Imam pa tudi sam par prijateljev, ki so povezani z olimpijo in imajo iste informacije...
Upam pa, da se vsi motijo in da tekma BO.

A gre tukaj za napako? Cena za člana je 15, za nečlana 20, zakaj bi potem nakazoval 36lajko wrote: Zaradi številnih želja navijačev, ki bi na tekmo peljali tudi svoje najbližje omogočamo nakup kompleta dveh kart (član + nečlan). Cena za ta komplet znaša 36 eur, namen nakazila: »Olimpija z nečlanom«.

Saj ta prevzem kart bo organiziran malo pred tekmo pred Stožicami. Morda pa se bomo dobili še par ur prej v Finale Baru.Reichenburg wrote:Kaj pa tisti ki ne bomo mogli priti na prevzem kart zaradi službenih obveznosti?
Točn taknastja8 wrote:Da dobi tvoj kolega karto tm zraven nas. Ker če jo on kupi v prosti prodaji, ti pa prek kluba, potem ne bosta imela skupaj sedežev...vsaj tako si jaz to razlagam
Mene je un boss Italajnov kontaktiral, da bi šli oni nekam pojest pol da pa pridejo nekam, kjer bomo drugi. Za jedačo sem jih napotil v gostilne z roštilj varinatami =)Profesor wrote:Hrvati pridejo okoli 16h v Stožice. Okol 50 komadov. Bosanci bodo že dopoldan v LJ, tako da bi jih lahko šli pozdravit. Jaz jih bom 100% šel.