CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21
Dobro odigrana tekma in zelo pomembne 3 točke!
Rdeč karton pomojem ne bi smel bit, ampak se ne bom sekiral glede tega. Mel smo šanse dobit to tekmo z večjo razliko, pa se nam zapravljene šanse niso maščevale na srečo. Je pa tud Fabianski parkrat dobro posredoval.
Uglavnem bravo naši, samo upam, da smo pršparal kaj moči za tekmo z Realom, sploh Mount je zadnje pol ure deloval kar utrujeno.
Rdeč karton pomojem ne bi smel bit, ampak se ne bom sekiral glede tega. Mel smo šanse dobit to tekmo z večjo razliko, pa se nam zapravljene šanse niso maščevale na srečo. Je pa tud Fabianski parkrat dobro posredoval.
Uglavnem bravo naši, samo upam, da smo pršparal kaj moči za tekmo z Realom, sploh Mount je zadnje pol ure deloval kar utrujeno.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Res je niko... če bi bil za nas rdeč tole, bi me zlo rasfukal. Nobene namere (ka se vid iz posnetka), pač je Chilwell biu tam, ampak ja naj se pr WHU obremenjujejo s tem.
Smo pa dobr odigral, edino Werner.. nevem. Dau je gol, drugače pa dost slabo.
Razpored mamo dost težji od West Hama, zato je bla tale zmaga red zelo pomembna. Vseen pa sm sigurn v to, da nam rata obdržat 4. Mesto
Smo pa dobr odigral, edino Werner.. nevem. Dau je gol, drugače pa dost slabo.
Razpored mamo dost težji od West Hama, zato je bla tale zmaga red zelo pomembna. Vseen pa sm sigurn v to, da nam rata obdržat 4. Mesto
KTBFFH
Danes je Tuchel ogromno tvegal, ko je dal na igrisce vsaj 8 igralcev, ki bodo ze v torek nastopili proti Realu, ampak se mu je tveganje obrestovalo. Upam, da bodo v torek vseeno kolikor toliko svezi.
Edino kar res ne razumem, je Azpi na RWB, totalno nepotrebno. Azpi ni najmlajsi in me skrbi, da je danes zgubil kar nekaj energije. Sem pricakoval CHO-ja, ker je bilo potrebno Jamesa spocit.
Se pa vidi, da Tuchel nicesar ne prepusca naklucju, ker si kljub dobremu polozaju v CL, ne zeli zapreti vrat v top4.
Werner super, upam da mu bo tale tekma dvignila samozavest.
Edino kar res ne razumem, je Azpi na RWB, totalno nepotrebno. Azpi ni najmlajsi in me skrbi, da je danes zgubil kar nekaj energije. Sem pricakoval CHO-ja, ker je bilo potrebno Jamesa spocit.
Se pa vidi, da Tuchel nicesar ne prepusca naklucju, ker si kljub dobremu polozaju v CL, ne zeli zapreti vrat v top4.
Werner super, upam da mu bo tale tekma dvignila samozavest.
Kaj pa tole:
https://www.youtube.com/watch?v=1tuUbWeJgCk
Veliko komentarjev pravi, da je tole roka.. Js je ne vidim pa sem pogledal najmanj 10x na 0.25. Žoga ga zadane v prsa in se nato odbije v koleno.. Tako, da pravilna odločitev sodnikov?
https://www.youtube.com/watch?v=1tuUbWeJgCk
Veliko komentarjev pravi, da je tole roka.. Js je ne vidim pa sem pogledal najmanj 10x na 0.25. Žoga ga zadane v prsa in se nato odbije v koleno.. Tako, da pravilna odločitev sodnikov?
Bork se kar strinjam. Ko sem najprej vidu Azpi na wing back poziciji sm si reku okej, zgleda bomo napadal po levi preko Chilwella, Azpi pa bo stal bolj zadaj ampak se je hitro videlo, da bo Azpi prav tako igral visoko kot Chilwell. Nevem zakaj tu ni postavil CHOja, ki je praktično svež, na tej poziciji pa je tudi že igral in vemo, da lahko odigra dobro. Upam, da se Kova vrne cimprej, Jorginho in Kante bosta tezko igrala vse tekme na nivoju, Gilmourju pa Tuchel očitno ne zaupa dovolj.
Ja, uvrstitev v top 4 je treba resno jemat, tu Tuchel ne sme preveč reskirat.
Werner ni igral slabo, ampak take šanse kot je falil po strelu Mountu upam, da se mu v zaključku sezone ne bodo več dogajale.
Meni se to ne zdi roka, tudi če ga je zadelo je bila ob telesu.
Ja, uvrstitev v top 4 je treba resno jemat, tu Tuchel ne sme preveč reskirat.
Werner ni igral slabo, ampak take šanse kot je falil po strelu Mountu upam, da se mu v zaključku sezone ne bodo več dogajale.
Meni se to ne zdi roka, tudi če ga je zadelo je bila ob telesu.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Super da smo premagali WHU, sedaj bo zelo pomembna vsaka tekma, še posebej tista proti Leicestru ki tudi nekako ne popušča.
Nervozen kdo za danes?
Sploh nevem kaj pričakovat. Nocoj bodo verjetno zelo pomembne izkušnje, ki so konkretno na strani Reala, poleg sistema Video Assisting Real.
Nervozen kdo za danes?
- blueboy11826
Tut js nevem točno. Če bi jih dobil v enem izmed prejšnjih krogov, mislim, da bi mi brez večjih težav napredoval, ker smo (tut v tem trenutku) boljša ekipa. Je pa to seveda polfinale, kjer majo živci in izkušnje večjo vlogo kot na prejšnjih tekmah. Vseen optimistično, js računam kr na našo zmago dons 
KTBFFH
- blueboy11826
Mendy
Christensen, Silva, Zouma
James, Mount, Gilmour, Chilwell
Ziyech, Havertz, Werner
Zanimivo... Mount nazadnje na tej poziciji ni odigral nevem kako dobro, čeprav mislim, da ma stil igre za CMja.. sigurno Tuchel ve kaj dela. Upam tut, da se Gilmour izkaže
Christensen, Silva, Zouma
James, Mount, Gilmour, Chilwell
Ziyech, Havertz, Werner
Zanimivo... Mount nazadnje na tej poziciji ni odigral nevem kako dobro, čeprav mislim, da ma stil igre za CMja.. sigurno Tuchel ve kaj dela. Upam tut, da se Gilmour izkaže
KTBFFH