Men je manj primitivnih tistih 10, ki se med sabo sklofajo v ulci kot pa 300 tistih ki trgajo stole pa zraven ogorža ostal folk. Zraven pa mečejo slabo luč na ostale in na klub. Ne podpiram pa tiste, ki pridejo v mesto pa tm sred nek začnejo škodo delat, da izzovejo pretep. Je pa težko govort kako je če si del tega celo živlenje. Poznam kar nekaj ljudi, ki so mogoče še celo bolj normalni kot jaz pa majo na lagerju marskakšno zgodbo. Nimam pojma kako je, ker že to, da se derem kdaj na tv, ko igra klub, ki je iz mesta, kjer še nisem bil, je pokazatelj, da sem zgleda primitiven.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Splošna debata
Re: Splošna debata
Ja sam gunih 10, ki se med sabo zmenjo delajo škodo samo sebi. Če se zmenjo v lokalu so zame isto primitivci. Mogoče sm se narobe tud mal izrazu. Bolj podpiram to, da delajo škodo sami seb. Ne bom pa zadej stavu pa navijov, ko se bojo tolkli
.
CFC 
- sigismund
- admin
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 278 times
Hmm, nismo mel včasih temo Roman Abramovič?
Skratka, Ruski milijarder Roman Abramovič očitno nima sreče v ljubezni, saj se že tretjič ločuje. V zakonu z Dašo Žukovo sta vztrajala deset let.
Skratka, Ruski milijarder Roman Abramovič očitno nima sreče v ljubezni, saj se že tretjič ločuje. V zakonu z Dašo Žukovo sta vztrajala deset let.
Se kaj ve kje bo chelsea igrau ko bojo zaceli bridge večet. Naj bi zaceli letos po koncu sezone
- blueboy11826
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 115 times
Rečen je blo, da na Twickenhamu... če še velja to pa nevem. Drugač pa dom ragbija (če kdo ne ve), res prizorišče z zgodovino 
KTBFFH
- blueboy11826
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 115 times
sem pogledu... maš prou.. Twickenham naj bi zavrnl, ker hočejo, da se spoštuje, da je to dom ragbija. Wembley baje ja.
KTBFFH