Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Kaj se nekaj pojavlja da naj bi se mi zanimali za Piqueja?? Upam da so to sam mediji, pa nismo tuk zabiti da bi kupovali tako katastrofo od štoperja :shoot:
KTBFFH
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Costa na današnjem treningu.

Image

P. S. Zakaj ne morem dati fotke v spoiler (njena velikost)? :)
Blue is the colour!
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Naložiš sliko na shrani.si in sem prilepiš link "Slika za forum (s predogledom)".
User avatar
didi_drogba
Posts: 339
Joined: 26 May 2009, 17:27
Has thanked: 2 times

Re: Govorice

Post by didi_drogba »

Pričakujem da Costa raztrga ubogi QPR v soboto in jih nabije ene 3 komade. Škoda ker ne bo Ferdinanda, ker je malo stvari na svetu ki mi dajo tako veselje, kot to da vidim tisto njegovo glupo faco po porazu :D
:cfc01: :cfc01: :cfc01:
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Govorice

Post by m4t1c »

didi_drogba wrote:Škoda ker ne bo Ferdinanda, ker je malo stvari na svetu ki mi dajo tako veselje, kot to da vidim tisto njegovo glupo faco po porazu :D
+1 :D
Image
User avatar
RedMiner
Posts: 1145
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: Govorice

Post by RedMiner »

David Luiz baje stavu svoje lase z Zlatanom, da bo Chelsea zmagal PL
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by damjan1120 »

Sicer ne vem, koliko so kaj zanesljive ti dve spletni strani ampak ajde, nekaj zanimiv govoric :P mogoče bo kdo imel željo kaj komentirat, da ne bo tako mrtev ta forum :roll:
Chelsea to beat Man Utd, Liverpool & Arsenal for Borussia Dortmund attacker Marco Reus in Andre Schurrle swap deal. :sljin:
Mourinho naj bi zamenjal Schürrleja za Marca Reusa in sicer že januarja :) jaz sem bil za prihod Schürrleja ampak če bi se moral odločati med tema dvema, bi se gladko odločil za Reusa :) Hazard-Oscar-Reus :oops:
http://www.express.co.uk/sport/football ... urrle-Swap

Na isti strani piše, da naj bi se modri zanimali za branilca Barcelone Piqueja in vezista Real Madrida Khediro. Sam sem proti obema prihodoma, pa Khedira je pred dnevi na Facebook napisal, da si želi še veliko tekem odigrati v dresu Reala. Je pa letos na stranskem tiru pri Realu, enako velja tudi za Piqueja, ki brez Puyola igra kot kura brez glave. Za oba naj bi se sicer zanimal tudi Manchester United, za Nemca tudi Arsenal. Za moje pojme Chelsea ne potrebuje niti vezista, niti branilca. Obrambo imamo itak zelo dobro, kot tudi veziste. :)
http://www.express.co.uk/sport/football ... ate-Latest

CHELSEA will be able to land CSKA Moscow striker Seydou Doumbia for a cut-price £15m.
Drogbaju po koncu sezone poteče pogodba in Doumbia naj bi bil želja Mourinha, ki je že večkrat dejal, da si v ekipi želi tri napadalce. Po podatkih s Transfermarkta ima pogodbo do 2016, v letošnji sezoni pa je dosegel 9 zadetkov na 15-ih tekmah. V spodnjem linku sicer piše, da je dosegel 16 zadetkov na 18-ih tekmah.
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... ou-Doumbia
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Če pogledam bi bil takoj za menjavo Schurrle - Reus + keš in da pride Khedira na mesto Mikela. Ne rabimo pa ne Piqueja in ne Doumbio. Imamo Akeja in Bamforda. Toliko o tem.
Image
User avatar
michooo
Posts: 644
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Govorice

Post by michooo »

Dobrega napadalca bomo vsekakor rabli. Bamford še rabi kako sezono ali dve na posoji v Premier ligi, Drogba se bo najverjetneje upokojil. Tako nam ostaneta še Remy in Costa. Costa + Remy + okrepitev bi bilo idelano za dve ali tri leta, nato pa bi se ob primernem razvoju v ekipo poskušalo vpeljati Bamforda.
Kar se tiče obrambe mislim, da ne rabimo kakšnih okrepitev, v svojih mladincih imamo toliko talenta in res upam, da vsaj enega vpeljemo v prvo ekipo.
Schurrle za Reusa...Reus bo poleti na voljo za 20m evrov, ker ima pač tako odkupno klavzulo eno leto pred iztekom pogodbe. Glede na to, da BVB igra trenutno res slabo bodo verjetno res želeli iztržiti nekaj denarja zanj, mogoče že pozimi kakšen milijonček več od klavzule. Dvomim, da bodo za menjavo, ampak če se ponuja možnost da se pripelje Reusa bi morali to izkoristit z menjavo ali brez nje.
Na sredini pa upam, da čimprej odide Mikel in se pripelje še enega kvalitetnega vezista. Vprašanje kaj se bo zgodilo z Van Ginklom, trenutno igra bolj malo, bil je tudi dalj časa poškodovan letos.

