Poletni prestopni rok 2022

o morebitnih prestopih
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Re: Poletni prestopni rok 2022

Post by bork »

Monchi:
"On Thursday night Koundé was ‘sold’ to Chelsea. They began to have doubts and pulled out."

"Then Barcelona appeared. The first time Alemany got in contact was on Monday."

"We received an offer that was lower than what we had in mind, but we renegotiated with them and reached an agreement for a club-record sale."

"Chelsea came back again, but Barcelona's offer was better."
Zdej pa razumi to če moreš… upam, da je nek jasen plan B, ker drugače je tole en velik strel v koleno.
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Že 14 dni se nas ne povezuje z nikomer...o igralcih v napadu ne duha ne sluha, branilcev nam je pa takorekoč zmanjkalo. Poleg tega je Tuchel pustil doma Wernerja, ki v Udinah sploh ne bo zaigral. Imamo pa baje dve tekmi z Udinami, danes eno za folk in v nedeljo eno za zaprtimi vrati.
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Berem da se je Real zagrel za Brojo, zdej ne razumem a za Real bo dober za Chelsea pa si niiti ne zasluzi priloznost...
bork

Post by bork »

Wow:
Timo Werner has accepted a 50% pay cut to join Leipzig, a loan fee with a purchase clause is being discussed. (@cfbayern and others for BILD) #CFC
Trivinho

Post by Trivinho »

Vse disi na raspad sistema, kr vsi nekam odhajajo na posojo, Wernerja mi bo pa kr zal da gre, ceprov ni neki strelec ampak mi je njegov work rate top.
Res nevem kaj delajo nas v upravi.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Tudi jaz sem bil dolgo (morda predolgo) zagovornik Timota, češ pa saj se trudi in ima work rate. Ampak on je bil pripeljan v klub da bo zabijal tako kot v Nemčiji, to pa ni bil sposoben. Work rate je samoumeven, ne moremo igralcev zadrževati na podlagi tega za kar so itak plačani. Tudi nam ne čestitajo v službi samo zato ker smo tam in delamo ker je to samoumevno, boš pa napizden če na koncu dneva nimaš kaj pokazati. Pri Timotu je pač tako da je napadalec ampak golov pač nima. Work rate po defaultu morjo imeti ker so plačani par 100k na teden za to. Pač žal mi ga je ker je simpatičen in vse ampak res ni dostavil tistega za kar je bil v prvi vrsti pripeljan.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

Jaz podobno razmišljam kot sigismund, Timo mi je zelo všeč kot igralec ampak to je brutal business in mi je všeč da sprejemamo take racionalne odločitve
Trivinho

Post by Trivinho »

Timo je vrhunski igralec takega bi imel vsak v ekipi, on je timski igralec, lani je njegov gol izlocil Real madrid, on je 70% pomagal da smo osvojili ligo prvakov, sploh se ne zavedate kok pripomore njegov work rate ekipi.
Ze res da nima 20+ golov na sezono, ampak kdo pa je nazadnje imel pri nam 20 golov kot napadalec mislim da Diego Costa, pa se to nevem ce je meu v prvenstvu 20 ampak vse skupaj, od Drogbaja mi vec nimamo napadalca v ekipi za 20 golov na sezono.
Okej Timo bo sou, kdo ga bo nadomestil? Broja ce ostane je se pre zelen da bi dal 20 golov, Ronalda nocete, ker bi porusu kemijo zarad njegove place, je pa garancija 20golov, kdo potem sploh ostane?
Havertz sam v napadu celo sezono igrat ? Potem bomo naslednje leto gledali ligo prvakov sam na tv.
Namesto da krepimo ekipo mi je rasprodajamo po diskontnih cenah ali posojamo, a nas niso izucili Salah, De Brujne,...
sigismund
admin

Post by sigismund »

