za kakšen dober deal z Atleticom (da lahko Courtois igra LP letos in da bo posojen še eno leto + possibly še prodaja Torresa)
.
Tako da nevem zakaj ga rinete v napad, ko pa so njegove lastnosti čisto drugačne od klasičnih napadalcev in se veliko bolje znajde na desnem krilu. Lahko odigra kakšno tekmo tudi v špici (ko je bil Falcao poškodovan pri Portu nekaj časa recimo) ampak tam ni nevem kao efektiven, podobno kot pri nas Schurrle. Če je Sturridge začel trgat v napadu pri Liverpoolu potem ko je pri nam igral na krilu, še ne pomeni da bo isto veljalo za Hulka. Sploh je pa Hulk star že 27 let in pri teh letih se ponavadi že ve na kateri poziciji bo igralec igral do konca kariere.
Kar se tiče pa Coste je pa dejstvo da je najboljši NAPADALEC trenutno na trgu in bi moral biti prva tarča poleti, sploh če se zmenimo za kakšen dober deal z Atleticom (da lahko Courtois igra LP letos in da bo posojen še eno leto + possibly še prodaja Torresa)
Se strinjam. Kupovati moramo igralce vrhunskega kova, ki so perfect fit glede filozofije in glede pozicije, ki jo zahtevamo. Nekih kompromisov in eksperimentov je bilo preveč, kar se pozna.
Diego Costa, it has already been said!
Diego Costa, it has already been said!
Chelsea to give up on Luke Shaw
Chelsea are ready to pull out of the race to sign Southampton defender Luke Shaw, leaving Manchester United as favourites for his signature.
Source: Daily Mirror
Bi kr verjel..
Čeprav tudi, če bo stal 30M bi bil top nakup, dejansko imaš LB pokrit za naslednjih 12 sezon, Anglež, mogoče bodoči kapetan, kaj pa veš... Res bi mi bilo žal, če bi šel v United.
Chelsea are ready to pull out of the race to sign Southampton defender Luke Shaw, leaving Manchester United as favourites for his signature.
Source: Daily Mirror
Bi kr verjel..
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
kdo ma na facebooku stran Chelsea F.C. Slovenija prov gluposti pišete za Lukakuja pa Costo...od kje vm te novice to sam novinarji pišejo da več prodajo...Lukaku trga v Premier ligi najprespektivnešji mladi napadalec in da ga bomo prodal da kupmo Costo k ma 1 sezono dobro..dej smešni ste res.. 
stran Chelsea F.C. Slovenija, ni stran iz tega foruma, tako da se ne pizdi tle na nas.
se pa strinjam da ima admin strani večkrat izpade, imel jih je že pri prejšnjem prestopnem roku ko je jokal na polno ob vsaki govorici..
se pa strinjam da ima admin strani večkrat izpade, imel jih je že pri prejšnjem prestopnem roku ko je jokal na polno ob vsaki govorici..
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
mogoče ni stran foruma je pa sigurno admin ali več adminov člani foruma, tko da se pizdim na admine ne na naš forum..samo bi rd da nehajo pisat gluposti in zavajat folk z lažnimi govoricami...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Men predvsem gre v nos da imajo oni precej več lajkov s strani slovenskih Chelsea fanov in fanov drugih klubov in jih zamenjujejo oziroma še huje enačijo z nami, s svojimi neumnimi objavami pa tako mečejo slabo luč na nas, ki smo official, ker folk ne loči med nami in njimi.....To pa vem zato ker je imelo prej par kolegov lajkano "Chelsea Slovenija" in so mislili da gre za naš navijaški klub, pa mi z njimi nimamo nič.
Sem vedno zagovarjal da bi se mi morali na FB imenovati Uradni navijaški klub Chelsea Slovenija, s tem da imamo v imenu Official smo si verjetno napraskali skoraj 1M afričanov ki imajo internet cca. od novembra, od slovenskih navijačev pa bolj bogo vse skupaj.
Folk jih pa na velko bere, komentira in lajka ker imajo več rumenih novic in traparij kot mi, ki objavljamo samo rezultate, dejstva (prestopi, novice...) itd.
Chelsea SLovenija res objavlja bolane novice, narod na polno komentira in se krega spodaj, v glavnem gre pa za ene kretenske novice, natolcevanja ipd..Največjo traparijo sem prebral zadnjič, še enkrat sem zadevo izbrskal in jo bom nalimal spodaj. To berejo tudi navijači drugih klubov in s takimi objavami delajo sramoto Chelseajevim navijačem ki so tudi zaradi takih objav med manj priljubljeni...skratka polom:
Sem vedno zagovarjal da bi se mi morali na FB imenovati Uradni navijaški klub Chelsea Slovenija, s tem da imamo v imenu Official smo si verjetno napraskali skoraj 1M afričanov ki imajo internet cca. od novembra, od slovenskih navijačev pa bolj bogo vse skupaj.
