Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
2
11%
Zinedine Zidane
6
33%
Luis Enrique
8
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%

Total votes: 18

Grugar

Re: Re: Govorice

Post by Grugar »

A ima chelsea kakšne ekskluzivne pravice za odkup?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
All rights reserved.
didier

Post by didier »

Upam, da imamo kake procente pri njegovi nadaljnji prodaji :)
Blue is the colour!
rover

Post by rover »

Everton je zavrnil 3 ponudbo Chelsea za Stonsa in zgleda bo ta branilec na prodej šele v naslednji sezoni. Chelsea poskuša dobiti kokeja, Atletico je zavrnil ponudbo 46 miljonov funtov. Chelsea hoče pripeljat na posojo še enega LB igralca Layvin Kurzawa iz Monaca. Iz Partizana pa hoče pripeljati mladega wingerja Andrija Živkovića.

Res zgleda, da Marina oz Emanalo slabo trguje. Pri prodaji Lukakuja bi morala bit opcija, da Chelsea lahko kupi kakšnega igralca iz Evertona. Še slabše so prodali Filipe Luisa, tukaj bi moral it v ponudbo Koke ali Griezmann denar + Luis. Pa na žalost tega nismo storili. Juventus nam hoče odpeljati Cuadrada in Ramiresa, a Mourinho ju ne da.

Dejmo jim Cuadrada in Ramiresa, in pripeljimo Witsela.
Image
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Juventus si baje želi Cuadrada in Ramiresa.
Da bi jim prodali Cuadrada in za enak denar kupli Pedra bi bila idealna poteza.
holdicfc

Post by holdicfc »

Upam da je juve odločen da ju pripelje, ker Juan očitno ni za EPL (kakovosten je brez dvoma, ampak anglija mu očitno ne ustreza), Ramiresa pa ne prebavim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
rover

Post by rover »

Jaz bi dal vse tri Cuadrada, Ramiresa in Mikla za Pogbo + keš oz Witsela. Upal sem da Romeuo ostane.

Danes oz jutri naj bi bila uradno predstavljena Kenedy in Baba Rahman. Prihod Kenedyija pa kaže na odhod Cuadrada (Juventus) in Mosesa (West Ham). Everton je kupil mladega CB-ja Mason Holgatea iz Barnsleya. Kar samo kaže, da bo John Stones verjetno zapustil Everton, pa če Roberto Martínez, še naprej trdi, da Stones ostaja v Evertonu. Vprašanje je samo ali bo odšel v Chelsea ali United. Navijači Chelsea pa bi takoj prodali Mikela namesto Romeua. Sam bi imel na mesto Mikela, kar lepo Akeja.
Image
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Še nekaj zanimivih besed:

Mourinho: "If one day Chelsea wants to make a very important buy #CFC has economical conditions for that and also moral conditions for that”
"If we have one new player or a couple of new players, [it’s] welcome. Yes, it’s a possibility."
"The market is open and you know that a defender we are going to do for sure." (a misli s tem Stonesa ali Babo? Intervju je dal včeraj vendar nisem prepričan kdaj točno, verjetno po uradni naznanitvi Babe
"Two players - one a left-back - but I wait and see. We have the money"

Verjetno je ta drugi player Stones. Jaz bi sicer na njegovem mestu naredil nekoliko drugače in poskusil kupiti Stonesa januarja, ker če tako pogledaš so s prihodom Babe za mesto CB-ja na voljo 4je nogometaši. Poleg tega bi Stones lahko konstantno igral še pol leta in se še dodatno razvil.

Nujen se mi pa zdi nakup enega vezista/napadalnega vezista, žal pa ni več veliko alternativ na trgu.

Btw, Griezmann je podpisal novo izboljšano pogodbo. Nima zgolj višje plače, ima tudi višjo odkupno klavzulo (že prej je bila 64m)...
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Sem zasledil, da so Evo Carneiro odpustili, ker naj bi imela odnose z Banetom. Me zanima, če je na tem kaj resnice, al gre za klike.
bork

Post by bork »

sigismund wrote:Sem zasledil, da so Evo Carneiro odpustili, ker naj bi imela odnose z Banetom. Me zanima, če je na tem kaj resnice, al gre za klike.
A sedaj so jo že kar odpustili? Ker nazadnje, ko sem bral članek o njej je pisalo, da so jo zgolj premestili.
Glede Ivanovića sem pa jaz tudi bral, vendar še noben resen medij zaenkrat ne poroča o tem. Njen bivši fant je v nekem intervjuju par dni nazaj povedal, da ga je prevarala z igralcem Chelsea.. dodal je še nekaj sočnih v smislu, da je prava prasička v postelji :D
Čisto možno da je res Bane in da se to pozna na njegovih igrah..samo da pa bi jo zaradi tega odpustili/premestili je pa malo čudno.
Že takoj na začetku Mourinhove tretje sezone so v slačilnici manjši nemiri, naklučje?
rover

Post by rover »

Ta intervju so odstranili z neta se pravi ni vse res kar govori. Eva je uradno dala vedet, da se bo vrnila na klop. Je pa vse odvisno od Mourinha, ki bo moral začet delat za uspehom ne da ima neke svoje fore.

