Liga prvakov 2020/21
Re: Liga prvakov 2020/21
Sj mogoče me je lahk sram. Sam jest do ene 89. minute T. Silve nism prepoznal. Sem si skos mislu pa koji k zdj kažejo enga od ATM-ja. Sam pol po najdl cajta dojamem kva pomen TS na kapci. Svaka čast. Zmer je lepo vidt, da je v slačilnici dobro vzdušje.
Drugače pa ja. Kante back to his best. Rüdiger pa borec. Ne jebe. To bi jest izpostavu.
Bo pa definitivno treba izkoriščati priložnosti. Proti boljšim ekipam ne bo toliko šans, proti slabšim pa tako lahko hitreje pospravimo tekmo pod streho. Ker tokat k sm pa včerj vstal pa se usedu k so šli proti golu se pa že dolgo nism.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Drugače pa ja. Kante back to his best. Rüdiger pa borec. Ne jebe. To bi jest izpostavu.
Bo pa definitivno treba izkoriščati priložnosti. Proti boljšim ekipam ne bo toliko šans, proti slabšim pa tako lahko hitreje pospravimo tekmo pod streho. Ker tokat k sm pa včerj vstal pa se usedu k so šli proti golu se pa že dolgo nism.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
CFC 
Še ena taktično odlična odigrana tekma, Atletico je sicer prvih 10 minut pritisnil, drugače pa smo imeli tekmo več al majn lepo pod nadzorom.
Praktično ni blo slabega igralca včeraj, Kante pa itak man of the match, če uspe ostat brez poškodbe in kazat take predstave še naprej, bo ključen igralec v težkih tekmah.
Se pa strinjam, da lahko realizacijo še izboljšamo, mogoče se nam bo zdaj prot lažjim nasprotnikom bolj odprlo.
Kar se sodniških odločitev tiče - Azpijev prvi kontakt pri vlečenju je bil izven kazenskega prostora, potem pa je roko umaknil, Carrasco pa je zelo hitro padel, skorajda malo preveč očitno, se mi zdi, da se zato Orsato ni odločil za enajstmetrovko. Zakaj ni pregledal situacije var sicer nevem, zgleda je bil prepričan v svojo odločitev v var sobi pa so ocenili da ne gre za jasno in očitno napako.
Rdeč karton je bil mogoče rahlo strog, ampak povsem v skladu s pravili. Rudiger je sicer reakcijo Savića izzval, ampak se pač ne smel pustit sprovocirat in tako odreagirat.
Reakcija Silve in veselje skupaj z Jorginhem in Mountom pa samo dodatno potrjujejo kakšno vzdušje vlada v slačilnici, to kot navijač res rad vidim.
Overall čez obe tekmi pa smo vsekakor zasluženo napredovali in lahko z veseljem in optimizmom spremljamo petkov žreb! Osebno si najbolj želim Porto, menim pa, da se ne rabimo bat nikogar!
Praktično ni blo slabega igralca včeraj, Kante pa itak man of the match, če uspe ostat brez poškodbe in kazat take predstave še naprej, bo ključen igralec v težkih tekmah.
Se pa strinjam, da lahko realizacijo še izboljšamo, mogoče se nam bo zdaj prot lažjim nasprotnikom bolj odprlo.
Kar se sodniških odločitev tiče - Azpijev prvi kontakt pri vlečenju je bil izven kazenskega prostora, potem pa je roko umaknil, Carrasco pa je zelo hitro padel, skorajda malo preveč očitno, se mi zdi, da se zato Orsato ni odločil za enajstmetrovko. Zakaj ni pregledal situacije var sicer nevem, zgleda je bil prepričan v svojo odločitev v var sobi pa so ocenili da ne gre za jasno in očitno napako.
Rdeč karton je bil mogoče rahlo strog, ampak povsem v skladu s pravili. Rudiger je sicer reakcijo Savića izzval, ampak se pač ne smel pustit sprovocirat in tako odreagirat.
Reakcija Silve in veselje skupaj z Jorginhem in Mountom pa samo dodatno potrjujejo kakšno vzdušje vlada v slačilnici, to kot navijač res rad vidim.
