Prestop naj bi bil končan še ta vikend
Edit:
Diego Costa to Chelsea - Done. €9 million per year salary on a 5 year contract

Diego Costa to Chelsea - Done. €9 million per year salary on a 5 year contract

ah, kje so tisti cajti, ko so mulci gledal nage babeProfesor wrote: Da mulci lahko drk***

Raje vidm da hejtajo Costo, zato k je tok dobr (tko k Suareza), kot pa da se nam smejijo ker imamo v postavi klovna Torresa. Res upam da letos poleti El Nino zapusti klub, ker enostavno to ni to in je dejstvo da mu nikoli ne bo ratal v Chelseaju. Nimam nič osebnih zamer do njega, zmeraj mi je bil uredu igralec in sem ga tudi vedno podpiral tako v dobrem kot v slabem (kar je bila večina), ampak če prodajamo Mate, Luize in odpuščamo Lamparde in Cole, potem je čas da tudi Torres zapusti klub, ker enostavno ni vreden take plače kot je ima in imam raje Lukakuja namesto njega.bork wrote:Kako je lahko opravil zdravniški pregled, če je poškodovan?![]()
![]()
Jaz pričakujem, da bodo pri Chelseaju prihod uradno objavili jutri zvečer ali najkasneje v ponedeljek zvečer![]()
Še vedno sem zelo skeptičen glede Coste...pa ne zaradi poškodb, to naj ne bi smel biti problem, saj pred to poškodbo letos ni bil lep čas poškodovan. Bolj me skrbi kako se bo vključil v naš sistem. Resnici na ljubo ni on tip napadalca ala Suarez, Ibra, Falcao, ki bi znal sam odločati tekme.
Bomo pa sedaj še bolj "priljubljeni" pri rivalih zaradi njegove izredne simpatičnosti
Komej čakam da bo uradno.He's better than Fernando Torres, Costa, Costa.
He's big and white and fucking hench, Costa, Costa.