Ker je podaljšal enoletno pogodbo z CFC-jem in ker si želi sodelovanja z Mourinhom.
NEW DEAL FOR HILARIO
40 - Henrique Hilário
Re: 40 - Henrique Hilário
Bilo je na CTV, ampak ne danes en ponedeljek, ko sem napisal potem da bo podaljšal pa je uradno šele danes.AlexAK wrote:hahaha ne me j****, kaj vi to resno? dva trenerja vratarjev imamo, cecha in schwarzerja in potem podaljsamo s Hilarijem da bo ucil blackmana?kaj res to verjamete?
[youtube]sa3hY6nNkIY#at=16[/youtube]AlexAK wrote:gledal sem vse blues news od zacetka priprav naprej in ni bilo ne duha ne sluha o hilariu dokler ga niso vkljucili na listo za usa...a si siguren da je bil ponedeljek? ker bom pregledal vse ponedeljkove oddaje, pa ne zato da bi spodbil tvojo trditev ampak ker mi je cudno in me zanima.
Tukaj ga na hitro omeni čist ob koncu
- blueboy11826
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 147 times
v glavnem - še enkrat povem (za mene) je to bedarija:
1. Cech in Schwarzer mu lahk poveta (vsak posamezno več od Hilaria), kaj šele oba skupi
2. A mu ne more svetovat tut če ni registriran kot igralec... pač bi biu nek pomočnik al pa kaj
1. Cech in Schwarzer mu lahk poveta (vsak posamezno več od Hilaria), kaj šele oba skupi
2. A mu ne more svetovat tut če ni registriran kot igralec... pač bi biu nek pomočnik al pa kaj
KTBFFH
- davidluiz4
Hilario bo pomoje bl težko pomagal Jamalu z nasveti,saj je Blackman boljši kot je bil Hilario kadarkoli in tole da Hilario ostaja zato da bo pomagal Blackmanu je seveda čista izmišljotina 
CHELSEA FC

No zdaj je uradno da je Hilario zaklučil kot igralec in je začel kot trener vratarjev na akademiji.davidluiz4 wrote:Hilario bo pomoje bl težko pomagal Jamalu z nasveti,saj je Blackman boljši kot je bil Hilario kadarkoli in tole da Hilario ostaja zato da bo pomagal Blackmanu je seveda čista izmišljotina
Henrique Hilario set to take up coaching role with Chelsea