Vaše želje glede prestopov
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Re: Vaše želje glede prestopov
Za tako ceno bi tut js takoj vzel Tielemansa, ampak mislim, da ne bo pristal pri nas. Upam pa, da bomo šli po Ricea, čeprav bo njegova cena ogromna. Trenutno drugač nič posebnih govoric glede njega. Po Koundeja bomo zihr šli, Sevilla naj bi iskala nouga štoperja.
Enga klasičnega wingerja rabimo tut skor nujno.. ampak koga? Iz glave trenutno dobrih in dosegljivih Raphinha in Dennis al pa v bistvu skor kirkol iz Cityja, če se odločjo prodajat.
Me pa res skrbi, da nam bo vsaj tale prestopni rok trpel zarad tega Lukakuja in dnarja, ki nas je stal (oziroma nas stane).
Werner ima vse razen golov? Werner ima borbenost, ki sicer marsikdaj pride zelo prav ko je treba stisnit nasprotnika.. kaj še ma?
Enga klasičnega wingerja rabimo tut skor nujno.. ampak koga? Iz glave trenutno dobrih in dosegljivih Raphinha in Dennis al pa v bistvu skor kirkol iz Cityja, če se odločjo prodajat.
Me pa res skrbi, da nam bo vsaj tale prestopni rok trpel zarad tega Lukakuja in dnarja, ki nas je stal (oziroma nas stane).
Werner ima vse razen golov? Werner ima borbenost, ki sicer marsikdaj pride zelo prav ko je treba stisnit nasprotnika.. kaj še ma?
KTBFFH
Jaz se strinjam, da Tielemansa ne rabimo.
Debato Jroginho/Kante sem načel v tej temi pred kratkim, tu bo uprava mogla sprejet odločitve, ki sigurno vsem navijačem ne bojo všeč. Meni se zaenkrat zdi dokaj dobra rešitev Jorginha prodat, kupit Rica, Kanteju pa podaljšat vsaj še za eno leto.
Bi rad izpostavu par ključnih točk po mojem mnenju:
1. Znebit se deadwooda (Drinkwater,Bakayoko,Barkley,RLC,Kenedy,...)
2. Zadržat Rudigerja. Naj mu dajo dnar ki ga želi, če je faking Lukaku vredn 325k na teden je tud Rudiger 200k.
3. Obvezno zadržat Brojo in Gallagherja in ima dat šanso.v prvi ekipi. Colwilla ali poslat v premier ligo na posojo ali pa priključit prvi ekipi. Gilmourja bi jaz osebno dal ponovno na posojo v premier ligaški klub, pa v takega, ki se ne bori za obstanek.
4. Dodat enga kvalitetnega wingerja, pomožnosti takega, ki ni poškodovan vsake 2 tedna.
Sigi, Kounde je baje na samem vrhu seznama igralcev, ki jih Tuchel želi in se letos poleti pričakuje njegov prihod skoraj 100%. Sevilla je na to pripravljena in že išče zamenjavo zanj, tudi zato pozimi ni želela prodat Carlosa v Newcastle.
Rice in Tchouameni sta tudi visoko na listi, najbrž nam bo uspelo ujet enega od njiju, nakup obeh pa najbrž ni preveč smiselen.
Debato Jroginho/Kante sem načel v tej temi pred kratkim, tu bo uprava mogla sprejet odločitve, ki sigurno vsem navijačem ne bojo všeč. Meni se zaenkrat zdi dokaj dobra rešitev Jorginha prodat, kupit Rica, Kanteju pa podaljšat vsaj še za eno leto.
Bi rad izpostavu par ključnih točk po mojem mnenju:
1. Znebit se deadwooda (Drinkwater,Bakayoko,Barkley,RLC,Kenedy,...)
2. Zadržat Rudigerja. Naj mu dajo dnar ki ga želi, če je faking Lukaku vredn 325k na teden je tud Rudiger 200k.
3. Obvezno zadržat Brojo in Gallagherja in ima dat šanso.v prvi ekipi. Colwilla ali poslat v premier ligo na posojo ali pa priključit prvi ekipi. Gilmourja bi jaz osebno dal ponovno na posojo v premier ligaški klub, pa v takega, ki se ne bori za obstanek.