Overall čez obe tekmi pa smo vsekakor zasluženo napredovali in lahko z veseljem in optimizmom spremljamo petkov žreb! Osebno si najbolj želim Porto, menim pa, da se ne rabimo bat nikogar!
Glede sodniških odločitev bi jaz rekel, da situacija z Azpijem definitivno ni bila za penal. Azpi je zgolj položil roko na Carrasca in jo odmaknil že naslednjo sekundo, Carrasco pa je teatralno padel. Videlo se je, da je iskal stik in prav je, da mu sodnik ni nasedel.
Glede rdečega kartona Savića pa menim, da ga je dobil zato, ker ga je sodnik pol minute prej opozoril, ko se je prerival v kazenskem prostoru, potem pa totalno nespametno udari Rudigerja. Jaz osebno sicer ne bi dal rdečega, rumen bi namreč zadostoval, ampak ok, recimo temu prosta sodniška odločitev.
Dortmund - Real - Porto - PSG - Liverpool - Bayern - City
To je moj vrstni red klubov, ki si jih želim. Favorita sta Bayern in City, če bi lahko zbiral, imam vseeno raje Bayern, ker tekma s Cityjem bi pomenila še en angleški derbi.
Na podobnem nivoju kot sta si Bayern in City, sta si tudi PSG in Liverpool, iz enakega razloga kot prej, raje vzamem PSG.
Potem pa so nekje na podobnem nivoju BvB, Real in Porto. Porta si od teh najmanj želim, ker enostavno ni atraktiven nasprotnik, hkrati niso pa nič kaj lažji od BvB, tekma z BVB pa bi bila bistveno večji spektakel.
Skratka, upam na BvB / Real.
Glede rdečega kartona Savića pa menim, da ga je dobil zato, ker ga je sodnik pol minute prej opozoril, ko se je prerival v kazenskem prostoru, potem pa totalno nespametno udari Rudigerja. Jaz osebno sicer ne bi dal rdečega, rumen bi namreč zadostoval, ampak ok, recimo temu prosta sodniška odločitev.
Dortmund - Real - Porto - PSG - Liverpool - Bayern - City
To je moj vrstni red klubov, ki si jih želim. Favorita sta Bayern in City, če bi lahko zbiral, imam vseeno raje Bayern, ker tekma s Cityjem bi pomenila še en angleški derbi.
Na podobnem nivoju kot sta si Bayern in City, sta si tudi PSG in Liverpool, iz enakega razloga kot prej, raje vzamem PSG.
Potem pa so nekje na podobnem nivoju BvB, Real in Porto. Porta si od teh najmanj želim, ker enostavno ni atraktiven nasprotnik, hkrati niso pa nič kaj lažji od BvB, tekma z BVB pa bi bila bistveno večji spektakel.
Skratka, upam na BvB / Real.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Ja mislim, da je potrebno pohvalit tut sodnika za včeraj (pa ne ker ni piskal penala). Tekma bi lahko najbrž bila precej bolj nervozna, če sodnik ne bi pokazal avtoritete kot jo je Orsato. Če bi bil to penal pol res nevem, lh kr dodajo pravilo, da je to nekontakten šport in se vsak dotik nasprotnik piska. Majo VAR, kjer se tut vidijo namere pa kdaj in kako igralec pade. Rdeč karton - točno tko ku si reku bork. Najbrž rumen, ampak glede na to, da ga je pred izvedbo kota opozoril, ni narobe rdeč, ker je pač izpadlo kot da ga Savič jebe v glavo.
Tut pri žrebu se strinjam s tabo bork, edino Porto in Real obrnem
Tut pri žrebu se strinjam s tabo bork, edino Porto in Real obrnem
KTBFFH
Meni se zdi razlika med rumenim in rdečim najprej to, da ga je sodnik predhodno opozoril, predvsem pa to, da ga je udaril med tem, ko žoga ni bila blizu oz. ni šlo za prerivanje med predložkom. Če bi se to zgodilo kot prerivanje med letenjem žoge, bi mogoče sodnik to označu kot navadn prekršek, tko pa se najbrž šteje kot nešportna poteza.