Folk jih pa na velko bere, komentira in lajka ker imajo več rumenih novic in traparij kot mi, ki objavljamo samo rezultate, dejstva (prestopi, novice...) itd.
Chelsea SLovenija res objavlja bolane novice, narod na polno komentira in se krega spodaj, v glavnem gre pa za ene kretenske novice, natolcevanja ipd..Največjo traparijo sem prebral zadnjič, še enkrat sem zadevo izbrskal in jo bom nalimal spodaj. To berejo tudi navijači drugih klubov in s takimi objavami delajo sramoto Chelseajevim navijačem ki so tudi zaradi takih objav med manj priljubljeni...skratka polom:
Malce off topic, ampak vseeno, že nekaj časa se to nabira v meni, sedaj je bilo pa sodu izbito dno In sicer...don't you just love it k feni Lpoola mislijo, da so že kar osvojili naslov haha? Mislim no, oni se že pogovarjajo, kdo bo šel na zadnjo tekmo v Lpool proslavljat haha Dam roko v ogenj, da bo City prvak in to že pred zadnjim krogom. Sicer pa, tudi mi seveda še nismo vrgli puške v koruzo. Že v nedeljo nas čaka za nas že nekaj časa nekaj neugodno gostovanje pri Swanseaju(konec koncev pa, katero gostovanju pri manjših ekipah pa za nas ni neugodno hehe). Upajmo, da zmagamo, vendar imam sam nek občutek, da bomo spet zasrali, 1:1 me thinks...ampak pustimo sedaj to......
Mene tud zanima, kdo ma to čez... Recimo ta današnja objava, sej dejansko v celoti niti ni tako zgrešena, sam ne moreš pa pisati: tudi Lukaku SKORAJ ZAGOTOVO ODHAJA, ja wtf?! A si bratranc od Lukakuja al kako veš?
Toliko stvari sem v zadnji dneh prebral v medijih. Od tistega komičnega SMSa Barce, do tega kaj vse bo Unitedu kupil... Recimo ena bolj smešnih - menjava Hazarda za Balea
same bučke!
Sam da pa greš pisat da Lukaku skoraj zagotovo odhaja in da Costa ZAGOTOVO prihaja moreš bit pa tudi mal posebn. Js sploh ne pričakujem, da bomo mi Costo kupovali pred SP-jem. Predstavljaj si, da Costa med sp-jem stakne poškodbo kolena in je out 8mesecev, a si še kar tak prepičan, da ga bomo potem zagotovo kupili?
Toliko stvari sem v zadnji dneh prebral v medijih. Od tistega komičnega SMSa Barce, do tega kaj vse bo Unitedu kupil... Recimo ena bolj smešnih - menjava Hazarda za Balea
Sam da pa greš pisat da Lukaku skoraj zagotovo odhaja in da Costa ZAGOTOVO prihaja moreš bit pa tudi mal posebn. Js sploh ne pričakujem, da bomo mi Costo kupovali pred SP-jem. Predstavljaj si, da Costa med sp-jem stakne poškodbo kolena in je out 8mesecev, a si še kar tak prepičan, da ga bomo potem zagotovo kupili?
Kar se Diega Coste tiče je tukaj lep članek in video
Forward thinking: Why Diego Costa would be the final piece in Chelsea's attacking jigsaw
Vse več medijev piše, da bo 30.6. uradno postal CFC player. Isti pes je a se ti poškoduje pred sezono na SP 2014 ali na pripravah in ga potem ni 8 mescev. Za klub je enak položaj seveda pa mu tega nihče ne želi, pa če pride v CFC ali ne.
Forward thinking: Why Diego Costa would be the final piece in Chelsea's attacking jigsaw
Vse več medijev piše, da bo 30.6. uradno postal CFC player. Isti pes je a se ti poškoduje pred sezono na SP 2014 ali na pripravah in ga potem ni 8 mescev. Za klub je enak položaj seveda pa mu tega nihče ne želi, pa če pride v CFC ali ne.
To ima čez nek 18 letni poba, ki ni član foruma in navijaškega kluba. Preprečiti mu ne moremo da objavlja takšne gluposti.Trivinho wrote:kdo ma na facebooku stran Chelsea F.C. Slovenija prov gluposti pišete za Lukakuja pa Costo...od kje vm te novice to sam novinarji pišejo da več prodajo...Lukaku trga v Premier ligi najprespektivnešji mladi napadalec in da ga bomo prodal da kupmo Costo k ma 1 sezono dobro..dej smešni ste res..
It`s not just supporting, it`s obsession...