4. Dodat enga kvalitetnega wingerja, pomožnosti takega, ki ni poškodovan vsake 2 tedna.
Sigi, Kounde je baje na samem vrhu seznama igralcev, ki jih Tuchel želi in se letos poleti pričakuje njegov prihod skoraj 100%. Sevilla je na to pripravljena in že išče zamenjavo zanj, tudi zato pozimi ni želela prodat Carlosa v Newcastle.
Rice in Tchouameni sta tudi visoko na listi, najbrž nam bo uspelo ujet enega od njiju, nakup obeh pa najbrž ni preveč smiselen.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
blueboy oprosti, nima golov in asistenc
Je tako bolje?
Drugače je on in off the pitch baje prava poživitev v slačilnici, imajo ga radi tako feni kot soigralci, ko pride na igrišče se res trudi in se ne mula ter vleče po igrišču pa še se da naštevat, overall tudi hvaležen igralec pač manjka pa točno tisto za kar je bil pripeljan, žal.
Kam pa se ceni Koundeja? Lani smo ga lovili za precej denarja, Transfermarkt ga ceni na 60MIO, koliko bo pa spet zahtevala Sevilla?
Rice bi bil naložba za prihodnost, ampak WHU bo od nas že zato ker smo Chelsea želel 100MIO+.
Tako Rice kot Kounde imata pogodbi do 2024.
Gilmour v Norwichu požre veliko gnoja, tribune mu žvižgajo in ga pošiljajo nazaj v Chelsea. Eni pravijo da upravičeno, drugi spet da je "too harsh". Tako kot je rekel niko, posodit v en boljši PL klub če se le da.
Drugače je on in off the pitch baje prava poživitev v slačilnici, imajo ga radi tako feni kot soigralci, ko pride na igrišče se res trudi in se ne mula ter vleče po igrišču pa še se da naštevat, overall tudi hvaležen igralec pač manjka pa točno tisto za kar je bil pripeljan, žal.
Kam pa se ceni Koundeja? Lani smo ga lovili za precej denarja, Transfermarkt ga ceni na 60MIO, koliko bo pa spet zahtevala Sevilla?
Rice bi bil naložba za prihodnost, ampak WHU bo od nas že zato ker smo Chelsea želel 100MIO+.
Tako Rice kot Kounde imata pogodbi do 2024.
Gilmour v Norwichu požre veliko gnoja, tribune mu žvižgajo in ga pošiljajo nazaj v Chelsea. Eni pravijo da upravičeno, drugi spet da je "too harsh". Tako kot je rekel niko, posodit v en boljši PL klub če se le da.
Kakšne so možnosti, da Lukaku poleti gre? In kakšna bi bila cena? Kaj mislite?
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Jaz bi ga prodal za 50-60m, če bi dobil ponudboblue222 wrote:Kakšne so možnosti, da Lukaku poleti gre? In kakšna bi bila cena? Kaj mislite?
Glavni cilji za prestopni rok:
- podaljšanje pogodbe z Rudigerjem,
- nakup nove 9ke. Ne rabi biti spet 100m nakup, lahko manjši nakup in menjava z Brojo
- nujen nakup levega bočnega.. v kombinaciji z Chiwellom.
- Prepričati Azpija za še eno sezono. Pokriva lahko RB pozicijo in CD.
- Nakup novega veznega. Tukaj mislim, da Jorginho preveč "bremza" našo ekipo. Rabimo nekoga z idejo in nekoga, ki bo pokrival v primeru poškodbe Kovačiča
- Odhodi Alonso,Jorginho,Odoi,Lukaku, Gilmour, Pulisic (v primeru dobre ponudbe)
Odoi - ima prebliske vsako drugo tekmo ampak ni nivoju top top ekipe in ne more "požirat" pozicijo nekemu WC wingerju (nakup novega)
Gilmour - prodat z buy-back opcijo.. ni na ravni Top igralca..
