Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Govorice

Post by bork »

Pogba je res igračina in to že pri 21ih letih... Če bo tako nadaljeval bo pri 25ih daaaleč najbolj kompleten centralni vezist. Ima praktično vse, kar se pričakuje od CM-ja. Odličen v obrambnih nalogah, močan, zna razigravati soigralce in ima dober strel od daleč. Je praktično AM in DM v enem in takšnih vezistov je izjemno malo. Takole na pamet mi pade recimo Schweinsteiger v najboljših letih, pa morda Xabi pred kakšnima dvema sezonama, Gundogan (žal samo lansko sezono), potencial pa ima tudi Strootman, če se bo vrnil po poškodbi.

Sem pa skeptičen glede Pogbaja, čeprav se o njem zelo veliko piše v zadnjih dneh... zakaj sem skeptičen? Prvi je s to novico prišel ven goal.com, ki ni najbolj zanesljiv vir, drugega vira pa sploh ni navedel in kasneje so vsi povzemali goal.com.
Sem pa danes videl, da o tem piše tudi Gazzetta dello Sport, češ da bi naj poslali v prihodnjih dneh ponudbo v višini 60m funtov (cca 75m€), ki pa bi jo Juve težko zavrnil. Je Gazzetta dello Sport zanesljiv vir, recimo italijanski skysport ali bolj italijanski Goal.com? :D

Imamo pa tudi "srečo", da Pogbe trenutno ne povezujejo z drugimi klubi. Recimo Real veliko bolj povezujejo s Kroosom, Vidalom in v zadnjih dneh tudi s Jamesom Rodriguezom, pri PSG-ju je zaenkrat vse mirno, saj imajo to pozicijo po prihodu Cabayea dobro pokrito... Barca se je okrepila z Rakitičem in je sedaj na lovu za Cuadradom in Suarezom.

Williama Carvalha pa ne poznam dobro. Pogledal sem si nekaj posnetkov na youtubu, ki pa o igralcu ne povejo kaj dosti...res ni težko strnit 40 tekem sezone v sedem minut in narediti nekega superzvezdnika. Bom pa verjel Alexu, da je izboljšana verzija Ramiresa :D
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Pogbo in Falcoa lahko kar sanjamo, zared tega ker Chelsea ne bo preveč preplačal igralcev zaradi FFP-ja. Kot veste je politika kluba drugačna in sicer pripeljat več igralcev za manj denarja jih poslat na posojo in če komu uspe se pač vrni v klub ali pa se jih proda za več denarja. Tako se Marina prodaja nazaj v Bundes ligo. Tudi Moses je bil na tej poti, pa se je na žalost na SP-ju poškodoval in bo ostal v klubu. Eden takšnih malih nakup je tudi napadalec Pierre-Emerick Aubameyang. Potem je tukaj še en mladenič Timothy Weah, ki je sin nekdanjega igralca Chelseaja George Weaha. Samo Timothy si raje želi v PSG.
Image
User avatar
Grugar
Posts: 332
Joined: 13 Aug 2010, 10:17

Re: Re: Govorice

Post by Grugar »

Glede na količino prodanih igralcev bi si Chelsea lahko privoščil en nakup za 75mio€.. Pa še Čecha lahko prodamo, ne bo nobene škode.
All rights reserved.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Ja sej to.... Luiz je šou za 60m al kolk že.... tko da 75m za Pogbaja pomoje ne bi smel bit problem, ker igra na mestu kjer verjetno v kateremkoli klubu bo igral bo trgal
KTBFFH
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Mi imamo kar precej rezerve za FFP. Tudi Pogbo si lahko privoščimo + Costa in Luis. Mislim da sploh ne bi imeli problema. Nekje med 120 in 150m gremo lahko v minus preden bi nas moralo skrbeti.

Timothy Weah je pa star 14 let in je bil lansko pomlad na preizkušnji vendar ga Chelsea ni vzel.

Jutri je 30. junij, čas ko potečejo pogodbe. Upam da bomo uradno zvedeli kdo odhaja ker še ostanejo možnosti da kdo podpiše za eno leto (js mislim da bo to samo Schwarzer)
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Zgleda da se čaka z prestopi, da najprej zapustijo klub vsi igralci, ki so jim potekle pogodbe. Pa še Atletiko ne izpusti Coste in Luisa, ker hoče nazaj Courtoisa. Pa tudi prestopni rok se začne z 1. 7. in še igralci so zdaj na počitnicah. Če so res naredili zdravniške preglede, potem bi že lahko podpisali Costa, Luise in Thiago. Kot sem ujel bo Fabregas nova 10, Pogba pa naj bi igral skupaj z Matićem. Zgleda da je z prstopom Pogbe resno in Chelsea ponuja 60 miljonov funtov. Samo problem je da Juventus ne bo izpustil Vidala in Pogbe, Vidal je pa blizu Arsenala. Oscar pa naj bi z prihodom Pogbe odšel verjetno v PSG.
Image
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by m4t1c »

če bo fabregas 10-ka, kje bo potem Oscar?
Image
User avatar
michooo
Posts: 644
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Govorice

Post by michooo »

Morš do konca prebrat. Oscar gre v PSG, ker pride Pogba.
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Govorice

Post by m4t1c »

michooo wrote:Morš do konca prebrat. Oscar gre v PSG, ker pride Pogba.
aja, pa res. pardon
Image
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Govorice

Post by bork »

