Če ga Muri dobi v roke, sem prepričan, da ga bo v pol leta porihtal, ker talent nedvomno ima, fiziko pa tudi. Jaz si ga še vedno želim videt pri nas, vendar ne za takšno vsoto kot smo jo ponujali lani (vse nad 35m€ je preveč) in po tem, ko nas zavrne Koulibaly/Napoli
Re: Govorice
Izjemno slabo sezono ima za sabo.. Analitiki so mnenja, da je to posledica predvsem 1. igranja pod Martinezovo taktirko in 2. zadrževanja v klubu proti njegovi volji.
Če ga Muri dobi v roke, sem prepričan, da ga bo v pol leta porihtal, ker talent nedvomno ima, fiziko pa tudi. Jaz si ga še vedno želim videt pri nas, vendar ne za takšno vsoto kot smo jo ponujali lani (vse nad 35m€ je preveč) in po tem, ko nas zavrne Koulibaly/Napoli
bi ga pa raje imel kot kakšnega Manolasa.
Men se zdi, da imamo kar dva soldima CBja v Cahillu in Ivanovicu... sedaj pa rabimo neko WC kvaliteto oz. nekoga, ki bo v naslednji sezoni to postal. Zato mi niso najbolj všeč ideje o raznih Rudigerjih in Benatijah, glede na to da se niti v BL nista izkazala. Žal pa je trg zelo omejen, Bayern je že pobral Hummelsa, drugi neki wc branilci pa niso na voljo.
Jaz pa bi takoj imel Pogbaja! Ja res je, ni garač in ni tisti tip vezista, ki bi ga najbolj potrebovali. Bi pa ogromno pridobili s prodajo dresov, priljubljenost kluba bi se zopet dvignila in potencialne okrepitve bi videle, da smo ambiciozni. Pogbaja pač ne zavrneš, on zavrne tebe.
Sicer pa Gueye se mi zdi solidna okrepitev za primerno ceno
Jaz pa bi takoj imel Pogbaja! Ja res je, ni garač in ni tisti tip vezista, ki bi ga najbolj potrebovali. Bi pa ogromno pridobili s prodajo dresov, priljubljenost kluba bi se zopet dvignila in potencialne okrepitve bi videle, da smo ambiciozni. Pogbaja pač ne zavrneš, on zavrne tebe.
Sicer pa Gueye se mi zdi solidna okrepitev za primerno ceno
Last edited by bork on 29 May 2016, 19:16, edited 1 time in total.
Re: Re: Govorice
Jest pa sploh ne vem kaj naj pričakujem. Občutek imam, da je naslednja sezona po občutkih lahko še slabša kot je bila letošnja. Nevem. United se je praktično z najavo Joseja vrnil na listo želj vsem WC igralcem. Denarja ima tudi neomejeno pa še kar koli zadnje dni berem je samo pozitivno gor in dol United. Ne spomenim se člankov, ki so izpodbijali splošno mnenje, da je Jose obrambni trener, ko je drugič prišel k nam. Sedaj pišejo o njem kot o Bogu. Druga stvar pa je, da se razen tega o Lukakuju ne piše čisto nič, da smo dejavni. Sedaj pa se je še PSG vmešal. Dejansko je edina pot trenutno čimhitreje pripeljati igralce, ki si jih želimo preden se ogrejejo še drugi klubi. Ker potem je tako kot pri Nainggolan-u, da ima na izbiro še Jose-ja. Ja valda, da bo skočil tja če pa je jasno, da ima klub načrt priti v 3h letih na vrh Evrope spet. In se strinjam z Borkom. Če podpišemo (vem, da je praktično nemogoče) Pogbaja takoj pošljemo signal, da mislmo resno že naslednje leto.
V kratkem. Trenutno sem še bolj črnogled, kot recimo 3 mesece nazaj.
V kratkem. Trenutno sem še bolj črnogled, kot recimo 3 mesece nazaj.
CFC 
Zgleda da temu ni tako:AlexAK wrote: Na koncu bomo podaljšali s Patom ...
PSV si želi prestop Marca van Ginkla iz Chelseaja. Upam, da se to ne zgodi in da gre MVG z Chelseajem v Avstrijo in ZDA na pripravjalne tekme.Brazilian club Atletico Mineiro are preparing a bid to sign Corinthians striker Alexandre Pato, who is on loan at Chelsea. Alexandre Pato is due to return to Brazil next week after completing an unhappy four-month loan spell at Chelsea. The only obstacle for Atletico Mineiro is Alexandre Pato's salary demands, said to be around $230,000 a month.
Brendan Rodgers ki vodi Celtic si želi na posojo želi branilca Fankatyija Daba, ki je odlično igral na Chelseajevi akademiji v prejšnji sezoni.
River Plate zahteva 8 miljonov funtov za branilca Emanuela Mammaneja.
Inter iz Milana pa za Ivana Peršića za zahteva 16 miljonov evrov.
Chelsea naj bi dal ponudbo 23 miljonov funtov za branilca Antonia Rudigerja, ki je bil posojen v Romi.
- damjan1120
Blo bi dobr, da mamo sestavljeno ekipo do pričetka priprav (prva tekma je že 16.7) ampak je to praktično nemogoče
Vmes sta še Euro in Copa pa pol še, sicer nepomembne OI, tko da jz večjih okrepitev sploh ne pričakujem, še zlasti ne pred koncem Eura 
holdicfc wrote:Liechtsteiner je pred prestopom v Chelsea.