Roman je dal zeleno luč, Mourinhu da lahko pripelje 3 okrepitve. To naj bi bil Stones, CM in ofenzivni vezist oz winger lahko tudi napadalec. Cuadrado je naprodej oz bo šel na posojo. Zgodi se lahko, da odide še Remy, ki ga hoče Galatasaray oz West Ham.

Kdo so 3 okrepitve poleg Stonsa še Isco oz Grizman je pomoje še Witsel in Austin.

Zgleda da Pedro prihaja:
According to @mohd_tagaya, Pedro has agreed to join Chelsea. cfc
Mert Carbià: Official: Pedro will join Chelsea on a 5 year deal. They will pay 32m for the flamboyant spanish winger. CFC FCB
Chelsea have not ruled out an attempt to hijack Utd’s move for Pedro. It remains to be seen whether they've left it too late. [Telegraph]
Kdo bo šel v posel za Stonsa:
Chelsea could offer Everton players on loan as part of a fourth bid for Stones. Moses, Bertrand and Cuadrado are all available. [Telegraph]
Last edited by rover on 18 Aug 2015, 23:34, edited 1 time in total.
Image
bork

Post by bork »

AlexAK wrote:Pridem domov in povsod vidim Pedro v Chelsea! Ampak nobene resne novice, ki bi se ji dalo verjet...
Se ne bi čudil če je res.. :) smo že znali kdaj koga komu takole spelat.. nikol nisem dvomil, da lahko dobimo Pedra, če bi se le spustili v bitko za njega.. če bo/je uprava dejansko bidala zanj, je on pomoje naš, ker mislim da bi zbral nas pred Unitedom. Počakajmo do jutri, ko se bo vedelo kaj več.
Je pa sumljivo kaj United toliko mučka okoli njega.
mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Post by mlinko »

Tole s Pedrom bi blo kr noro. Čeprov je ful smešno ker je popoldne že pisal da je Guillem Balague poročal o tem, da je pedro že potrdu personal terms. Je pa res, da smo v preteklosti že hijackal kakšen deal pa tud pod radarjom znajo naši delat. :)

Poslano z mojega Nexus 5 z uporabo Tapatalk
CFC :cfc01:
bork

Post by bork »

Skeptičen, mogoče je to mal prehuda beseda... Ampak enostavno se mi zdi, da tudi Di Marzio ni tisto, kar je bil recimo 2 leti nazaj. Večkrat se zgodi, da spusti kakšno novico v javnost, ki se potem izkaže za bučko.
Ne nazadnje je bil prav on tisti, ki je prvi poročal, da bomo pripeljali Tellesa... hvala bogu smo potem pripeljali Babo, čeprav je tudi za njega poročal da pride.
cole11

Post by cole11 »

Pedro blizu prestopa v Chelsea. Odškodnina 28+2M, poroča marca.com.
bork

Post by bork »

"Chelsea is ready to welcome their next addition. The Blues are on the verge of closing the deal for Alex Telles, the negotiation with Galatasaray for the player born in 1992 is in the final stages"
Tole ni blo tak nedolžno poročanje, ki mi je nagnalo precej "straha" v kosti, da bomo res tega braziljerota podpisal, ki je 10x slabši od Babe :D
Pri Pogbi je pa poročal zgolj to da se zanimamo ja, čeprav jaz še vedno dvomim, da smo se sploh zanimal...za mene pomeni zanimanje poslana ponudba, pa naj bo to 20m ali 80m.

Glede Pedra je pa tako, da sem bil jaz čisto navdušen 1 mesec nazaj, ko se je nekaj govorilo, da ga bomo pripeljali. Od takrat je imela Barca 3 pomembne tekme, pa se na nobeni ni kaj prida izkazal... Upam, da je šlo pri njem bolj za to, da ni bil 100% pri stvari kot pa za to, da ni v formi.
Post Reply