Re: Govorice
Pri Chelseaju je tako, če se ne izkažeš greš in če bo Cuadrado tudi danes zajebal takšno šanso za gol, kot jo je prejšnji teden bo kmalu kje na posoji. Chelsea se hoče znebiti Ramiresa in Oscarja, da bi pripeljal Pogbo. Na mesto Oscarja naj bi Chelsea pripeljal mladega brazilca Nathana. Atletico Madrid je potrdil, da je Chelsea poslal ponudbo za Kokeja. Smo šele aprila pa govborice o prestopih že dežujejo.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Re: Re: Govorice
Koke je za moje pojme fantasticen igralec, pa se zelo mlad je, pomoje celo mlajsi od Hazarda...
Cuadrado tudi mene do sedaj ni preprical cisto nic, ampak pri taki mizerni minutazi kot jo dobiva ga ne bom kritiziral.
Tudi Pogba bi bil prima nalozba za prihodnost, ampak ga bo Juve tezko spustil, sploh pa k nam, k se proti financnim ponudbam kksnega Reala lahko samo spokamo....Oscar je vedno bolj na udaru, za moje pojme malo neupraviceno, pa ceprav mu je forma res konkrrtno padla.
Poleti pa upam da se znebimo Mikla in gazelce Ramiesa.
Cuadrado tudi mene do sedaj ni preprical cisto nic, ampak pri taki mizerni minutazi kot jo dobiva ga ne bom kritiziral.
Tudi Pogba bi bil prima nalozba za prihodnost, ampak ga bo Juve tezko spustil, sploh pa k nam, k se proti financnim ponudbam kksnega Reala lahko samo spokamo....Oscar je vedno bolj na udaru, za moje pojme malo neupraviceno, pa ceprav mu je forma res konkrrtno padla.
Poleti pa upam da se znebimo Mikla in gazelce Ramiesa.
Atletico je res prejel ponudbo za Kokeja, ampak niso povedali da je od Chelsea. To se samo špekulira.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Imamo dokaj mlado ekipo, tako da se lahko "plevela" znebimo s kar nekaj keša. Upam, da se Oscar dvigne v formi, ker mi ni napačen nogometaš, Ramiresa in Mikla pa recimo ne bi preveč pogrešal. Cuadrado še zdaleč ni rekel zadnje...
Blue is the colour!
močno dvomim, da je kaj res na Oscarjevem odhodu.. sej smo glih zato prodal Mato, ker naj bi se gradilo okoli Oscarja, ki je dobil prvo mesto na CAM poziciji.
Neke akademije po celem svetu, mladinci evropski prvaki, mi pa podpisujemo BrazilceRedMiner wrote:Nathan baje že podpisal. Chelsea naj bi v kratkem potrdil prestop vreden 4.5M funtov
Ni mi pa več jasno kdo vleče bolj neumne poteze, klub ali igralci sami. V zadnjih letih smo kupovali bolj ali manj talentirane in obetavne wingerje in zgleda se ta trend še nadaljuje. Poleg tega smo pozimi pripeljali še Cuadrada. Načeloma to pomeni, da imamo v ozadju za tri položaje, ki so zaenkrat zasedeni z igralci Hazard, Oscar, Willian, Cuadrado, Remy, Fabregas in Ramires, celo kopico igralcev (Piazon, Traore, Salah, Atsu, Moses, Feruz, Boga, Musonda, Brown, Nathan).
Zej pa res nevem več kdo nezna razmišljat, alpa sem samo jst tako črnogled glede te situacije ... pa pomojem sm kr realn
sej že neki časa dela akademija zgolj na dobičku ob prodaji teh talentiranih igralcev po nekaj letih posoj, kot pa na treniranju bodoče Chelsea zvezde.
Dejstvo je eno ali bo legenda Didier Drogba končal kariero kot nogometaš in ostal v chelseaju kot trener ali pa bo v naslednji sezoni odšel igrati v MLS. Tudi vratarska legenda Petr Cech nas verjetno zapušča. Pa še kdo bo verjetno odšel iz kluba (John Obi Mikel, Ramires, Oscar, Filipe Luis, Loic Remy).