Sem se slučajno spomnu na ta komentar, predvsem zato ker sem se bal izida, ki si ga napisu u zadnjem stavku.sigismund wrote:Atletico, Man U, Liverpool, Everton, Leeds and then back to Atletico
Začenši z danes se nam lomi sezonaBrutalen razpored naslednje 3 tedne...Zame bo uspeh napredovanje v LP in pa vsaj 10 pik iz teh tekem. Realno računam pa na izpad in pa okoli 5-7 pik
Napredovanje prot Atleticu in 8 pik od 12 proti težkim nasprotnikom, ob tem pa 6 clean sheetov!! Samo še en dokaz, da je Tuchel dvignil ekipo na nivo, ki ga nismo pričakovali.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Ni kaj, izjemno! 3 tedne nazaj je bil tale izkupicek mokre sanje
Pod Lampardom (Legenda in najljubši igralec gor ali dol) sem se osebno oddaljeval od Chelseja, druga sezona mi ni pasala. Pod Tuchlom sem pa spet tisti "ni variante da zamudim tekmo", kot tisto sezono pod Contejem recimo. Pogresal sem ta feeling in uzivam cisto vsako minuto.
Obozujem Lamparda se vedno in ga vedno bom, ampak iskreno se zdaj kaze kako hudo smo bili pod svojimi sposobnosti z njim. Vsa cast za prvo sezono in TOP4, realno pa je dobro da ga je relativno zgodaj in sredi sezone zamenjal Tuchel.
Pod Lampardom (Legenda in najljubši igralec gor ali dol) sem se osebno oddaljeval od Chelseja, druga sezona mi ni pasala. Pod Tuchlom sem pa spet tisti "ni variante da zamudim tekmo", kot tisto sezono pod Contejem recimo. Pogresal sem ta feeling in uzivam cisto vsako minuto.Obozujem Lamparda se vedno in ga vedno bom, ampak iskreno se zdaj kaze kako hudo smo bili pod svojimi sposobnosti z njim. Vsa cast za prvo sezono in TOP4, realno pa je dobro da ga je relativno zgodaj in sredi sezone zamenjal Tuchel.
Se strinjam. Če smo ob novici, da je Lampard odletel debatirali ali je to prav ali ne, nam je Tuchel dokazal, da je bila odločitev pravilna, vsaj kar se te sezone tiče, kaj bi bilo naprej, če bi Lampard ostal, je pa itak fantaziranje in ugibanje.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Joj kako sem excited za žreb
7 let nismo imeli tega občutka, končno je nazaj!
Razvrščam klube od najmanj si ga želim do najbolj si ga želim:
City, Bayern, PSG, Real, Liverpool, Porto, BVB.
Pri določenih klubih se ne moreš odločit in bi komot zamenjal 2 mesti. Real je zajeban ker nekako jim sodniki stalno sodijo v prid, ne glede na to s kom igrajo. Vse 50/50 odločitve in tudi tiste večje gredo njim v korist že nekaj let. Ajde, gremo probat, recimo da bo izpadlo takole:
Liverpool - City
Porto - Real (obviously kdo dobi porto)
Chelsea - Bayern
PSG - BVB
Razvrščam klube od najmanj si ga želim do najbolj si ga želim:
City, Bayern, PSG, Real, Liverpool, Porto, BVB.
Pri določenih klubih se ne moreš odločit in bi komot zamenjal 2 mesti. Real je zajeban ker nekako jim sodniki stalno sodijo v prid, ne glede na to s kom igrajo. Vse 50/50 odločitve in tudi tiste večje gredo njim v korist že nekaj let. Ajde, gremo probat, recimo da bo izpadlo takole:
Liverpool - City
Porto - Real (obviously kdo dobi porto)
Chelsea - Bayern
PSG - BVB
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Js bi vseeno raje mel City kot Bayern, City bolje poznamo, manj skrivalnic, tudi pomoje več možnosti za uspeh, ker v 1 letu prit iz 1:7 na zmago proti Bayernu tud ni kar tako, čeprav smo druga ekipa. Najbolje bi itak blo Porto ali Dortmund, drugi so pa tam tam po kvaliteti, tudi Real nebi bil enostaven.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Ne vem zakaj imam občutek, da bomo igrali proti PSG-ju. 
Želim si najbolj Porto,Dortmund,Real, Liverpool, City, Bayern.
Želim si najbolj Porto,Dortmund,Real, Liverpool, City, Bayern.
BLUE IS THE COLOUR!!!