BLUE IS THE COLOUR!!!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Iskreno upam da je odgovor ja, da je možno pa ne verjamem ker ima po koncu letošnje sezone pogodbo še za 4 leta. Opciji sta 2, nekako čudežno stvari zalavfajo in res rata #1 ali pa bo životaril v stilu Wernerja. Da bi odšel je skoraj nemogoče, edino če ga prodamo z ogromno izgubo. Mogoče bi ga za 40MIO še kdo vzel, potencialno vsaj Inter?
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Samo v inter hoce, ampak uprasanje kok ma inter denarja da ga kupi nazaj, zdej pa da ga prodajamo pod ceno je brez veze, raje naj pol igra, ce je ze pri nam, slabsi kot tores nemore bit.
Razn ce bi hotu v Psg in da ga oni odkupijo za dober denar.
Razn ce bi hotu v Psg in da ga oni odkupijo za dober denar.
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Kaj pa vem zaenkrat ne kaže, da bi lahko šel. Razen, če bi Kane prestopu pa da bi ga Conte hotu. Cena.. po videnem do zdaj več kot nekih 60m ni za pričakovat po moje.
CBja se nobenga od teh 3eh nebi branu.
City bo mogoče prodajal Jesusa. Mislim, da bi bil super za v naš sistem.
CBja se nobenga od teh 3eh nebi branu.
City bo mogoče prodajal Jesusa. Mislim, da bi bil super za v naš sistem.
KTBFFH
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Kaksna bo situacija glede poletnih prestopov?
Ceu svet pritiska na vse kar je rusko, ker je lastnik Chelsea Rus, se bojim da bo veliko igralcev bojkotiralo igrati za klub Chelsea, ceprov upam da se motim.
Tudi podpis podalsanja pogodbe z Rudigerjem in Cristensenem bo sedaj se tezje izvedljivo.
Kaksna so vasa mnenja?
Ceu svet pritiska na vse kar je rusko, ker je lastnik Chelsea Rus, se bojim da bo veliko igralcev bojkotiralo igrati za klub Chelsea, ceprov upam da se motim.
Tudi podpis podalsanja pogodbe z Rudigerjem in Cristensenem bo sedaj se tezje izvedljivo.
Kaksna so vasa mnenja?
Do poletja se bo sigurno situacija glede lastništva in vodenja klubo uredila. Vse glasnejše so govorice, da Abramovič prvič resno razmišlja o prodaji kluba, danes je bilo v angleškem parlamentu javno izrečeno (ne me prašat s strani katerega politika, ne poznam toliko njihove politične scene), da Roman prodaja svoje stanovanje in hišo v Londonu in to po hitrem postopku, preden mu jih zasežejo.
V prihodnjem tednu naj bi prejel 3 uradne ponudbe za nakup kluba, eden od njih naj bi bil Sir Jim Ratcliffe, ki se ga je v preteklosti že povezovalo z nakupom kluba.
Sicer pa, pogovori med Christensenom in Barco napredujejo in vse manj možnosti je, da bo ostal. Kar najbrž pomeni, da bo uprava še bolj delala na tem, da Rudiger ostane.
V prihodnjem tednu naj bi prejel 3 uradne ponudbe za nakup kluba, eden od njih naj bi bil Sir Jim Ratcliffe, ki se ga je v preteklosti že povezovalo z nakupom kluba.
Sicer pa, pogovori med Christensenom in Barco napredujejo in vse manj možnosti je, da bo ostal. Kar najbrž pomeni, da bo uprava še bolj delala na tem, da Rudiger ostane.
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Obrambo moramo okrepiti in okrepimo jo lahko samo tako, da Rudigerju podaljšamo in namesto Cristensena pripeljemo drugega boljšega branilca. Tudi če bi Cristensen in Rudiger oba ostala, bi potrebovali okrepitve.
Meni je Andreas na enakem nivoju kot Chalobah, ne vidim nekih presežkov.
Meni je Andreas na enakem nivoju kot Chalobah, ne vidim nekih presežkov.