JeroDrogba11 wrote:eno čisto resno vprašanje glede Hazarda- koliko od vas obožuje Hazarda in njegovo igro?
sam osebno nisem bil nikoli navdušen nad njim, tudi prejšnjo sezono ne, čerpav je bil igralec sezone EPL. ne vem čisto, zakaj je bil igralec lanske sezone?. sej je dal nekaj golov in nekaj asistenc. ima tudi nevarne prodore, vendar so zelo individualni. pa če ste ga gledali na zadnjem svetovnem ni naredil skoraj nič za Belgijo. letos tudi ni pokazal nobene dobre igre. 30 tekem brez gola, komaj kakšna asistenca, ko dobi žogo, gre glava dol in v dribling.
in če daje real za njega 100 milijonov funtov, ga je definitivno treba prodati. za ta denar lahko dobimo griezmana ali pogbaja plus kupimo se koga zraven. komot kupimo Maneja za 30, ki je prav dober in nevaren igralec
ali Mahreza, ki kaže neverjetne tehnične sposobnosti
to je zgolj moje skromno mnenje
Hvala bogu da imamo vsaj nekoga, ki si upa v driblinge pa včasih malo zasolirat. Ne pa da vsi iščejo podaje na 3 metre pa po moznosti v kazenskem prostoru. Za moje pojme je Hazard še vedno najbolj nevaren v driblingih ko je na igrišču. Mogoče ne razmišljam prav, ampak za moje pojme je biu Eden letos samo na parih tekmah slab. Ostalo je odigral pač solidno, je pa postavil lani previsoko letvico in zato je marsikdo razočaran. 100M gor ali dol, takšnih igralcev z takem potencialu (top 5 na svetu) se ne prodaja. Bila bi neumnost! Sploh pa ker smo klub ki ne rabi nujno denarja.