Ne strinjam se ravno, da ne rabimo napadalca. Kar se Drogbaja tice, super je legenda, hvala za vse, samo res mocno upam, da NE podaljsa, ker bo cel klub zaradi tega trpel.
Ce gremo dalje...Remy bi naj bil nekaksna menjava Costi, ampak ko se Costa poskoduje, glej ga zlomka, Remy je tudi poskodovan

Sem pa zadovoljen z njegovimi predstavami, tezko bi bolje izkoristil minutazo.
Bamford je pa v letih, ko rabi ogromno igranja in bi ga bilo kar skoda za na klopco (btw, meni osebno se zdi Solanke se vecji talent kot je bil Bamford).. uglavnem res upam, da se Middle uvrsti v PL in da Bamford prezivi se eno sezono na posoji, to bi blo top.
Tak da ja, nekak se rabimo enega napadalca in kot je rekel Matic Remy +denar (ene 20milijonckov bi moral zadostovat) za Lacazetteja bi bil top deal.
Na drugi strani pa imamo Icardija in njegovo 30milijonsko odkupno klavzulo.
No ce bi imeli moznost pripeljati katerega koli napadalca, bi se osebno odlocil za Kanea, ker mi je res top igralec...ogromn potencial, Anglez, dobr v vseh segmentih igre..zal pa smo Chelsea, Tottenham pa je v lasti žida, ki bo Kanea prodal močno nad tržno vrednostjo.
Tudi jaz sem takoj za prodajo Oscarja in nakup Calhanogluja...Turek je že sedaj na Oscarjevem nivoju (3leta mlajši) in bo verjetno samo še napredoval. Na drugi strani je pa Oscar zame osebno eno veliko razočaranje...v treh letih na SBju je recimo na ene 10ih tekmah odigral fantasticno, pa na ene 20ih dobro, ostalo pa vse preslabo za taksen klub. Ena dobra 10ka bi bla ogrooomn boost za trenutno ekipo.
Se raje kot Calhanogluja bi imel pa Isca, vendar je podobno nedosegljiv kot Kane...
Filipe Luisa bi pa poskusil zdealat za Kokeja + denar ce se bo kupovalo centralnega vezista.
Valda bi se raje imel Pogbaja, ampak je podobno nedosegljiv kot prej omenjena Kane in Isco.