Imaš očitno zelo drugačen pogled na to od večine ljudi na tem in drugih forumih, zato bi ful rad vedel kako točno njegov work rate pripomore? Pač jaz vidim Wernerja kot nekoga ki ima v PL veliko manj prostora in časa da štopa, odlaufa in stralja. Vse česar je imel v Nemčiji na pretek (prostor, čas) so mu v PL vzeli ker je liga na povsem drugem nivoju. Pripomore pa v statistiko predvsem tako da nimamo na tekmo 4-5 offsajdov ampak 12. Se pa strinjam da je vrhunski igralec, mogoče samo ne paše v sistem Premier League. Vprašanje kako je tudi z njegovo psiho v tem trenutku glede na vse komentarje ki jih mora požreti, že ne more biti OK če "beži" iz kluba pa pol manj keša. Bom pa vztrajal pri tem da mi work rate ni dovolj, to je nekaj kar more biti na tem nivoju popolnoma samoumevno, ne pa hvalevredno ker poba vteka in nabija offside statistiko za ceno stanovanja v LJ / teden. Če pri Guardioli work rate-a nimaš že v osnovi odletiš še preden si sploh dobil priliko.
Trivinho

Post by Trivinho »

Glede na situacijo v kateri smo, je bolje obdrzati Tima, kot pa ga prodati ali posoditi, ker trenutno ne vidim da bi pripeljali kaksnega boljsega napadalca, oz ni interesa za nobenega, sezona je dolga in ce nebomo imeli kokr tok kvalitetne klopi, lahko sanjamo ligo prvakov naslenjo sezono.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

Gabriel Slonina: HERE WE GO!

Excl: Chelsea are set to sign Gabriel Slonina from Chicago Fire, here we go

Talented goalkeeper born in 2004, Slonina was close to Real Madrid and he’s now set to sign for Chelsea.

Full agreement in place between Chelsea and Chicago Fire for $15m fee, add-ons included.

Slonina and his agent will fly to London today in order to complete the deal, undergo medical tests and sign long-term contract.

Slonina will be loaned back to Chicago Fire until January 1 as he will finish the season in MLS, then he will join CFC.

How do you rate this signing for the future?
bork

Post by bork »

Slonina je super nakup. Letos bi lahko bil rezervni golman, če nas bo Kepa zapustil, potem pa v letu ali dveh nadomesti Mendyja, ki zadnje čase ni prepričljiv.

Also, Fab:
Chelsea made a new attempt to sign Josko Gvardiol in a swap deal with Werner on loan, but RB Leipzig have still no intention to sell him. More possibilities will be discussed. #CFC

Fofana, top target but Leicester want to keep him.

Pavard, backup option as reported days ago.
Spisek obrambnih tarč je iz dneva v dan krajši. Kljub temu pa sta G. Jesus in Raphinha tarči, ki ju res lahko obžalujemo, saj bi katerikoli izmed njiju dal ekipi neko novo dimenzijo.

EDIT:

Wesley Fofana Update
- A first bid is expected soon for the player
- Leicester's valuation remains extremely high
- Personal terms will not be an issue
- Player keen on discussing move IF Leicester accept a bid
- PSG see him as a potential option to Skriniar

Predvidevam, da bo Leicester zahteval kaksnih 80mio, verjetno pa bi bil deal mozen pri cca 70mio. To je kar velik gamble glede na to, da bi za isto ceno dobili De Ligta. Pa ne me narobe razumet, kar se potenciala tice definitivno Fofana > De Ligt.
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

A ni bil Fofana lani skor celo sezono poškodovan? Zakaj bi potem za takega igralca dali toliko denarja?
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Ja bork Jesusa nam je res lahko žal, ampak nevem zakaj nismo niti interesa pokazal zanj - tut pomoje bi super pasu v sistem, glede na to, da lahko igra špico in wing. Za Raphinho pa kaj češ, ko se je začenjal omenjat barco je sam še o njih tuhtu. Kar je je tuki.
Fofana je en največjih talentov na CB, zato tut taka cena, lani je bil skor celo sezono poškodovan ja, ampak se mu ob povratku sploh ni neki poznal, da ga tok časa ni blo. Top okrepitev, če dejansko prestopi.
KTBFFH
Trivinho

Post by Trivinho »

Mi itk vse preplacamo..
Kepo bomo najverjetneje posodili v Serijo A k Napoliju, res mi ga skoda zame se vedno edn najbolsih vratarjev.
Kupil smo pa Slonina,zdej ker je bolsi pa je brez veze govort.
Za Wernerja se zanima Real Madrid, to pomeni da lahko igra Werner povsod samo za nas ni dober.
Zelo razocaran kar se dela v kubu, Arsenal nas bo gladko prehitel...
Post Reply