IGRA - Ugani začetno enajsterico, sezona 2017-18
Re: IGRA - Ugani začetno enajsterico, sezona 2017-18
Razpored točk po 1/8 EFL pokala (Carabao Cup)

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo 4.11. ob 17:00, ko igramo ligaško tekmo proti Crystal Palacu(H).

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo 4.11. ob 17:00, ko igramo ligaško tekmo proti Crystal Palacu(H).
Sej jst bi marsikdaj skor pozabu, še dobr da morm vodit
Oba s faraonom sta pozabila parkrat oddat, glih zdej k nam ostalim gre dobr
Razpored točk v 11. krogu PL:

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v četrtek ob 18:55 proti BATE Borisovu (A), link za napoved je spodaj!
BATE Borisov - Chelsea (EL) 
Razpored točk v 11. krogu PL:

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v četrtek ob 18:55 proti BATE Borisovu (A), link za napoved je spodaj!
Last edited by m4t1c on 11 Nov 2018, 22:25, edited 1 time in total.
Razpored točk v 4. krogu EL:

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo ob 15:15 proti Evertonu(H), link za napoved je spodaj!
Chelsea - Everton (PL) 

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo ob 15:15 proti Evertonu(H), link za napoved je spodaj!
Razpored točk v 12. krogu PL:

Skupna lestvica:

Sledi reprezentančni premor
Naslednja tekma je čez 2 tedna v soboto, 24.11. ob 18:30 proti Tottenhamu(A), link za napoved je spodaj!
Tottenham - Chelsea (PL) 

Skupna lestvica:

Sledi reprezentančni premor
Naslednja tekma je čez 2 tedna v soboto, 24.11. ob 18:30 proti Tottenhamu(A), link za napoved je spodaj!
Razpored točk v 13. krogu PL:
V tem krogu smo oddali postave jaz, Tišipas in AlexAK. Faraon in skoky nista oddala.
Vsi trije smo oddali iste postave in menjave, vsak je dobil 10+2 točki.
Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v četrtek, 29.11. ob 21:00 proti PAOK(H), link za napoved je spodaj!
Chelsea - PAOK (EL) 
V tem krogu smo oddali postave jaz, Tišipas in AlexAK. Faraon in skoky nista oddala.
Vsi trije smo oddali iste postave in menjave, vsak je dobil 10+2 točki.
Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v četrtek, 29.11. ob 21:00 proti PAOK(H), link za napoved je spodaj!
Razpored točk v 5. krogu EL:

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo ob 13:00 proti Fulhamu(H), link za napoved je spodaj!
Chelsea - Fulham (PL) 

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je v nedeljo ob 13:00 proti Fulhamu(H), link za napoved je spodaj!
Haha, mater, dons me je pa čist zj*bal Maurizio s tole postavo, hah

Razpored točk v 14. krogu PL:

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je ŽE v sredo, 5.12. ob 20:45 proti Wolverhamptonu(A), link za napoved je spodaj!
WOL-CHE(PL) 
Samo v opozorilo, v decembru so tekme praktično vsake 3-4 dni, tako da ne pozabljat na oddaje
Jaz bom pa tudi probal vse pravočasno objavljat, če slučajno kdo želi oddati postavo, še preden objavim link, mi jo lahko tudi pošlje v DM in mu jo bom dodal v sistem.

Skupna lestvica:

Naslednja tekma je ŽE v sredo, 5.12. ob 20:45 proti Wolverhamptonu(A), link za napoved je spodaj!
Jaz bom pa tudi probal vse pravočasno objavljat, če slučajno kdo želi oddati postavo, še preden objavim link, mi jo lahko tudi pošlje v DM in mu jo bom dodal v sistem.