Vaše želje glede prestopov
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Vaše želje glede prestopov
Torej v vsakem primeru rabimo še enega napadalca
... Od teh ne pretirano dragih bi js najrajši še vedno vidu Jacksona, slabo ne bi blo niti če bi pripeljal Buraka (sam on je že 29), ampak kot kaže bojo to vendarle ostale samo moje želje
... Od Remy/Destro bi pa še vedno nekak rajši vidu prvega (čist obrazložit zakaj ne morem, ampak se mi zdi da bi on lahko nadomeščal Costo, medtem ko za Destra nevem).
Edit: vedno ga pozabim
, Seydou Doumbia - se še komu dopade? Mislim da bi z njim pridobil več kot pa z Remyjem/Destrom.
Edit: vedno ga pozabim
KTBFFH
- blueboy11826
Da mal obudim, kmal bo prestopni rok, čeprav mislim da pri nas kakšnih večjih nakupov ne bo oz. jih sploh ne bo. Sicer res trenutno mislim da nič ne rabimo, pa vseen, o željah se je vedno zanimivo pogovarjat 
Torej... Za v obrambo bi js sam preklicu posojo Kalasa, ker je zagotovo že sposoben igrat na vrhunskem nivoju (mi pa tega ne izkoriščamo in upam da ne bo še en izmed neizkoriščenih talentov).
Na sredini smo res močni, ampak ob kakšni (Bognedaj) poškodbi bi se znalo mal zakomplicirat in tuki bi vsaj js pripelju Calhanogluja , ker gre zagotovo za enga izmed največjih talentov na svetu trenutno.
Napad... tut tuki je bolj mal za povedat, Costa, Remy in pa tut Drogba seveda so čist dost.... Slednjega po tej sezoni verjetno ne bo več med igralci Chelseaja... Remy pa kar je odigral je blo dobr, sam tele poškodbe me skrbijo... Js bi še vedno rajš vidu Doumbio.
To je to... trije igralci, s tem da je en že tko naš
. Doumbia ni nuja, Calhanoglu bi bil pa pomoje vrhunski nakup.
Torej... Za v obrambo bi js sam preklicu posojo Kalasa, ker je zagotovo že sposoben igrat na vrhunskem nivoju (mi pa tega ne izkoriščamo in upam da ne bo še en izmed neizkoriščenih talentov).
Na sredini smo res močni, ampak ob kakšni (Bognedaj) poškodbi bi se znalo mal zakomplicirat in tuki bi vsaj js pripelju Calhanogluja , ker gre zagotovo za enga izmed največjih talentov na svetu trenutno.
Napad... tut tuki je bolj mal za povedat, Costa, Remy in pa tut Drogba seveda so čist dost.... Slednjega po tej sezoni verjetno ne bo več med igralci Chelseaja... Remy pa kar je odigral je blo dobr, sam tele poškodbe me skrbijo... Js bi še vedno rajš vidu Doumbio.
To je to... trije igralci, s tem da je en že tko naš
KTBFFH
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Kramarića sanjamo samo balkanski navijači Chelseaja, ker poznamo Rijeko, pa čeprav bi bil super nakup, ste pomoje preveč optimistični, da bo Chelseaju zanimiv, bilo bi pa lepo. 
- The blues11

Medtem, ko je za Cuardada samo še vprašanje časa kdaj podpiše pa me še naprej motijo govorice o Douglasu Costi, ki ne potihnejo. Upam, da je bil res samo posel za zbijanje cene Cuardadu ... v nasprotnem primeru bom razočaran, če pripeljemo takega igralca za cca. 20-30M. Za tak denar poleti lahko dobimo vrhunskega igralca na položaju 10 ala Eriksen, Coutinho, ...

- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
evo da povem kako si želim da bi začeli v novo sezono...
začeu bom pr golmanih : Ker je Cech že uradno Arsenalov, rabimo 2 golmana mi je vseeno kateri tako in tko bo Cortuis branu 95% tekm..+ blackamana mamo še...
obramba : še eno sezono naj bo nespremenjena kot je bila lani saj ji ni mankalo nič, imamo v Zoumaju branilca za naslednjih 10 let...
veza : tudi v vezi ne vidim šibkega člena, Obi mikel je zadovoljen z svojo ulogo in je še vedno koristen js bi ga imeu še naslednjo sezono saj bolšega DM trenutno ni na trgu..Cuardado pa naj dobi še eno šanso naj pokaže zakaj smo ga prpelal sej je tud Mourinho reku da bo naslednja sezona njegova...
napad : namesto Drogbaja bi definitivno rd vidu Ibro, ker igrata podobn stil ibra je pa stroj za zabijanje golov...Remy bi biu pa 3 napadalec...
začeu bom pr golmanih : Ker je Cech že uradno Arsenalov, rabimo 2 golmana mi je vseeno kateri tako in tko bo Cortuis branu 95% tekm..+ blackamana mamo še...
obramba : še eno sezono naj bo nespremenjena kot je bila lani saj ji ni mankalo nič, imamo v Zoumaju branilca za naslednjih 10 let...
veza : tudi v vezi ne vidim šibkega člena, Obi mikel je zadovoljen z svojo ulogo in je še vedno koristen js bi ga imeu še naslednjo sezono saj bolšega DM trenutno ni na trgu..Cuardado pa naj dobi še eno šanso naj pokaže zakaj smo ga prpelal sej je tud Mourinho reku da bo naslednja sezona njegova...
napad : namesto Drogbaja bi definitivno rd vidu Ibro, ker igrata podobn stil ibra je pa stroj za zabijanje golov...Remy bi biu pa 3 napadalec...
- blueboy11826
Joey Barton je free... Kako sezono bi ga lahk mal za menjat ponucal 
KTBFFH
Da bi mi nekdo rekel pred začetkom prestopnega roka, da bomo podpisali zgolj Pedra in Babo, bi se samo nasmejal. Dan pred začetkom sezone pa si močno želim okrepitev v rangu Pedra in Babo.
Tekmeci v Epl in v Evropi so se precej okrepili, prve enajsterice sicer nimajo toliko boljše, je pa njihova klop precej boljša od naše. Se zna zgodit, da bomo jebal ježa...
Tekmeci v Epl in v Evropi so se precej okrepili, prve enajsterice sicer nimajo toliko boljše, je pa njihova klop precej boljša od naše. Se zna zgodit, da bomo jebal ježa...
Osebno si želim pripeljati Moutihna iz Monaca (nekje sem zasledil da je na izhodnih vratih). Molim pa že dolgo na prodajo Mikela, ki redno ne igra. Ko pa vstopi kot zamenjava pa kot po tekočem traku vedno zapravimo priborjeno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moutihno bi lahko bil npr. zamenjava za Fabregasa, ali pa ga igramo na AMC, kjer Oscar preveč niha, in je več časa slab za ekipo in neka dodana vrednost, za katero ga vsi imamo.
Se strinjam. Lansko leto smo na trgu pokazal kako se dela. Vse smo kupili hitro in potiho. Letos kontra. Še vedno samo upam, da je to pač Mourinho in daje up nasprotniko ampak vse bolj kaže da temu ni tako... Kot je reku @bork večina konkurentov se je okrepilo vsaj na klopi. In tam se tudi mi edino rabimo, ker imamo še zmeraj prvo postavo za sam vrh vseh tekmovanj. Ampak že samo pri dejstvu, da ima Costa noge iz kartona se ta postava podre.
Poslano z mojega Nexus 7 WiFi z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Nexus 7 WiFi z uporabo Tapatalk
CFC