CHELSEA MATCHDAY chat 2021/22
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: CHELSEA MATCHDAY CHAT 2021/22
Prvih 5-10 minut da vedt da bo tole danes ena dolga tekma, med tednom + away + motivirana domača ekipa + naš slab začetek so bili do zdaj večinoma recept za razočaranja.
- sigismund
- admin
Točno take gole kot je bil Ziyechiv rabimo na take dni, predstava je daleč od sprejemljive. Njegova reakcija pa več kot dovolj zgovorna, nekaj ne štima, na relaciji Ziyech-klub ali pa pač na splošno.
Vodimo, ok, igra pa ni na nivoju.
Se strinjam, nekaj ne štima, se mi zdi nasplošno da energija ni prava, ta mentaliteta, ki nam je lani ključno pomagala da naslova v Evropi letos vpada.
Dejmo upat, da se nekako sestavmo, danes sicer v drugačni formaciji ampak precej nedefinirana igra.
Se strinjam, nekaj ne štima, se mi zdi nasplošno da energija ni prava, ta mentaliteta, ki nam je lani ključno pomagala da naslova v Evropi letos vpada.
Dejmo upat, da se nekako sestavmo, danes sicer v drugačni formaciji ampak precej nedefinirana igra.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Kapo dol Tuchlu, ce tole naveličanost in slabo energijo preobrne v naslednjih tednih. Men grejo enostavno vsi na živce...negledljivo do amena. Ob golu se pa obnašajo tako, kot da so zadeli proti Bravu na prijateljski tekmi.
- sigismund
- admin
Smo, ampak da bomo cel tale padec zapakirali v RWB in LWB pa se mi zdi pretirano.
Ekipa nima kemije, Lukaku se šeta po igrišču in že 2 tekmi ne dobi jebenega skoka s katerimi se je nedavno še sam hvalil, ob zadetku se obnašajo kot da gre za turnir v Domžalah, celotna ekipa deluje toksična in razbita, nekaj konkretno ne štima. Alsonso v tej ekipi nima kaj iskati, Odoi je krneki.
Ekipa nima kemije, Lukaku se šeta po igrišču in že 2 tekmi ne dobi jebenega skoka s katerimi se je nedavno še sam hvalil, ob zadetku se obnašajo kot da gre za turnir v Domžalah, celotna ekipa deluje toksična in razbita, nekaj konkretno ne štima. Alsonso v tej ekipi nima kaj iskati, Odoi je krneki.
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Ena velka žalost je tole. Nevem zakaj še vztrajamo z wingbacki, če sta edina dobra poškodovana. Niti en me danes ni navdušil, en slabši od drugega. Lukaku katastrofa, Odoija bi morali pred leti prodat v bayern, Havertza še opazil nisem, Werner nevem, če je tam na desni enega predriblal. Res se vidi, kako ključna sta v tej formaciji James in Chilwell, tko da res nevem zakaj še vztrajamo z Alonsom. in Odoijem ali Pulišičom, Azpijom ...
Poor performances due to tactics is one thing. But the body language of the players and Tuchel today is what tells the worrying story.
We’ve seen this over and over again; we know how it ends. Once in a generation manager; I cannot believe we’re going to bottle it...
Tu se strinjam, ta "body language" me močno spominja na tiste tekme, ko so stvari pod Lampardom začele it navzdol...
Podobno smo lani ugibal kaj spremenit v taktiki, krivil igralce (Werner,Havertz..danes Lukaku) ma se vidi, da je zadeva širše problematične, ni kemije ni želje, ogromno je enga kreganja med igro in mahanja z rokami in pritoževanja en čez drugega. Ko da ekipa ni sposobna držat mentalitete več ku pou sezone...
Še to; ne da hočem karkoli jinxat, ampak v primeru, da slučajno ne osvojimo svetovnega, ki se začne kmalu, mislite, da bo uprava dolgo podpirala Tuchla?
We’ve seen this over and over again; we know how it ends. Once in a generation manager; I cannot believe we’re going to bottle it...
Tu se strinjam, ta "body language" me močno spominja na tiste tekme, ko so stvari pod Lampardom začele it navzdol...
Podobno smo lani ugibal kaj spremenit v taktiki, krivil igralce (Werner,Havertz..danes Lukaku) ma se vidi, da je zadeva širše problematične, ni kemije ni želje, ogromno je enga kreganja med igro in mahanja z rokami in pritoževanja en čez drugega. Ko da ekipa ni sposobna držat mentalitete več ku pou sezone...
