Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

jernej93

Post by jernej93 »

AlexAK wrote:Zanimivo, da na tujih forumih sigurno več kot polovica navijačev ne podpira nakupa Pogbaja v zameno za Oscarja, tukaj se mi pa zdi da sem edini :) Anyone? :shock:
Mene Oscar zaenkrat še ni prepričal, mislim da je igralec, ki mu malo zmanjka za vrhunski nivo. Js bi biu takoj za to, da se ga vključi v ceno. Je pa tudi meni zanimivo, da ga predvsem po tujih forumih zelo visoko cenijo. Za moje pojme razen nekaterih prebliskov pri Chelseaju ni pokazal veliko. Za wingerja je nekoliko prepočasen, za 10ko pa premalo kreativen ... vsaj za moj okus :)
Image
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Baje je City takoj za Barco poslal 100m€, kar se mi sploh ne zdi tako nemogoče. FFP jih žal ne ovira več, šejku pa valda ni težko dat 100m glede na to da je ekipa potrebna prenove.

Precej se piše o tem, da si Juve želi na posojo Cuadrada. Moja ponudba bi bila 50m + Oscar + Cuadrado 1 letna posoja z možnostjo odkupa po sezoni. To mislim da je res max max ponudba, mega deal za Juve. Če bi jim dejansko to ponudili, oni pa bi zavrnili potem ga pa naj kar imajo, hvala lepa.

Ekipi bi dodal še Ardo, (raje Griezmana ampak to bi bilo že too much), Babo, Begović in enega izkušenega napadalca, vključil Traoreja v ekipo, pa je to to.
Odšli pa bi poleg Oscarja in Cuadrada še Filipe Luis v dealu za Ardo in Mikel.
didier

Post by didier »

Kakšne cifre za Pogbaja, noro. Meni se zdi močno precenjen. Oscar je že v redu, samo mora postati konstanten, tako kot Hazard.
Blue is the colour!
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Treba se bo s temi ciframi počas sprjaznt, čeprav to uničuje fuzbal žal. Kok že neki povprečneži dans stanejo.
KTBFFH
shaq-marriner

Post by shaq-marriner »

Zme osebno Oscar boljši igralec od Pogbaja(eni pač gledate na gole,na ostale prvine,ki jih mora Oscar opravljati za klub zaradi taktičnih zamisli Murija pa ne vidite).Pogba je precej precej precenjen in cifre,ki jih berem v zadnjem času so katastrofanlne in bolne.Vrednost zanj max 42 mili.
Nej ga ma kdor ga hoče samo upam,da mi ne bomo šli v kako brezglavo akcijo.Oscar upam,da ostane,vesel sem za EL TIGREJA,če res pride turčin iz Atletica bo to top za nas,ker je vsestranski in velik borec,še bolj sem pa vesel za Begoviča,da mal popestri ta naš balkanekspres.Ne rabimo še nekej dodajat,ekipo mamo hudo,za osvojitev premerligaške kante več kot odlično,v ligi prvakov je pa tako al tako vse odvisno od žreba pa dnevne forme pa zegna.
rover

Post by rover »

Deal done: Pasalic to As Monaco, on loan from Chelsea. He'll sign and he'll have medicals in the next hours (via @DiMarzio)
Falcao pa bo kmalu uradno naš. Poraja se vprašanje kdo bo še odšel v Monaco na posojo. Preobrat Jose Mourinho je blokiral odhod Loic Remyija in hoče da Remy ostane tudi v naslednji sezoni v Chelseaju. Chelsea je blizu nove LB igralca Baba Rahmana, Luis torej odhaja v Atletico. Poleg Newcastla se je za Marco van Ginkela ogrel njihov rival Sunderland, hoče ga na posoji oz ga celo kupiti. Fiorentina upa, da bo Salah prestopil k njim oz bo ostal na posoji.

