CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
Caballero, Mount in Pedro v prvi postavi. To pa ne bo dobro. Vsaj Abraham je v prvi ...
Glede na formo Kepe bo Caballero mogoče celo boljša izbira,glede Pedra sem tudi optimističn da zna presenetit,Willian rabi počitek,Pedro pa ponavadi igra borbeno kar bomo danes potrebovali...se mi zdi da je najšibkejša točka Mount,za Abrahama pa bomo videli....
Seveda slab občutek, saj igramo proti tretje uvrščeni ekipi.....tudi sam nimam najbolšega občutka, vendar smo letos proti najboljšm ekipam odigrali najboljše tekme. Pustimo tisto prvo z MUTD, kasneje so se pa mal zresniln1i9k9o6 wrote:Mam pa že cel dan (ne glede na postavo) slab občutek za danes...
Ni blo tole za penal.. igra je drugace v redu vključno s kantejem. Se vidi razlika ce igramo 4-2-3-1. Drugace pa upam da menja abrahama in mounta za barklija in batmana.
- chelsea boy
Res je šel tam Soyuncu s kolenom v koleno. Ne glede na to ali je to penal ali ne, Liverpoolu bi tole nedvomno piskali.
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Spet zelo zelo slaba konkretnost v napadu, ali v blok, ali zgrešena žoga, ali prestrežena žoga, ko pridejo v nevarno situacijo prav veš da nebo gola. Ne vem zaka tak slaba učinkovitost.
Sta me pa v 1. polčasu navdušila James in zaenkrat najboljši igralec tekme Kante, spet tisti stari dobri Kante, res neverjetno koliko žog je prestregel, me prav zanima številka.
Najbolj sem razočaran nad Hudsonom, pa tudi Mountom in Abrahamom. Pedro kar solidno, Caballero zaenkrat brez napake. Pričakujem vstop Williana, Kovačiča in če bo treba Mitshyja.
Sta me pa v 1. polčasu navdušila James in zaenkrat najboljši igralec tekme Kante, spet tisti stari dobri Kante, res neverjetno koliko žog je prestregel, me prav zanima številka.
Najbolj sem razočaran nad Hudsonom, pa tudi Mountom in Abrahamom. Pedro kar solidno, Caballero zaenkrat brez napake. Pričakujem vstop Williana, Kovačiča in če bo treba Mitshyja.
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Zelo mešani občutki nad prvim polčasom... sicer smo bili boljši in si ustvarili cel kup enih priložnosti, ampak to nam nič ne pomaga, če so naši igralci ob zaključnem streslu stekleni oz. še slabše, ko se ful cela žoga. Mount, Abraham in Odoi so zapravljali nemogoče in še sreča, da nas Leicester ni kaznoval iz svojih treh lepih priložnosti. Drug polčas zna bit zelo zanimiv, tisti ki prvi zadane zna tekmo na koncu tudi dobit, ampak se mi zdi da bodo oboji zadovoljni z remijem.

MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!! 

- chelsea boy
- chelsea boy
- chelsea boy
Zakaj pa ne bi dal 40-letnega dedka, ki ni branu resne tekme že od svetovnega prvenstva, kjer je use zajebu v gol?