Novice
Re: Novice
Roman bo postavil Katedralo Športa in ker bo on financiral stadion, potem on odloča kaj bo naredil. Sicer ste pa imeli vsi tB-ji možnost povedati, kakšen stadion si želi. Bo pa stadion tak, kot je bil včasih, ker Chelsea da veliko na zgodovino.
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Nobenih posledic ne bo imela ker se vlaganja pri gradnji/obnovi stadionov in trening centrov ne štejejo za FFP. Tako da lahko Roman zagoni tudi 3 milijarde za stadion če jih hočebork wrote:Meni je bla ideja o Battersea s tistimi 4imi ogromnimi dimniki še najbolj všeč, ampak tudi tole ne zgleda švoh..Me pa zanima kakšne posledice bo imelo teh 500m funtov kolikor bo stala gradnja na ffp, če sploh kakšne?
Kar se tiče pa stadiona, morm rečt da mi je zelo zanimiv koncept ker je precej drugačen kot vsi moderni stadioni ... če bo res tak zna postat ikonski in dejansko prava katedrala fuzbala sred Londona.
Meni je tudi zelo všečen. Deluje odprt, tako da bi se ga verjetno dalo po potrebi še povečati.
Blue is the colour!
Lepo ste povedali v komentarjih pred mano.
Pomemben vidik pri gradnji globalne nogometne znamke je to, da imamo kutni objekt. Objekt že ima kultni status med navijači, s takim novim, revolucionarnim konceptom pa bo tak status zasedel tudi v širšem kontekstu.
Generalno sem zelo zadovoljen kako se dela v klubu v zadnjih letih. Premišljeno, razvojno naravnano, s pogledom daleč v prihodnost ...
Pomemben vidik pri gradnji globalne nogometne znamke je to, da imamo kutni objekt. Objekt že ima kultni status med navijači, s takim novim, revolucionarnim konceptom pa bo tak status zasedel tudi v širšem kontekstu.
Generalno sem zelo zadovoljen kako se dela v klubu v zadnjih letih. Premišljeno, razvojno naravnano, s pogledom daleč v prihodnost ...
Vsecna zadeva!! Sicer se 3 sezone stran od Bridgea znajo kr vlect, ampak ce bomo tacas gostoval na Wembleyu, nam ne bo hudga [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Se pravi selitev šele za sezono 2017-18, je pa res, da tak projekt ne gre čez noč. Upam, da smo res premagal spurse, ki so dali ponudbo samo 8 miljonov. Chelsea pa noče na rezervno opcijo Twickenham, ker je lokacija izven Londona. Chelsea se zaveda, da domači navijači nočejo gledati svoje igralca izven Londona.Chelsea have offered about £11 million a year to use Wembley as a temporary home while Stamford Bridge is rebuilt. The club have made a presentation to Wembley Stadium's board and want to play at the national stadium for three seasons, probably from the start of the 2017-18 campaign.
-source: The Times
Ja kokoške tudi bodo prenavljali stadion in si bodo mogli zadovoljit z stadionom od MK Dons, nekej o tem si priberite v članku dailymailsigismund wrote:Kaj kokoške tudi prenavljajo stadion?
Ja, samo selimo se šele od sezone 2017/18, ko bo DD menda že v penzijiblue222 wrote:škoda da je drogba šou če bo chelsea 3 leta igrau na wembleyu
Blue is the colour!
Kako bo zgledal stadion od kokošk? Arsenalovi navijači pravijo kot pokrov straniščne školjke.
Chelsea in kokoške si želita igrati na Wembleyu, uradnih ponudb upravitelju Wembleya še niso poslali. bili so samo razgovori z obema kluboma.
Chelsea in kokoške si želita igrati na Wembleyu, uradnih ponudb upravitelju Wembleya še niso poslali. bili so samo razgovori z obema kluboma.
Meni se zdi čisto soliden. Bi pa vsakemu stadionu lahko dorisali WC školjko
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
All rights reserved.