Po drugi strani pa Chelsea že išče nove igralce veliko se govori, da bo potreno večje število angležev oz HG playerjev. Tako si Chelsea želi kar 2 igralcev Evertona in sicer John Stonesa in Ross Barkleya. Mourinho hoče napolniti manjko HG playerjev iz akademije predvsem z Ruben Loftus-Cheikom in Dominic Solankejem, ki naj bi postal 3. napadalec. Išče se še obetaven angleški vratar. Seveda pa Mourinho ne išče samo angležev pač pa tudi druge obetavne igralce. Kot strela z jasnega je padla novica, da si želi Mourinho želi 23 letnega napadalca Lyona Alexandra Lacazetta. Chelsea zanj ponuja Remya +15 miljonov, njegov agent pa je obenem tudi agent ki nam je pripeljal Kurt Zoumo. Lacazetta je v tej sezoni zabil kar 31 golov.
[youtube]HfORVaZW8Vw[/youtube]
Za Mohamed Salaha se pripravlja nova pogodba, obenem pa ga klubi hočejo kupiti za 18 miljonov med njimi tudi Tottenham. Patrick Bamforda zgleda čaka nova posoja tokrat v premier ligaša, na mizi ima več klubov. Drugače pa nas čakajo sedaj dolgi meseci medijskih govoric, kdo bo šel in kdo prišel.
Po drugi strani pa Chelsea že išče nove igralce veliko se govori, da bo potreno večje število angležev oz HG playerjev. Tako si Chelsea želi kar 2 igralcev Evertona in sicer John Stonesa in Ross Barkleya. Mourinho hoče napolniti manjko HG playerjev iz akademije predvsem z Ruben Loftus-Cheikom in Dominic Solankejem, ki naj bi postal 3. napadalec. Išče se še obetaven angleški vratar. Seveda pa Mourinho ne išče samo angležev pač pa tudi druge obetavne igralce. Kot strela z jasnega je padla novica, da si želi Mourinho želi 23 letnega napadalca Lyona Alexandra Lacazetta. Chelsea zanj ponuja Remya +15 miljonov, njegov agent pa je obenem tudi agent ki nam je pripeljal Kurt Zoumo. Lacazetta je v tej sezoni zabil kar 31 golov.
[youtube]HfORVaZW8Vw[/youtube]
Za Mohamed Salaha se pripravlja nova pogodba, obenem pa ga klubi hočejo kupiti za 18 miljonov med njimi tudi Tottenham. Patrick Bamforda zgleda čaka nova posoja tokrat v premier ligaša, na mizi ima več klubov. Drugače pa nas čakajo sedaj dolgi meseci medijskih govoric, kdo bo šel in kdo prišel.
A ste že slišal kdaj za selekcioniranje? Al vam ne paše da iz tega delamo tudi dobiček?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Seveda sem slišal za selekcioniranje. Včasih si želim, da bi fasal 2 letni ban in bi lahko kupovali samo mladince za akademijo, tako bi v prvo moštvo prišli mladinci - talenti. Kar se pa dobička tiče pa:
Premier League finances
Premier League finances
2-letni ban bi nas kar pošteno usekal po ohranjanju nivoja kakovosti, tega si vsekakor ne želim Pa se mi zdi trenutna ekipa super (sploh nisem prepričan da bi poleti rabili kaj nakupov) in bi rad videl mladince ki igrajo za prvo moštvo. Že komi čakam da čimprej osvojimo ligo, da kdo dobi priložnost na naslednjih tekmah
Čedalje bolj se mi pa zdi, da sem edini, ki bi ''pripeljal'' in posodil čimveč mladih igralcev. Na ta način se prej najde pravega igralca z dovolj kakovosti da bi enkrat igral za prvo moštvo. Sem pa prepričan da se bo trend z mladimi igralci malce spremenil v naslednjih letih. Zdej šele prihajajo naprej generacije po Arnesenu in če pogledate naše trenutno dominantne mladinske ekipe, imamo večino Angležev, ki so v klubu že od malega.
