Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Veliko je napisanega o tem, da prideta k nam Falcao in Douglas Costa. Mnenja?
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Glede Falcaa se predvsem govori o tem, da bi naj prišel na posojo, brez fee-ja ob posoji in s precej nižjo plačo. Če je njegova enoletna avantura v Manchestru United stala okrog 20m€, bi Chelsea dal več kot polovico manj.
Letos je mel naravnost katastrofalno sezono in je eno največjih razočaranj. Pred letošnjo sezono bi ga imel, tako pa je sedaj težko ocenit kaj nam lahko ponudi. Če kdo, potem je ravno Mou tisti, ki bi mu pomagal, da se vsaj malo približa svojim najboljšim časom.

Prihod Douglasa Coste bi bil pa metanje denarja skozi okno...

Oba dva imata več minusov kot plusov, vsekakor pa raje Falcao, ki bi bil skoraj zastonj in se lahko po sezoni odločijo kaj bodo z njem.
m4t1c

Post by m4t1c »

govori se o Falcau kot posoji iz Monaca za €7m in opciji odkupa za €50m
Image
bork

Post by bork »

m4t1c wrote:govori se o Falcau kot posoji iz Monaca za €7m in opciji odkupa za €50m
Ja, ampak to so čiste bučke... Za primerjavo, United je imel lani, ko se ni vedelo v kakšni formi je (in ko je bil leto mlajši) opcijo za odkupno klavzulo 50m, glede na trenutno stanje pa dvomim da bo opcija za odkup presegla 30m€
m4t1c

Post by m4t1c »

sej smo v temi za bučke :P
Image
rover

Post by rover »

Kakuta in McEachran nas bosta konec meseca zapustila, Chelsea ne bo podaljšal pogodbe z njima. Tomas Kalas bo zgleda zapustil Chelsea in odšel v Midlesbourgh. Mario Pasalic naj bi odšel na posojo k Interju.
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Pogba gre baje v Barco....danes se mi je v finalu prav dopadel. Škoda ga bo za k antipatikom.
rover

Post by rover »

Samo 50 miljonov in več za Pogbo, ne hvala. Če bi že moral kupimo Khediro, ki je zastonj. Benteka si zelo želi Eden Hazard, Falcao pa bi bil dopolnitve Cuadradu, če bo ostal v Chelseaju. Costa ne gre nikamor.

[youtube]3kLBiAMUUIE&feature[/youtube]

Bertrand je povedal, da je Chelsea naredil napako, ker so ga prodali. Luis se vrača v Atletico na mesto njega naj bi prišel Toby Alderweireld. Jaz bi dal priložnost Akeju, kot 2 LB in 3 bi postavil mladinca Desilvo.
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Kheidira in Pogba...kot da je to eno in isto :-o
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

sigismund wrote:Kheidira in Pogba...kot da je to eno in isto :-o
Khedira ima več črk v priimku, tako da je vreden še več...?
bork

Post by bork »

Zelo všečen in predvsem realen izbor. Če bi imeli na voljo kogarkoli, bi se osebno odločil za Kanea, ki bi znal biti nek novi Rooney..predvsem tu mislim na konstantno dobre predstave, neka stabilnost v napadu + Anglež... je pa zelo nerealna tarča.

Od teh ki si jih naštel, bi se odločil za podoben vrstni red..dodal bi še Austina, ostali pa mi niso ravno.

Tevez definitivno prvi izbor, čeprav mi ni jasno, zakaj se toliko omenja njegov odhod iz Juventusa? Ne samo da se omenja, skoraj prepričan sem da bo odšel, glede na to, da je Juve že kupil Dybalo, povezuje pa se jih še z nekaterimi drugimi napadalci.
m4t1c

Post by m4t1c »

Govori se o van persiju v juve, mogoče zato tevez out?
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Jst res ne vidim razloga, zakaj bi Tevez zapustu Juve...predobr mu gre tam, pa še v klubu ga slavijo kot boga, ker letos je 50% njihovga uspeha samo Tevez..
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Mah, s tem Tevezom so vedno neki problemi. On bi bil rad več v Argentini, klub ga seveda nikoli ne pusti in potem trmari. To je zgodba že iz Uniteda in Cityja pa tudi Juveta. Enkrat sem prebral (mislim da lani), da bo po koncu te pogodbe odšel nazaj domov in da zato ne podaljša z Juvetom.

Meni je sicer top igralec, ampak sem bolj naklonjen prihodu Falcaa za eno samo sezono in potem rajši uveljaviti enega mladinca. Potenciala je ogrombno.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Tega Falcaa pa tut ze 4 sezone skp pecamo, zdej k je tok starejsi in ne tako zelo vroc kot takrat bo pa prisel? Ajd recem da bo kul ce pride za eno sezono, poceni (FT?), pa se vseeno na kaksnih COC takoj mladinca. Zanimivo bo se tole...
Post Reply