Juventus midfielder Paul Pogba has been linked with a number of top European clubs this summer, but the France international's agent claims he will not be on the move. Mino Raiola has seen the former Manchester United man tipped to join Chelsea, Real Madrid and Paris St-Germain, but told Rai Sport that Pogba will remain with the Serie A side.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Nekdo od dvojice Varane, Mangala naj bi prišel. Mangala si želi k nam, cena pa baje 35m...
KTBFFH
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Zouma je prestopil k nam, če je kdo slučajno pozabil...
Blue is the colour!
User avatar
davidluiz4
Posts: 705
Joined: 14 Jul 2011, 18:37
Contact:

Re: Govorice

Post by davidluiz4 »

Tiago baje prihaja iz Atletica kot prost igralec,podpisal naj bi 2-letno pogodbo.
CHELSEA FC
Image
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Zouma je blizu posojo v Sunderland. Agent Pogbe je povedal, da ne gre nikamor in Chelsea je šel v lov za Vidalom, ki pa je že skoraj pri Unitedu. Tudi Kross ne bo prišel v Chelsea, ker je blizu prestopa v Real.
Image
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Govorice

Post by bork »

No da malo obudim tale zaspan forum...

Najbolj vroča novica, kar se tiče Chelsea je trenutno ta, da je Cechov agent izjavil, da Petr noče zapustiti kluba. Ne sedaj, ne v prihodnosti. Super :mrgreen:

Nobenemu ni v tem trenutku čisto jasno, kaj se dogaja okoli prihoda Filipe Luisa, vsi pa ga že vidimo v modrem dresu :sljin:
Kot je moč razbrati iz cajtngov, twitterja in ostalih virov, je situacija takšna, da Atletico zanj zahteva 25m€, Chelsea pa je pripravljen dati maksimalno 20m€. Super. Dejansko sem vesel, da se je v vseh teh letih uprava naučila, da se ne smemo pustiti izsiljevati klubom, saj si je v preteklosti marsikdo misli "oni so Chelsea, oni imajo Romana, oni imajo denar, ko si oni nekaj zaželijo, bodo dali toliko kot zahtevamo."
Filipe Luisu je bila ponujena nova pogodba, ki pa jo je zavrnil in bojda precej pritiska na upravo Atletica. Verjetno bosta na koncu obe dve strani malo popustili in bo posel šel skozi za kakšnih 22m€.
Atletico se zaveda, da za 29let starega bočnega branilca, kaj več ne bodo mogli iztržit.

Kje je Tiago? Verjetno na počitnicah :D
V tem trenutku je prost igralec, ko pride z dopusta podpiše za Chelsea in je to to. Če ne ta teden, pa definitivno prihodnji teden. No ja, vse tudi ne bo šlo tako gladko...fant si baje želi 2 letno pogodbo, Chelsea pa po ustaljeni praksi igralcu, ki je dopolnil 30let ponuja enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Kaj pa druge Chelseajeve tarče?
V zadnjem času se precej omenja Miranda? Not cool. Še en 29letnik s ceno okoli 25m€, če ne še kaj več.

Mangala in predvsem Benatia sta blizu Citya.

Kroos bi se naj pridružil Realu... Tudi Falcao in celo James Rodriguez bi naj bila blizu Reala, kar pa osebno ne verjamem. Smešno je bilo v začetku junija brati Perezove izjave v smislu, da imajo popolno ekipo in ne bodo naredili niti enega velikega nakupa :D Je pa tako, da vsak prihod v Real, bo verjetno pomenil odhod. Tu se pojavljata predvsem dve imeni. Khedira in Di Maria. Za Di Mario je itak zainteresirane pol Evrope, med drugimi tudi Chelsea...Pa bojda Di Maria noče več sodelovati z Mourihnem. Nasploh pa dvomim, da so pri Realu tako nori, da bi prodali svojega drugega najboljšega igralca, čeprav tudi Ozila so lani prodali. Khedira pa bi lahko prestopil v Arsenal ali pa k nam. Bi ga radi videli? Meni se zdi underrated.

Vidal, Cuadrado, Carvalho, De Vrij, Blind... So kao vsi blizu Uniteda. Mislim, da bodo na koncu dobili Vidala/Carvalha, De Vrija in morda Cuadrada. Torej še 2-3 nove igralce.

Barca je tik pred podpisom Suareza. Super naj še malo Špance grize. Se pa spomnem kako so bili Liverpoolovi navijači pametni, ko so se uvrstili v LP - češ, da ima Suarez sedaj v Liverpoolu vse kar si želi in da noče nikamor drugam.
Poleg tega se Barca zanima še za enega CB-ja in enega RB-ja. Torej tudi oni bodo poleg Rakitiča pripeljali še kakšne 3 igralce.

Liverpool se bo tudi še krepil, sploh če prodajo Suareza. Baje so jim prioriteta CB, RB (Moreno) in winger (Sanchez ali Shaqiri).

Arsenal si želi že omenjenega Khediro, najbližje so temu, da dobijo Sanchezov podpis, Wenger pa bo iskal tudi napadalca. V primeru, da slučajno Falcao podpiše za Real, bi morda lahko dobili Benzemaja, drugače pa je najbolj realna opcija Remy.

Aja, Manđo je baje zavrnil vse Premierligaške klube (Arsenal, Chelsea, Liverpool) in si želi prestopa v Wolfsburg.

Smo šele 3.julija pa je že sedaj jasno, da bo tole eden najzanimivejših prestopnih rokov. Fuzbal pač ne pozna recesije.
Post Reply