CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Jaz tudi srčno upam na zmago.
Idealen čas bi bil potegnit 3 pike za moralo.
Me firbec matra kakšna bo postava
Idealen čas bi bil potegnit 3 pike za moralo.
Me firbec matra kakšna bo postava
BLUE IS THE COLOUR!!!
Sigismund, se strinjam, definitivno se kaže neka bolj pozitivna energija med igralci, sam bi rekel, da je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da so se u prvo postavo vrnil Rudiger,Azpi,Jorginho,Alonso se mi zdi, da je predvsem njihovo nezadovoljstvo z minutažo močno vplivalo na moralno stanje v ekipi. Sigurno pa gre največja zasluga Tuchlu, v enem članku sem prebral, da daje velik poudarek na odnosu med igralci in seveda relaciji trener-igralci, pogosto naj bi se na treningih po domače povedano zajebaval z igralci, jih objemal in z njimi imel skoraj da prijateljski odnos. Imet takega trenerja najbrž močno vpliva na moralo.
Kar se današnje tekme tiče, seveda je derbi in bo tekma težka, a smo lahko glede na videno do sedaj upravičeno dokaj optimistični. Predvidevam, da Tuchel formacijsko ne bo kaj zlo spreminjal, najbrž za to niti ni neke potrebe. Zanima me, za koga se bo odločil v špici, a bo tja postavil Wernerja in šel na hitrost, ali pa Girouda in s tem pridobil na skok igri in večji možnosti za visoke predložke. Omenjalo se je celo možnost igranja Pulišića kot neko lažno 9, predvsem zaradi hitrosti in ker je Werner, ki je sicer tudi hiter, v slabi formi. Havertz in Zouma sta doubtful, a najbrž te tekme ne bi začela v prvi postavi v vsakem primeru.
Jose je star maček, in je rojen za take derbije, ko je na papirju v vlogi favorita njegov nasprotnik. Park the bus in komntre na Sona in Bergwijna ki sta hitre, neke druge najbrž od njih ne gre pičakovati. Najbolj ključno je, da ostanemo potrpežljivi in se ne zaletavamo, saj so njihove kontre res strupene.
Bi si upal napovedat, da tist, ki prvi zadane, ma 90% dobljeno tekmo, tko da je pomoje ključno da zabijemo prvi in jih prisilimo v odprto igro.
Ajmo, mamo to!
Kar se današnje tekme tiče, seveda je derbi in bo tekma težka, a smo lahko glede na videno do sedaj upravičeno dokaj optimistični. Predvidevam, da Tuchel formacijsko ne bo kaj zlo spreminjal, najbrž za to niti ni neke potrebe. Zanima me, za koga se bo odločil v špici, a bo tja postavil Wernerja in šel na hitrost, ali pa Girouda in s tem pridobil na skok igri in večji možnosti za visoke predložke. Omenjalo se je celo možnost igranja Pulišića kot neko lažno 9, predvsem zaradi hitrosti in ker je Werner, ki je sicer tudi hiter, v slabi formi. Havertz in Zouma sta doubtful, a najbrž te tekme ne bi začela v prvi postavi v vsakem primeru.
Jose je star maček, in je rojen za take derbije, ko je na papirju v vlogi favorita njegov nasprotnik. Park the bus in komntre na Sona in Bergwijna ki sta hitre, neke druge najbrž od njih ne gre pičakovati. Najbolj ključno je, da ostanemo potrpežljivi in se ne zaletavamo, saj so njihove kontre res strupene.
Bi si upal napovedat, da tist, ki prvi zadane, ma 90% dobljeno tekmo, tko da je pomoje ključno da zabijemo prvi in jih prisilimo v odprto igro.
Ajmo, mamo to!
Če prav razumem postavo Spursov bodo igrali 4-2-3-1 Vinicius u špici, Son in Bergwijn na krilih,zgleda se bodo lotili malo bolj ofenzivno od pričakovanj.
Zouma in Havertz sta out zaradi poškodb.
Zouma in Havertz sta out zaradi poškodb.
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Pričakovana postava, Jamesu mislim,da bo glede na njegov način igre RWB še bolj ustrezal kot RB. Upam na Kanteja v nadaljevanju, ker bi znal s tem Tuchlovim pressingom delovat zlo dobr na sredini
KTBFFH
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Dominanten polcas, noro zadovoljen.
Da bodo nasi zdrzali se 45 minut takega pritiska in igre bo tezko, fajn bi blo dat se enga ker zadnjih 15 minut pricakujem ofenzovo spursov na vse ali nic, kar zna biti s Christensenom na CB kar opasno za nas.
Da bodo nasi zdrzali se 45 minut takega pritiska in igre bo tezko, fajn bi blo dat se enga ker zadnjih 15 minut pricakujem ofenzovo spursov na vse ali nic, kar zna biti s Christensenom na CB kar opasno za nas.
Razen poškodbe Silve bi težko napisal kaj negativnega o tem polčasu. Skoda da u kazenskem prostoru nismo za odtenek bolj klinični,upam da nas ne bo to na koncu stalo,drugače pa za moj okus zelo dobro.
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Zelo dober polčas, samo upam da čimprej damo tale 2. gol da ne bomo prej kakega brezveznega fasali, zmaga je nujna !