Še to; ne da hočem karkoli jinxat, ampak v primeru, da slučajno ne osvojimo svetovnega, ki se začne kmalu, mislite, da bo uprava dolgo podpirala Tuchla?
- sigismund
- admin
Še enega trenerja nam bodo spodoli igralci ki nočejo biti tukaj. Top. Tako močno kot trenutno podpiram Tuchla nisem niti Lamparda. Govorica telesa danes je bila pod vsako kritiko, nikakvo!
Smo pa če se ne motim s tem remijem v istem slabem spanu tekem kot pod Lampardom, ko je bil na koncu odpuščen.
Smo pa če se ne motim s tem remijem v istem slabem spanu tekem kot pod Lampardom, ko je bil na koncu odpuščen.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Ne zastopm kako že tuk let prihaja do iste situacije. Se zamenja trener osvojimo al PL al CL al pa vsaj FA in po manj ko enem letu spor na fertik padec v formi tak kot smo ga zmožni sam mi in menjava trenerja. Tutjs podpiram Tuchla 100%, ampak upam, da si bo upal odrezat tiste(tistega), ki je problem pa magar da mladinca igrat namest njega pa magar zarad tega zgubimo.. sam da javnosti pokaže kje je problem.
Sam to še glede Alonsa.. že od začetka mi ni všeč, ker je pač preslab v obrambi, ampak trenutno pa mislm, da se nima kdo kej kurčit čez njega, ker pač krpa odsotnost Bena. Včeraj je pokazal vsaj več želje od marsikoga na igrišču.
Sam to še glede Alonsa.. že od začetka mi ni všeč, ker je pač preslab v obrambi, ampak trenutno pa mislm, da se nima kdo kej kurčit čez njega, ker pač krpa odsotnost Bena. Včeraj je pokazal vsaj več želje od marsikoga na igrišču.
KTBFFH
Ekipa najprej potrebuje daljši resni počitek. Mislim, da smo z izjemo mogoče Cityja edini, ki nismo imeli nobene postponane tekme od decembra.
Je pa zaskrbljujoče vse skupaj to se strinjam. Zaenkrat se še ne bom preveč okvarjal s tem, ampak ob misli, da nas Spursi z vsemi zaostalimi tekmami dejansko lahko prehitijo je pa kr hud udarec. In da Arsenal ob obupnem začetku sezone dejansko sploh niso tako daleč. Seveda vse zaostale tekme pomenijo, da bodo pa takrat oni pod hudim urnikom. Pa vseeno. Tipično za nas vse skupaj.
EDIT:
Evo na redditu zasledil da od decembra imamo mi tekmo na vsake 3.87 dni, ostali pa nekako takole:
Liverpool 4.42
City 5.16
Spurs 5.16
Arsenal 5.16
Brighton 6.20
Burnley 8.86
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Je pa zaskrbljujoče vse skupaj to se strinjam. Zaenkrat se še ne bom preveč okvarjal s tem, ampak ob misli, da nas Spursi z vsemi zaostalimi tekmami dejansko lahko prehitijo je pa kr hud udarec. In da Arsenal ob obupnem začetku sezone dejansko sploh niso tako daleč. Seveda vse zaostale tekme pomenijo, da bodo pa takrat oni pod hudim urnikom. Pa vseeno. Tipično za nas vse skupaj.
EDIT:
Evo na redditu zasledil da od decembra imamo mi tekmo na vsake 3.87 dni, ostali pa nekako takole:
Liverpool 4.42
City 5.16
Spurs 5.16
Arsenal 5.16
Brighton 6.20
Burnley 8.86
Sent from my HD1913 using Tapatalk
CFC 
- sigismund
- admin
Tottenham si je sinoči tako močno samozavest nabil s končnico proti Leicestru da me malo skrbi da bo tekma v nedeljo lahko že usodna za Tuchla. Naša uprava je pač prfuknena in bi dejansko to znala narest, čeprav bi bila v tem trenutku to ena največjih gluposti ki jih lahko naredijo.
Tole s počivanjem in motivacijo lahko takoj v nedeljo pokažejo. Imeli bodo 1 dan več počitka od Spursov ki so smo jih tudi 2x premagali v zadnjih 14 dneh.
Tole s počivanjem in motivacijo lahko takoj v nedeljo pokažejo. Imeli bodo 1 dan več počitka od Spursov ki so smo jih tudi 2x premagali v zadnjih 14 dneh.