Zgleda, da bodo še ta teden podpisali 4 igralci za Chelsea: Begović, Falcao, Turan in Baba. Odšel, pa bo tudi še kakšen igralec. Mourinho ve, kaj dela in hoče imeti končane vse prestope preden se moštvo začne pripravljat za naslednjo sezono.
Image
jernej93

Post by jernej93 »

shaq-marriner wrote:Zme osebno Oscar boljši igralec od Pogbaja(eni pač gledate na gole,na ostale prvine,ki jih mora Oscar opravljati za klub zaradi taktičnih zamisli Murija pa ne vidite).Pogba je precej precej precenjen in cifre,ki jih berem v zadnjem času so katastrofanlne in bolne.Vrednost zanj max 42 mili.
Nej ga ma kdor ga hoče samo upam,da mi ne bomo šli v kako brezglavo akcijo.Oscar upam,da ostane,vesel sem za EL TIGREJA,če res pride turčin iz Atletica bo to top za nas,ker je vsestranski in velik borec,še bolj sem pa vesel za Begoviča,da mal popestri ta naš balkanekspres.Ne rabimo še nekej dodajat,ekipo mamo hudo,za osvojitev premerligaške kante več kot odlično,v ligi prvakov je pa tako al tako vse odvisno od žreba pa dnevne forme pa zegna.
Malo poglej kakšne so danes cene, realnost je bla zgubljena že pred leti. Vsekakor pa je Pogba vreden več kot 42M ob predpostavki, da je recimo Firminho prišel Liverpool 40M :)

Močno nasprotujem temu, da imamo dovolj dober kader za osvojitev lige. Treba je vedeti, da so lani rivali zelo kiksali, oziroma nam je bil edini pravi rival City z ostarelo ekipo. Letos se pričakuje izjemno močno Premier ligo, že če pogledaš kako se krepijo midtable klubi in s kakšnimi imeni se jih povezuje, lahko iz tega razbereš da bo še več težkih in neugodnih nasprotnikov. Po drugi strani pa ne gre zgolj za Premier ligo, ampak tudi za Evropo. Če recimo Barca pripelje še Pogbaja ali po možnosti oba s Turanom, se bo vrzel med nami in Španci še dodatno povečala. Treba je pripeljat kakšnega vrhunskega igralca ali neizbrušen diamant (kot je bil Hazard ob prihodu), predvsem na položajih kjer smo najbolj šibki (desni winger, centralni vezist).

Pa še en komentar na Oscarja. Vsi omenjate, da se ne vidi koliko dela on opravi za ekipo, ko se vrača nazaj in šprinta. Okej, ampak ali je to v vrhunskem nogometu dovolj? Ali ste potem vsi tudi zagovorniki, da Kirm igra v reprezentanci, čeprav večina izgublja živce iz tekme v tekmo, ker tip nezna nič z žogo .. ampak je pa borc. Ista zgodba je pri Oscarju, zaveda se defenzivnih nalog in jih opravlja, ampak za moje pojme to ni dovolj za najvišji nivo nogometa. Eventuelno nevem zakaj pol ne igramo z Ramiresom na 10ki, ki je še bolj gibljiv in dovzeten v obrambnih nalogah. Mourinhova filozofija je navsezadnje tudi hiter protinapad in pametne odločitve v napadalni tretjini pa si malo poglejte cele tekme in koliko žog je Oscar zapravil v protinapadih, ki bi lahko vodili do gola. Ne pravim, da bi mogl kupt enga driblerčka, ki bo stavu celo tekmo v napadu, tega pri Mourinhu itak ne pričakujem. Ampak mislim, da se bi dalo kupit igralca s podobnimi obrambnimi karakteristikami in boljšo igro v napadu (en primer je recimo že Arda Turan).
Image
shaq-marriner

Post by shaq-marriner »