Upam, da Conte pripelje kakšnega mladega igralca za na RB in NE Liechtsteinerja, ki ima 32 let.Giuseppe Marotta: "Stephan Lichtensteiner is an important player and he will continue at Juventus.".
PSV si želi kupiti Marca Van Ginkla, Borussia iz Monchengladbacha pa želi kupiti Andreasa Christensena (15, 2 miljona funtov). Za oba igralca se čaka odločitev Antonia Conteja, prodaja pride v poštev samo z odkupno klavzulo. Real Betis želi imeti na posoji poleg Charlyija Musonde še Dominica Solankeja. Roma je kupila Antonia Rudigerja in Conte upa, da bo sedaj lahko kupil Kostasa Manolasa. Simeone je postavil ultimat in hoče nazaj Diega Costo. Arsenal nam hoče speljati Kurta Zoumaja, ki je komaj začel z treningi. Lahko se zgodi da pride do menjave Willian - Juan Mata, drugače pa Mato hoče Barcelona. Mata res nima sreče in spet ga podi Mourinho.
Če ne poteka kakšen tih posel v ozadju in glede na vse govorice, mislim da sta naši glavni tarči za centralnega branilca Koulibaly in Rüdiger.

-
john terry
Koulibaly + en bočni ( govori se o Lichsteinerju, čeprav bi bolj koristiu lb pa da gre azpi na rb) pa mamo obrambo za naslednjo sezono.
Odvisno je tut kakšen sistem si bo zamislu Contejohn terry wrote:Koulibaly + en bočni ( govori se o Lichsteinerju, čeprav bi bolj koristiu lb pa da gre azpi na rb) pa mamo obrambo za naslednjo sezono.

-
john terry
To je res, sam za 3-5-2 rabš tut 3 dobre cb-je (conte ma pri italiji naprimer barzagli-bonucci-chiellini), ki pa jih ta trenutek nimamo. 
Najprej Arsenal Xhako, sedaj City Gundogana (res da poskodovanega).. oba dva igralca, ki bi zelo prav prisla tud nam. Mi pa seveda cakamo, zgleda Roman nabira se zadnje cente za nakup Pogbaja, druge razlage tle ni 
Glavni skavt pri Chelseaju pravi, da bo Abramovič v tem prestopnem roku zelo dejaven, kot je bil med leti 2003-08. To pomeni, da se bo veliko trgovalo na trgu z igralci. Abramovič ima veliko denarja za prave igralce, obenem pa hoče igralce, ki bodo čez 3 leta igrali za klub. V Londonu je kar nekaj agentov od različnih igralcev, kot sta Antonio Rudiger in Kalidou Koulibaly. Chelsea mora čim prej kupiti igralce, ki si jih želi Conte, najbolje še pred evrom, ker potem bo cena teh igralcev šla samo gor.
Kaj mislite o tej menjavi:

Chelsea bo težko zadržal glavne igralce predvsem Williana in Costo.
Kaj mislite o tej menjavi:

Chelsea bo težko zadržal glavne igralce predvsem Williana in Costo.