Ostalo

astro10

Re: karte

Post by astro10 »

Najbrž res, torej lahko tudi ne-člani pridemo do vstopnic preko navijaškega kluba ?
zan.8

Post by zan.8 »

Tale Obrez je cev prenos govoru je prva tekma Maribor-Chelsea. :x Chelsea v LV pride šele 5.11. :D
rck2own

Post by rck2own »

astro10 wrote:Najbrž res, torej lahko tudi ne-člani pridemo do vstopnic preko navijaškega kluba ?
Srečen bodi če bomo sploh člani prišli do vstopnic...
BOŠTAJ
Been thanked: 4 times

Post by BOŠTAJ »

Na račun te tekme lahko naš navijaški klub pride sped do lepega števila novih članov, kar pomeni nekaj evrov v ''našo'' blagajno.... :eek:
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Kake bodo sploh opcije glede nakupa kart? Ma filing da tle eventim odpade, verjetno bodo dali najprej v prodajo pakete vseh treh domačih tekem Maribora v vijolčni bajtici pred stadionom.

Za tekmo v Londonu pa ne bo nobenih problemov dobit karto, no vsaj ne bi smelo bit.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Najprej bodo dali imetnikom letnih kart na razpolago karte. To bojo vsi kupli, tak da veiko kart bo šlo že tu. Potem bojo pa dali ven pakete za vse tri tekme. Če bo kaj ostalo, se bo prodajalo za posamično tekmo.

V Londonu pa lahko vsak dobi tri karte če hoče po moje :)
danci

ogled tekme v londonu

Post by danci »

z kolegi bi si šli ogledat tekmo Chelsea- Maribor.
Zanima nas če mogoče kdo ve kje bi lahko dobili kakšno poceni prenočišče.
Hvala za odgovore.
didier

Re: ogled tekme v londonu

Post by didier »

Travelodge Fulham hostel @8)
Blue is the colour!
jurcek

liga prvakov

Post by jurcek »

Dober dan!

Odpravili bi se na tekmo lige prvakov chelsea: maribor, in me zanima kako je z nakupom vstopnic prek interneta npr: https://www.gofootballtickets.com/champ ... or-tickets , ali obstaja kaka boljša varjanjat?
Morda še kaj idej za prenočišče razen Travelodge London Fulham hostla?
Lep pozdrav! :cfc01:
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Re: liga prvakov

Post by bork »

Glede na to, da ta tekma Angležem ne bo zanimiva (ne samo, da se igra proti neatraktivnemu nasprotniku, tekma tudi skoraj o ničemer ne odloča, pa še med tednom je) boš brez težav karte dobil tudi pred stadionom kakšni 2 urci pred začetkom. Ni 100% zanesljivo, je pa v tem primeru 95%. Obstaja tudi varianta preko viagogo, ampak moraš biti True blue member, saj karte dvigneš s svojo TB izkaznico v Londonu. So pa glede tega letos nekaj spreminjali oziroma dodajali. Ne vem točno kaj, vem da se nanaša na tiste vstopnice, ki jih ne koristijo člani s sezonskimi kartami. Ti bo kdo drug znal več povedat o tem :)

Edit: sedaj gledam malo na viagogo in mi ni jasno, kaj se je zgodilo s cenami. Lani si dobil še vstopnico za derbi proti Arsenalu za 40-60funtov, sedaj pa kar naenkrat vse vstopnice 250 futnov in več :?:
jurcek

Post by jurcek »

kake pa so kaj cene če karte kupiš pred stadionom? tam prek strani ki sem jo objavo je 95€? TB izkaznice nimam...
Aia pa karte se da kupit pol prav na stadionu ali samo odkupit od koga?
jurcek

Post by jurcek »

Zdravo

Zanima me ali lahko kdo z TB članstvom kupi mi kupi 2karti za chelsea: maribor, kolikor sem prebral bo tekma za njih tako ali tako nezanimiva in do kart naj nebi bil problem prit?
Ker igrata moja najljubša kluba bi seveda to izkoristil in se udeležil tudi tekme v Londonu, tak da če komu nebi bilo odveč bi lepo proso, dam za kako pivo al pa nekaj € več :)
Lp
didier

Post by didier »

Ne vem, če ti bo znal kdorkoli odgovoriti na to vprašanje, ker verjetno še nobeden od nas ni bil na nerazprodanem SB-ju :) Tistih "hospitality tickets" seveda tukaj ne štejem.
Blue is the colour!
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Za Maribor zagotovo ne bo razprodan stadion. Karte bojo šle na general sale in to pomeni, da jih lahko kupiš na stadionu, preko uradne poti seveda ne od kakega dilerčka. Ne vem pa kje in kako. Cene za group stages so precej drugačne kot pa za premier ligo. Za vse tribune imaš isto ceno- 35 funtov.
Če res nočeš tvegat mi piši ZS pa ti kupim z mojim true bluejem. PA hitro ker 8. septembra gre v prodajo
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
repe

Post by repe »

To bo sigurno šlo v general sale, komot kupš preko uradne strani.
Post Reply