Občutek pa imam, da bomo morali za naslednje leto iskati še rezervnega vratarja. Schwarzer je star, Cech bo verjetno odšel, ne vem v kakšnem stanju so naši mladci.
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by m4t1c »

Če bo prišlo do deala z Reusom, bo prišlo poleti. Dvomim da bo odšel pozimi.
Image
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Če kdo ne ve imata tako Bamford (ki redno zabija) in Blackman (občasno brani) posoji samo do januarja. Lahko, da se vrneta v klub, če bo odšel Cech oz drogba ne bo mogel več igrati na vrhunskem nivoju. Omenil bi še obetavnega Traoreja, Thorgan Hazarda in letos izjemnega Mosesa, tudi ti 3 bi lahko prišli nazaj. Na posoji pa so najbolj nazadovali Van Ginkel, Kalas in Atsu, ki dobivajo premalo priložnosti.
Image
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Govorice

Post by bork »

Tale Express je žal na ravni Daily Maila zato ni kej dosti za verjet. Itak je prezgodaj, da bi že bilo kaj konkretnega, tako da so vse skupaj bolj predvidevanja in sklepanja.

Reus je top igračina, ki ima na žalost v zadnjem času kar nekaj težav s poškodbami. Okoli njegove pogodbe so že ves čas neka ugibanja... Nekateri pravijo, da začne tista klavzula veljati s 1.januarjem 2015, spet drugi pa da šele s 1.junijem 2015. Kakorkoli že, Reus bo poleti (če že ne prej) definitivno na voljo za 25M evrčkov.
Nekak gre pričakovati, da bodo bidali prav vsi evropski velikani (in "velikani" - Liverpool, Arsenal...), ker teh 25M je praktično drobiž za takšnega igralca.
Praktično bo 90% odvisno od igralca s katerim kluboma bo sprejel pogodbo. Izbire bo po eni strani precej, po drugi strani pa... Zakaj bi Reus želel v tako neambiciozen klub kot je recimo Arsenal ali Liverpool? Zakaj bi želel v Real, ko pa so tam že Ronaldo, Bale, James, Isco pa tudi Kroos in Modrič, ki lahko zaigrata tudi kot ofenzivna vezista? Čeprav...zakaj pa bi zavrnil takšen klub kot je Real :D No Barca ima na srečo prepoved, Bayern pa... Verjetno so njihovi zastopniki že v kontaktu z Reusom in ga bodo na vse možne načine želeli prepričati, da gre po poti svojih nekdanjih soigralcev. Realno bi pasal v Bayern, Ribery se stara, možnosti za igranje in dokazovanje bo ogromno.

V tej zgodbi vidim jaz Schurrleja kot nek bonbonček, ki ga Chelsea lahko ponudi Borussiji. Mi vam za Reusa plačamo 25M kolikor znaša odkupna klavzula, poleg tega pa vam posodimo Schurrleja z možnostjo odkupa po neki simbolični ceni (npr. 5M). Ta deal bi bil win za Borussijo, saj bi bili precej manj prikrajšani kot sicer, ko bi dobil "zgolj" 25M.
No in na nek način bi lahko Borussia malo pritisnila na Reusa, češ da bi bilo dobro, da sprejme ponudbo Chelsea.
Vprašanje če bodo pogajanja potekala tako, bi bilo pa dobro za nas če bi :D

Vprašanje pa kje bi potem Reus igral. Njegov primarni položaj je LW, včasih se je dobro znašel tudi na 10ki. Verjetno bi se celo Hazard prestavil na RW.

Glede napadalca se pa strinjam, da po koncu sezone potrebujemo novega zaradi odhoda Drogbaja. Doumbia bi bil dobra izbira, po drugi strani pa sem prepričan, da bo v prihodnjih mesecih zablestel kakšen, nam v tem trenutku manj znan napadalec...tako da opcij bo dosti.
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Glede Reusa sploh nismo v tako slabem položaju :) Že vrsto let imamo neko zgodovino igranja z Nemci, plus tega smo na Otoku verjetno edina realna izbira. Potem pa je tu še adidas, ki bi forsiral kakega Nemca, sploh če bi res prišlo do odhoda Šurleja.
Blue is the colour!
User avatar
RedMiner
Posts: 1145
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: Govorice

Post by RedMiner »

User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Chelsea Youth:
Chelsea scout due to attend Turkey v Brazil friendly in Istanbul tonight probably to watch Benfica star Anderson Talisca plus already-owned men
Se pravi je Talisca tudi tarča Chelseaja.

[youtube]DcAuBoQjveY[/youtube]
Image
Post Reply