Jernej,povej mi razliko med Oskarjem in Pogbajem pa vzemi v vednost,da je Juve poslov ponudbo za Oscarja za 20 mil. za Pogbaja pa hočejo astronomskih 80-100 miljonov.
Jaz osebno imam rad garače in igralce,ki se podredijo ekipi in Oskar se je dobesedno podredil Murijevi taktiki in ekipi in zato ga cenim sploh če pogledam njegova leta. Oscar ima pri braziliji čisto drugo vlogo in je zato bolj atraktiven in napadalen,tako kot je bil prvo in drugo sezono pri chelsiju.Pogbaja sem letos veliko pogledov,ni presežek itak pa tista italjanska liga ni pol kurca vredna,iz Anglije ga pa Gospod Ferguson ni zastonj odgnal.
Zame ogromne razlike ni razen v okoli 70tih miljonih.Če pride v Chelsi to še ne zagotavlja naslov lige prvakov,tud,če Ronaldota prpelemo ne moreš garantirat naslova. Je pa Morinjo že z slabšimi ekipami kot je trenutno naša osvajal ligo prvakov.
Pa še vedno sem prepričan,da imamo ekipo in trenerja,ki so pred vsemi v premierligi pa se lahko ostali še tako krepijo.
Aja pa ne mi primerjat Oscarja pa Ramiresa prosim.
rover

Post by rover »

Chelsea išče novega CB-ja želi si John Stonesa oz Antonio Rüdigerja, potem ko je padel v vodo deal za Alderweirelda.

Če je kdo gledal statistiko Oscar-Turan je imel Oscar še vedno boljšo sezono kot Turan in upam, da Oscar ostane in Turan ne pride v Chelsea. Preveč denarja in premalo muzike. Raje vidim, da dobita Traore in Loftus-Cheek svojo priložnost.
Image
jernej93

Post by jernej93 »

Sj to je tudi meni smešno, da je Juve poslou 20M za Oscarja :D

Za ta dnar se na današnjem trgu težko Iličića dobi ...
Image
rover

Post by rover »

Predsednik Fiorentine pravi, da je Salah njihov, potem pa agent pravi drugače.

Expres poroča da Stoke hoče za Begovića 8 miljonov funtov in 3 posojene igralce (Victor Moses, Patrick Bamford in Ruben Loftus-Cheek). Piše tudi, da za Pogbo Juventus hoče Oscarja in Williana. Halo tole je že izsiljevanje oz so njihove mokre sanje.
Image
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Sem na hitro naredu anketo
jernej93

Post by jernej93 »

Sam dejte no, to je smešno :D

Pač Oscar je bil v zadnjih treh sezonah standardni igralec Chelseaja, lani prvaka (zame osebno) najmočnejše lige na svetu, pri 23ih ima že 45 nastopov za brazilsko izbrano vrsto, 2014 pa je bil celo izbran v najboljšo enajsterico svetovnega prvenstva. In Juve oceni igralca na 19M? Golazen :x

Firmino je recimo Liverpool prišel 40M pa je igral v midtable nemškem klubu in ima par nastopov za Brazilijo. Po tej logiki je Oscar vreden 100 :)
Image
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Ja, kot da bi se norca delali iz nas :D Vprašanje sicer kolk je tu resnice. Pod 40m€ mislim da se sploh nimajo kaj za pogovarjat glede na današnje cene.
Je pa smešno da cenijo svojega Pogbaja na 80m+ Oscarja pa na 25m :D
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Tudi sam ne razumem teh cenitev. Skor absurdne so..če je Juve dejansko poslal ponudbo za 20M€ kot se piše, potem res nimajo pojma oz. so še v sedmih nebesih in mislijo da lahko tako precenijo svoje in podcenjujejo druge zato, ker so bli v finalu LP in jim je "narasla" vrednost. Še dodatno pa Pogbi nabijajo ceno zato, ker se klubi dobesedno tepejo za njegove usluge.
Gre pa spet za klasično pregovarjanje, a so najboljši igralci PL res toliko bolj vredni od najboljših v recimo Serie A itd., ker so te lige precej slabše po kakovosti klubov znotraj lige?
Za moje pojme so, ampak morda sem pristranski, ker pač podpiram BPL >>> all :) Ampak me vseeno skor mal užali da se en (pardon na izrazu) pederski Juve tko dela norca iz nas in naših igralcev. Je pa res da to ni prvič ko želi kdo od Chelseaja iztisniti MAX, kar se keša tiče ;)
Post Reply