Ostalo

cinka8

Re: liga prvakov

Post by cinka8 »

bork wrote:Glede na to, da ta tekma Angležem ne bo zanimiva (ne samo, da se igra proti neatraktivnemu nasprotniku, tekma tudi skoraj o ničemer ne odloča, pa še med tednom je) boš brez težav karte dobil tudi pred stadionom kakšni 2 urci pred začetkom. Ni 100% zanesljivo, je pa v tem primeru 95%. Obstaja tudi varianta preko viagogo, ampak moraš biti True blue member, saj karte dvigneš s svojo TB izkaznico v Londonu. So pa glede tega letos nekaj spreminjali oziroma dodajali. Ne vem točno kaj, vem da se nanaša na tiste vstopnice, ki jih ne koristijo člani s sezonskimi kartami. Ti bo kdo drug znal več povedat o tem :)

Edit: sedaj gledam malo na viagogo in mi ni jasno, kaj se je zgodilo s cenami. Lani si dobil še vstopnico za derbi proti Arsenalu za 40-60funtov, sedaj pa kar naenkrat vse vstopnice 250 futnov in več :?:
Letos Viagogo ne laufa več. Zdej se karte prodajajo direkt prek Chelsefc tko da morš obvezno bit vsaj TB member. ;)
cinka8

Post by cinka8 »

loonymcgreat wrote:Za Maribor zagotovo ne bo razprodan stadion. Karte bojo šle na general sale in to pomeni, da jih lahko kupiš na stadionu, preko uradne poti seveda ne od kakega dilerčka. Ne vem pa kje in kako. Cene za group stages so precej drugačne kot pa za premier ligo. Za vse tribune imaš isto ceno- 35 funtov.
Če res nočeš tvegat mi piši ZS pa ti kupim z mojim true bluejem. PA hitro ker 8. septembra gre v prodajo
Karte za memberje grejo v prodajo 15.9.
cinka8

Post by cinka8 »

aja pa še to... a je res blo treba za to odpirat novo temoo?
sigismund
admin
Has thanked: 81 times
Been thanked: 189 times

Post by sigismund »

cinka8 wrote:aja pa še to... a je res blo treba za to odpirat novo temoo?
+1.
Sploh pa ne prenesemo teh ki pridejo samo težit za karte in jih potem ni več na spregled :)
glosos
Has thanked: 95 times
Been thanked: 25 times

Re: Ostalo

Post by glosos »

Ma dajte se malo sprostit no :)
Noben nobenemu nic noce. Ce beremo vse druge bistroumnosti, bomo pa se ta vprasanja o kartah preziveli :)
m4t1c

Post by m4t1c »

On je prišel samo lepo vprašat glede kart, ker se je za to najbolje obrniti na forum, ne pa karkoli zahtevat od kogarkoli :)
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Drugače lepo piše, da je "problematično" ker vsak odpre novo temo, ne pa da sprašujejo za karte, to nikogar ne moti ;)
astro10

Post by astro10 »

Se strinjam, ne vem zakaj bi bil pogoj, za postavit eno vprašanje, biti ves čas aktiven na forumu. Nenazadnje se mi zdi velik kompliment za forum da, če nekoga zanima nekaj v zvezi s Chelsea ( tudi če samo karte ), takoj ve kam je najbolje da se obrne.

Če gre kdo na avtomobilistični forum vprašat kaj je najbolje naredit s sumljivimi amortizerji, mu ne bodo odrekli pomoči ker drugače ne pisari gor in dol po forumu :D

EDIT:

Mislim da je zadnjih par komentarjev letelo na tale stavek :
"Sploh pa ne prenesemo teh ki pridejo samo težit za karte in jih potem ni več na spregled"
Si prepričan, da lahko to izrečeš v množini ? :)
sigismund
admin

Post by sigismund »

Oh for fuck's sake....pa daj naučte se brat, pa kje piše da kogarkoli moti če sprašujejo za karte no :roll:
in pa ja, dobivam na ZS naj se forum uštima, ker vsak ki je nov in sprašuje za karte odpira novo temo ;)
Zdej pa lohka počas pustimo to, sploh pa v tej temi.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Drugače pa pravkar vest:

Karte za tekmo Maribor:Chelsea ne bodo na voljo Supporters Clubom, na žalost tudi lokalnemu ne. Možen bo tako le individualen nakup na njihovi spletni strani.
najprej gredo v prodajo kompleti (t.j. vse 3 domače tekme Maribora), katerih nakup imajo prednost tisti z sezonskimi kartami, šele potem, če kaj ostane, se dajo posamezne tekme v prodajo.

Vse kaže na to, da bomo gledali Chelsea - Maribor kvečjem v Londonu ;)
Tukaj pa malo zavidam Liverpoolovim navijačem, pa tudi kje drugje jim gre dobro....recimo Liverpool, praktično enako velik stadion imajo, pa dobijo na leto gladko 5x karte za ogled tekem. Sem govoril s kolegom in bodo dobili za tekmo Liverpool - Everton, pa vemo kakšno zanimanje je tam gor za to tekmo....
didier

Post by didier »

To si govoril z Redsom? Ker to gre gor samo skupinica navijačev, vsaj tak vtis sem dobil. Saj TB-memberji lahko komot gremo gor na vsaj 15 tekem (odvisno od pik), ampak si tega pač finančno in časovno ne moreš privoščiti. Če bi si lahko, potem itak vzameš raje sezonsko :D
Blue is the colour!
sigismund
admin

Post by sigismund »

Z redsom ja. Nikoli nimajo problem dobit kart kot klub, mi se pa za ta en obisk letno lahko menimo kot klub...pri Barci v SLO tut nimajo problemov, je pa res da tam imajo dosti večji stadion in tekme z največjimi šupki la lige valda nikol niso razprodane ;)
rck2own

Post by rck2own »

Sej lahko pa ponujamo možnost nakupa kart preko TB članov, tistim ki to niso, TB-ji bi pa dobivali pike plus neko provizijo
rover

Post by rover »

Tudi sam sem upal, da bomo gledali tekmo MB- Chelsea na Chelseajevi tribuni in da nas bo vsaj toliko kot v Ljubljani. Pa zgleda ne bo tako. Sam imam možnost gledati tekmo z Tribune od Vijol, samo to meni, kot navijaču Chelseaja. Da ne bi smel imeti na sebi modrega dresa in šala, ter navijat za svoje ljubljence. Potem je bolje, da tekmo gledam po TV. V nevtralni coni bi še šlo, samo bi moral dres skriti, da bi spolh lahko prišel na stadion in bolj potiho bi moral navijat. To pa bi kar bil problem zame.

Vseno ne bom vrgel puške v koruzo in ko bodo šle karte v londonu v promet bom poskusil srečo.
Image
Post Reply