S konstantnim trenerjem in uspehom, se bodo tud mlajši lažje vključili v prvo moštvo. Js sem skor prepričan da bo eden izmed takih RLC. Sam ne takoj, je treba bit potrpežljiv, ker je še daleč od končnega produkta čeprav je že 2 leti nazaj rolal Toureja na prijateljski tekmi
Bom še dodal nekaj imen, od katerih pričakujem največ...pri nas ali drugje: Bamford, RLC, Christensen, Brown, Musonda, Solanke, Colkett, Dasilva (Jay), Clarke-Salter. Eni majo še dovolj časa da gredo v obe smeri, gor in dol, prav tako ostali. Baker recimo, če bi bil hitrejši in defenzivno bolj discipliniran, konstanten bi lahko postal fantastičen igralec. Boga ima talent, pa se mi zdi preveč enodimenzionalen igralec. Ampak oba imata še kar precej do končnega produkta, tako kot ostali omenjeni in neomenjeni. V Chelseaju pa ni prostora za nekdokončane produkte, ker se ne borimo za 4. mesto ampak za naslov
Sem pa ful navdušen nad delom z mladimi v zadnjih cca 5ih letih. Če pogledamo kaj smo imeli 10 let nazaj in kaj imamo trenutno, je kakovost akademije defenitivno več nivojev višje. Kar se že kaže s prevlado na vseh mladinskih področjih in ni vrag da komu ne rata
P.S. Nekje sem videl da je rover napisal kaj smo letos osvojili...zraven je še U14 Premier League Tournament in liga, ena generacija pa vem da je osvojila Premier League International Tournament. Nekaj lig se mora še končati.
Iz glave smo 'izpadli' na turnirjih v Rusiji (U13), Lech Cup (v finalu), Areva Cup, pa v kratkem se je končal en turnir v Italiji, kjer smo izpadli v četrt oz. polfinalu...zdej poleti bo še kar precej turnirjev, recimo v avgustu Nike Premier Cup za U15, ampak mislim da se moramo tja še uvrstit. Nisem pa prepričan ali bomo igrali na Milk Cupu, lani vem da nismo. Sicer si pa pri mlajših velja zapomnit ime Jamal Musiala (U13)
Čedalje bolj se mi pa zdi, da sem edini, ki bi ''pripeljal'' in posodil čimveč mladih igralcev. Na ta način se prej najde pravega igralca z dovolj kakovosti da bi enkrat igral za prvo moštvo. Sem pa prepričan da se bo trend z mladimi igralci malce spremenil v naslednjih letih. Zdej šele prihajajo naprej generacije po Arnesenu in če pogledate naše trenutno dominantne mladinske ekipe, imamo večino Angležev, ki so v klubu že od malega.
S konstantnim trenerjem in uspehom, se bodo tud mlajši lažje vključili v prvo moštvo. Js sem skor prepričan da bo eden izmed takih RLC. Sam ne takoj, je treba bit potrpežljiv, ker je še daleč od končnega produkta čeprav je že 2 leti nazaj rolal Toureja na prijateljski tekmi
Bom še dodal nekaj imen, od katerih pričakujem največ...pri nas ali drugje: Bamford, RLC, Christensen, Brown, Musonda, Solanke, Colkett, Dasilva (Jay), Clarke-Salter. Eni majo še dovolj časa da gredo v obe smeri, gor in dol, prav tako ostali. Baker recimo, če bi bil hitrejši in defenzivno bolj discipliniran, konstanten bi lahko postal fantastičen igralec. Boga ima talent, pa se mi zdi preveč enodimenzionalen igralec. Ampak oba imata še kar precej do končnega produkta, tako kot ostali omenjeni in neomenjeni. V Chelseaju pa ni prostora za nekdokončane produkte, ker se ne borimo za 4. mesto ampak za naslov
Sem pa ful navdušen nad delom z mladimi v zadnjih cca 5ih letih. Če pogledamo kaj smo imeli 10 let nazaj in kaj imamo trenutno, je kakovost akademije defenitivno več nivojev višje. Kar se že kaže s prevlado na vseh mladinskih področjih in ni vrag da komu ne rata
P.S. Nekje sem videl da je rover napisal kaj smo letos osvojili...zraven je še U14 Premier League Tournament in liga, ena generacija pa vem da je osvojila Premier League International Tournament. Nekaj lig se mora še končati.
Iz glave smo 'izpadli' na turnirjih v Rusiji (U13), Lech Cup (v finalu), Areva Cup, pa v kratkem se je končal en turnir v Italiji, kjer smo izpadli v četrt oz. polfinalu...zdej poleti bo še kar precej turnirjev, recimo v avgustu Nike Premier Cup za U15, ampak mislim da se moramo tja še uvrstit. Nisem pa prepričan ali bomo igrali na Milk Cupu, lani vem da nismo. Sicer si pa pri mlajših velja zapomnit ime Jamal Musiala (U13)
Last edited by AlexAK on 03 May 2015, 13:36, edited 1 time in total.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II